O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on March 05, 2012, 08:36:13 AM ---
--- Quote from: Rena on March 04, 2012, 09:32:47 PM ---
--- Quote from: Pika on March 04, 2012, 04:53:26 PM ---A lahko prosim za en vpogled v točno določeno poslovno dogajanje? Kaj se kaže v nadaljevanju v zvezi s tem - če sploh kaj?
Naj naj hvala!
--- End quote ---
Torej...karte pravijo takole (a ti se le zanesi nase ;)):
Trenutni položaj: poslovna ponudba (i kajpak, saj po tem sprašuješ in karte, glej no glej, to potrdijo ;)).
Bližnja prihodnost, lahko že v par dneh: nekaj novega, zaveza, kar bo prineslo veselo novico, pomembna bo ženska, prijateljice…
Izid: Uspeh! V naslednje pol leta posel kaže na ugoden izid, dobro organizacijo, dobiček.
Dolgoročno: naslanjati se na zaupanja vredne osebe, osnovati dobro pravno podlago, paziti na poštenost sodelujočih oziroma v poslu stati na tleh z obema nogama in biti prisoten ter neodvisen od razpoloženj sodelujočih... pravi karta Svečenika, ki z dvignjenima prstoma kaže na prisego ter za katerega avtorica knjige meni, da je Merkur... In če astrološko veš bolj kot jaz, znanilec česa je Merkur,je tudi to napotek... :D
--- End quote ---
Ooooooooooooooooo, krasno! :D
Draga Rena, sploh si ne predstavljaš, kako sem vesela takega odgovora. :-* :-*
Ja Merkur je lahko marsikaj... trgovec, tudi goljuf... tako da... enkrat sem že dobila Merkurjev odgovor in sem raje manifestirala svojo lastno prefriganost in hitro razmišljanje. ;)
Hvala! :-*
--- End quote ---
Kje se je pa pr temle zataknilo?. :-X ???
Rena:
--- Quote from: Pika on April 06, 2012, 03:15:45 PM ---Kje se je pa pr temle zataknilo?. :-X ???
--- End quote ---
Ja kaj, a je zadeva neuspešno in dokončno zaključena? Če ni, ne vrži še puško v koruzo. Ne vem, meni pravijo karte, ponovno, da bo nov začetek, rast... Če pa ne, včasih so malo muhaste ;). Zame osebno mi znajo napovedat čisti kontra od dejanskega, tako da jih sploh ne sprašujem več :P
tia:
Meni pa se en dopade, kaj jaz se njemu tudi kaj dopadem? Jaz bi kaj delala z njim 8) ???
(Lahko kdo pogleda v karte?)
Rena:
--- Quote from: tia on April 06, 2012, 03:59:46 PM ---
Meni pa se en dopade, kaj jaz se njemu tudi kaj dopadem? Jaz bi kaj delala z njim 8) ???
(Lahko kdo pogleda v karte?)
--- End quote ---
Prvo povej, kaj bi delala z njim :P. Nam gledala v karte, po pa videla kakšne scene ;) ;D
tia:
Na kavo bi najprej šla? No, pa bi on sploh rad šel na kavo z mano? ::)
Delala pa bi mu marsikaj, huh :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version