O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (71/116) > >>

sasa:

--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 09:12:26 PM ---
--- Quote from: sasa on March 09, 2012, 08:50:34 PM ---
--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 04:19:46 PM ---Toliko časa že nisem delala vpogledov, da sem kar malo izgubila zaupanje sama vase in v tarot ... Bom si vzela v prihodnje več časa za vajo.

Vesela sem, da ti je v pomoč, in upam na srečen izid. ;)

--- End quote ---

Ej, ti si ena izmed najboljših interpretov tarota, tako da je tvoj strah samo odveč. Jaz zaupam vate in v tvoje sposobnosti, ki so naravnost osupljive, saj tarot čutiš, vidiš, lahko bi se celo reklo, da si eno z njim, ko ga vzameš v roke. Hvala ti, ker si tako čudovita  :-*

--- End quote ---

Joj, draga, preveč me hvališ ... Hvala za tole mnenje. Ja, tarot sicer res čutim, ampak vem, da bom potrebovala še veliko vaje. Mislim, da je spoznavanje tarota življenjski projekt.

--- End quote ---

Je že res, da vaja dela mojstra, vendar vseeno. Odlična si in še bolj odlična boš postala  :-*

aisha3012:

--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 09:15:45 PM ---
--- Quote from: aisha3012 on March 09, 2012, 09:09:40 PM ---
--- Quote from: sasa on March 09, 2012, 08:50:34 PM ---
--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 04:19:46 PM ---Toliko časa že nisem delala vpogledov, da sem kar malo izgubila zaupanje sama vase in v tarot ... Bom si vzela v prihodnje več časa za vajo.

Vesela sem, da ti je v pomoč, in upam na srečen izid. ;)

--- End quote ---

Ej, ti si ena izmed najboljših interpretov tarota, tako da je tvoj strah samo odveč. Jaz zaupam vate in v tvoje sposobnosti, ki so naravnost osupljive, saj tarot čutiš, vidiš, lahko bi se celo reklo, da si eno z njim, ko ga vzameš v roke. Hvala ti, ker si tako čudovita  :-*

--- End quote ---

meni se že zdi, da nimaš prav nobenega razloga za nezaupanje :) komot lahko vadiš na meni :P :P kako kaže z menjavo službe in izboljšanjem financ recimo :) ampak ko boš imela čas in voljo ;)

--- End quote ---

Zdaj bi kakršnakoli menjava službe žal prinesla samo trenutno zadovoljstvo. Raje še malo počakaj, ker ni tako slabo, lahko bi bilo še slabše. Malo še ostani tu. Mogoče ni idealno, ampak ni pa tako zelo slabo. Bo se pa odprlo tudi drugje. Ob pravem času. ;)

--- End quote ---

na prav, bom ubogala :D ampak upam, da ne misli tarot, da bom tukaj čakala na penzijo... ne ne, prej nekoga ...................... :)

Rena:
Super ti gre Maja, vesela  :-*. Tudi sama menim, da potrebujem še veliko vaje...najbolje kar praksa...pa če bo prilika, bi šla nadgradit še na kakšno delavnico.

Maja:

--- Quote from: Rena on March 10, 2012, 09:39:48 AM ---Super ti gre Maja, vesela  :-*. Tudi sama menim, da potrebujem še veliko vaje...najbolje kar praksa...pa če bo prilika, bi šla nadgradit še na kakšno delavnico.

--- End quote ---

Oh, jaz pa mislim, da je praksa še vedn najboljša za učenje. Vsak določeno karto doživlja na svoj način. Jaz se izogibam razlagam, ki so podane v takšni in drugačni literaturi. Preberem marsikaj, itak, ampak se ne držim potem striktno te razlage, če karto začutim drugače.

Rena:
Jz pa imam rada oboje, prakso in izkušnje ter znanje mojstrov ali učiteljev, ki ti dajo neke smernice...in spet naprej prakso, kjer testiraš in razmišljaš, primerjaš... Dobri učitelji ti lahko pomagajo hitreje napredovat ali pa dobiš neke ideje, vedenja, do katerih sam morda ne bi prišel...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version