O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (107/116) > >>

Fresita:
Prosim za pomoč :) Menjava službe in selitev, bo kaj ali ne? ???

sandry_ca:
Joj imam še eno vprašanje :) In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala  :-*

Rena:

--- Quote from: Tejka on April 13, 2012, 10:01:22 AM ---Saj bo ok, a ne da bo? :-\

--- End quote ---

Itak da bo. Imaš več možnosti, kot si misliš. Premalo si zaupaš in podcenjuješ svoje sposobnosti. Odloči se raje, da se nasloniš nase in svojo notranjo moč. V bližnji prihodnosti še kaže burnejše obdobje: nove izzive, možnosti novih izobraževanj, nepredvidljive dogodke. Vendar, zmožna si vse to speljati in rešiti, tako da, go for it.  :-*

Rena:

--- Quote from: Fresita on April 13, 2012, 10:28:39 AM ---Prosim za pomoč :) Menjava službe in selitev, bo kaj ali ne? ???

--- End quote ---

Draga Fresita, pri menjavi službe še vedno vidim zadržke v tebi sami. Služba bo, ko se boš res odprla in z vsem srcem začutila, da si dozorela in odločena za spremembo. Nekako se še zadržuješ v svojem svetu, ne upaš se podati ven iz svojega varnega  zavetja, ne upaš "poleteti", čeprav si bistra, logična, poštena, stvarna. Vse želiš imeti dodelano, za novo pa je treba stopiti v neznano...čuvaš obstoječe stanje in s tem oddajaš blokade: ne odide staro ne pride novo...

Selitev: nekaj je narejeno, pripravljeno, trenutno zadeva stoji in "počivate". Svetujem, da še ne siliš na vso silo v selitev. Pretehtaj še malo vse dejavnike za selitev oziroma se bo sčasoma situacija sama izkristalizirala.
Vse dobro  :-*

Rena:

--- Quote from: sandry_ca on April 13, 2012, 12:55:19 PM ---Joj imam še eno vprašanje :) In sicer glede mojih delvnic in glede izdaje knjigice, ter palčkovih kart...bo to ratalo do jesni, tako kot sem si zadala? Hvala  :-*

--- End quote ---

Huh, zgodba v kartah. Na še dve dodatni vprašanji o izidu sem dobila paža palic, ki obeta nove načrte, katerih uresničitev terja veliko poguma, domišljije in ustvarjalnosti, kaže obete za službo ali da se ti oglasijo sorodniki iz tujine...

Pač glede na tole zgodbo kart, v katerih so tri karte "palice", ki ponazarjajo umetniške in ustvarjalne sposobnosti in potrjujejo, na katerem področju sva, vidim pri tebi še dvome, kolebanje...Dvojka palic, v eni roki drži zemljo in se odloča o potovanju v nov svet, v levi popotno palico. Kot da se še ne moreš čisto odločiti, seveda, vedno je potreben pogum, da stopimo na novo pot. Sedmica palic pravi, da se boš v tem "svetu" morala braniti in znati postavljati zase, nič kolebati. Nadalje boš morala ob svoji ustvarjalni dejavnosti uporabljati razumski pristop in imeti racionalna pričakovanja, znati postavljati zahteve na pogodbenih in materialno utemeljenih dejstvih, nekako znati slalomirati med svojo ustvarjalnostjo in poslovnostjo. Vodi naj te jasna izbira, kaj želiš in včasih boš morala kaj tudi tvegati. Torej pozitiven izid, ti pa le pogumno in odločno, ne daj se "pokolebati", to pa bo tudi potrebno, da se vse to izvede.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version