Author Topic: zanositev/otroci v natalni karti-študija primera  (Read 81116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: zanositev/otroci v natalni karti-študija primera
« Reply #105 on: January 17, 2014, 10:36:56 PM »
Predpostavimo, da je ciklus dolg 28 dni. Začne se s prvim dnem menstruacije. Ovulacija je na sredini ciklusa, torej 14. dan od dneva, ko dobiš menstruacijo. Ker spermiji v telesu preživijo tudi do 5 dni, so za oploditev ugodni dnevi od nekje 10. dne ciklusa.
Če dobiš menstruacijo, npr., 2.1., imaš 16.1. ovulacijo in 30.1. naslednjo menstruacijo. Sexat je torej nujno od 12.1. Nujno za oploditev ni, paše pa, tudi večkrat.  ;D

Tako se delajo otroci.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: December 13, 2017, 08:09:40 AM »
Andres, si tole iskal?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #107 on: December 14, 2017, 03:13:36 AM »
Res sem tole iskal.   Hvala Pika.  Pravzaprav je obenem tudi fino, da se še za koga drugega obudi stara tema.   Podobno kot pri meni na radiu ko ponavljajo stare  veliko vredne intervjuje ali oddaje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #108 on: January 31, 2019, 11:45:42 AM »
Jaz imam pa eno vprašanje. Smo se pogovarjale punce, kako se štejejo nosečnosti v primeru, da je res zgodnji splav oz. da je recimo ženska v postopku umetne oploditve, pa ji vstavijo zarodek. Ta zarodek se ne vgnezdi, torej je potem neuspela nosečnost. Ali se to še vedno v astro smislu šteje kot nosečnost in se bo vsaka naslednja vstavitev zarodka štela kot nova nosečnost?

Torej konkretni primer. Ženska je na umetni oploditvi, vstavijo ji zarodek, le-ta se ne prime. Ali se to že šteje kot nosečnost v smislu 8. hiše, pri drugi vstavitvi zarodka se potem že gleda 10. hiša? Ali se to sploh nikamor ne šteje, ker do same "zanositve" ni prišlo?
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #109 on: February 01, 2019, 09:48:09 PM »
Saša, jaz verjamem, da se ne šteje, v kolikor zarodek še ni vgnezden.
Ko enkrat pride do vgnezditve, je otrok nakazan s 5. hišo v karti. Če se zgodi splav, je potrebno gledati 2. hiši naprej, torej 7., za naslednjega otroka 9. in tako naprej.
7. hiša sama po sebi vlada jajčnikom/spermi, 6. maternici. Če sta slabo povezani z 8. hišo, lahko to nakazuje splav, še posebej, če je v vmesnem križu Mars ali Uran.

Sama nosečnost je vladana iz 8. hiše, ne glede na to, katera je, se pa seveda s tranziti razlikuje druga od druge.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #110 on: February 04, 2019, 09:18:29 AM »
Ok, hvala za mnenje. Smo imeli debato o tem, pa ima vsak svoj pogled na to.  ;D Zato sem še tukaj vprašala.
9ZK 674

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #111 on: July 01, 2019, 03:28:19 PM »
Da ne odpiram nove teme...

Zanima me ali je katera preizkusila tale Pregnancy calculator in koliko drži v vašem primeru?

Sama sem zadnjič bila na konzultaciji pri astrologinji (btw mi je vzela vso voljo tega sveta), in ta mi je med drugim omenila datum, ki sovpada z datumom, ki mi ga označi tudi tale Pregnancy calculator.
Problem je samo v tem, da zmeraj, ko bi naj po tem kalkulatorju imela "plodne dni", imam sama menstruacijo. Skoraj do dneva natančno  ???

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #112 on: July 02, 2019, 07:39:02 AM »

Zanima me ali je katera preizkusila tale Pregnancy calculator in koliko drži v vašem primeru?

Sama sem zadnjič bila na konzultaciji pri astrologinji (btw mi je vzela vso voljo tega sveta), in ta mi je med drugim omenila datum, ki sovpada z datumom, ki mi ga označi tudi tale Pregnancy calculator.
Problem je samo v tem, da zmeraj, ko bi naj po tem kalkulatorju imela "plodne dni", imam sama menstruacijo. Skoraj do dneva natančno  ???

