O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (105/116) > >>

sandry_ca:

--- Quote from: Rena on April 11, 2012, 08:38:47 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on April 10, 2012, 08:12:31 PM ---Mene pa zanima glede zdravja mojega kužka...skos je nekaj narobe  :(

--- End quote ---
Ubogi kužek, res je trenutno kar v težki situaciji, na slikci zgleda, da kar težko prenaša breme. Kralj novcev pomeni ugoden izid, morda nekoga, ki bo nudil pomoč. Potrebno pa bo narediti še kakšen korak, morda poskusiti še kakšno možnost, poiskat še  kakšno drugo  mnenje ali alternativno vrsto zdravljenja...

--- End quote ---

Rena res si me osrečila... hvaaallaaa  :-*

Tejka:
Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju ;D ), torej bi načeloma moralo bit bolje :)

Rena:

--- Quote from: Tejka on April 12, 2012, 04:53:44 PM ---Menda sem danes vstopila v leto 21 svet (če nisem zamučkala pri računanju ;D ), torej bi načeloma moralo bit bolje :)

--- End quote ---

Če sem si pa jz prav osvežila računanje ciklov rasti, glih v ponedeljek na datu  ;D :-*, si  v 13  :D.
Torej: 12 + 4 = 16 + 2013 (do nasl.roj.dne) = 2029 = seštevek vseh številk 13. Pogledala v preglednico, zaključiš desetletni cikel štirice, Cesarja. V tem desetletju je bil poudarek na vodstvu, avtoriteti, celjenju in reševanju odnosov s pomembnimi moškimi (oče, mož...). Zaključek tega cikla, 13,  smrt in ponovno rojstvo, zna bit, da boš do konca zrušila in popucala, kar še nisi.

Tea, je res?

Rena:
Huh, poglej same petice moje oddaje posta. Angelci potrjujejo same pozitivne spremembe, Tejka.

Tejka:
Uau pa res same 5ke :o

Madoniš moja matematika je pa res ... ;D No bom kar macolo imela v pripravljenosti, če ne rušilca hihihi ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version