Jaz bi priporočala stran vreči vse kalkulatorje, se sprostiti, dobro seksati in opustiti misel kaj in kako bi morala delati, da zanosiš...
Iz radovednosti vprašam, h kateri astrologinji si pa šla?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #113 on: July 02, 2019, 09:15:19 AM »

Jaz bi priporočala stran vreči vse kalkulatorje, se sprostiti, dobro seksati in opustiti misel kaj in kako bi morala delati, da zanosiš...
Iz radovednosti vprašam, h kateri astrologinji si pa šla?
:laugh: :laugh: :laugh: Sanjalka, lepo si napisala. Si mi polepšala jutro.
9ZK 674

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: July 02, 2019, 09:43:10 AM »
Ja, ja, ja ... vse to vem, vsega tega se zavedam in mi je kristalno jasno. Verjetno se zavedajo tega tudi druge punce, ki se iz meseca v mesec trudijo. In ja, na zacetku tak nacin razmisljanja gre, cez cas pa je to vedno tezje odmislit. Verjamem, da je nasvet dobronameren ;)
 Sprasujem tudi zato, ker me astrologija zanima in ker v tem casu, ko sem malo bolj v tej “temi”, gledam tudi karte prijateljic, primerjam, ugotavljam, iscem signifikatorje, ker mi je to zanimivo, ne pa zato, ker bi bila s tem tako obremenjena, da ne bi mogla normalno funkcionirat.
Ja, ni skrivnost ... bila sem pri Emi.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: July 02, 2019, 10:56:01 AM »
Uf, Ema, ne bom komentirala sploh... :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #116 on: July 02, 2019, 11:05:33 AM »
Sicer pa moja prijateljica se je res matrala z zanositvijo za prvega otroka, stara 41 let, bila sta že na vseh možnih preiskavah, zdravljenjih, bila tudi v tujini....eni so obljubljali, drugi so NE obljubljali oz kar rekli, da ne bo nič, naj opustita to misel, a je nista opustila...
Nato sta se odločila za poroko, njena res močna želja po sanjski poroki še iz otroških dni, vso energijo in misli je usmerila v to poroko, no in zanosila....
Sedaj imata že dojenčka ;D
Seveda je veliko lažje pisati o tem, kot biti notri v tem...Ko si sam na tem, se ne moreš kar na silo sprostiti, verjetno šele, če te nek drug dogodek, ali neka druga zadeva tako zelo preokupira, da sama misel na zanositev ni več na prvem mestu in v ospredju, potem je res več možnosti, da se zgodi...
Vsak svojo bolečino nosi sam in na svoj način, raznorazni zunanji nasveti so navadno bolj v breme kot korist.
Pomaga najbolj, da te nekdo res razume in posluša...
Ko sem sama v kakšnem zaciklanem procesu, mi najbolj pomaga, da me nekdo razbremeni, sprosti...kar je pri meni kar težko...
Ti želim vse dobro in srečno :-* :-* :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #117 on: July 02, 2019, 11:08:18 AM »
Purple, a lahko pripneš še karto s tranziti in progresijami.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #118 on: July 02, 2019, 01:05:52 PM »
Hvala sanjalka za lepe misli 😘

Sama sem mislila, da sem preveč pod stresom zaradi službe, zdaj ko se je vse malo umirilo, spet ni uspeha. Ampak ja, poletje je še dolgo  :P Upam, da enkrat tudi jaz 1000% odklopim in me kaj lepega preseneti. Kot sem rekla, ne da se full obremenjujem, ampak ne morem pa reči, da sem popolnoma odmislila.

Sliko sem dodala v podpis, ker mi je ne gre naložit, piše da je prevelika. Sem pa naložila novo... tako progresije kot solarno.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: July 02, 2019, 01:07:42 PM »
Aja še to... mogoče bi bilo OK, da imamo na forumu temo o astrologih, naših izkušnjah itd. Mogoče pride komu prav. Čeprav upam, da ne bo postal to oglasni prostor  >:(