Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

(1/70) > >>

sanjalka:
Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Sem opazovala svojo P  :Lu v  :ov in sedaj v  :B.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku. Izkušnja je bila zelo močna in zame težka, čisto  :ov ;D.
No, potem je prišla P :Lu v  :B in začelo se je bolj ležerno, če ne že kar leno obdobje, z obilo užitki :D
V tem obdobju sem se uspela zrediti za 5 kg :o :o Vedno bila prej presuha kot premočna, tako da sama sebi ne morem verjeti kako mi je uspelo pridobiti te kg ;D, ki kar nočejo iti dol ::)
Bom še malo počakala, sedaj prihaja obdobje P :Lu v  :dv pa da vidimo kaj mi le-to prinese.

Škratinja Nagaya:
Super, Sanjalka!
Zelo dobrodošlo za vse nas, ki smo bolj lunjeni.  ;)

Lunca:

--- Quote from: sanjalka on August 03, 2011, 03:22:50 PM ---Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku.

Me zanima sanjalka, kako si preživljala opozicijo med tranzitnim uranom in rojstnim. Glede na to, da je bila na udaru prva in sedma hiša, bi rekla, da prinaša v odnos prav uran precej nemira, marsikje še bolj raztura??
--- End quote ---

taja6:

--- Quote from: sanjalka on August 03, 2011, 03:22:50 PM ---Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku. Izkušnja je bila zelo močna in zame težka, čisto  :ov ;D.
No, potem je prišla P :Lu v  :B in začelo se je bolj ležerno, če ne že kar leno obdobje, z obilo užitki :D
V tem obdobju sem se uspela zrediti za 5 kg :o :o Vedno bila prej presuha kot premočna, tako da sama sebi ne morem verjeti kako mi je uspelo pridobiti te kg ;D, ki kar nočejo iti dol ::)
Bom še malo počakala, sedaj prihaja obdobje P :Lu v  :dv pa da vidimo kaj mi le-to prinese.

--- End quote ---

sanjalka, in kako si doživela P v :dv ? Zdaj si verjetno od vsega " letanja " izgubila tiste kg, ki si jih pod  :B pridobila  ;)

moj mož je lani dal skozi P  :Lu v  :B, a je shujšal 17 kg..vendar je to po mojem brez dvoma posledica  težke :Sa  šole, ki še traja...avgusta letos še T  :Sa  :op N  :Sa ( 6.-12.hiša )  :-\ P  :Lu pa je že na sredi  :dv ( res je bilo oz. je še ogromno krajših poti, komunikacijem, dogovarjanj itd... )

meni pa se bo kmalu P  :Lu preselila v 5. hišo in v znamenje  :ko, a imam občutek kot da sem že sedaj dala skozi  :ko ... zanimivo mi je to, da ravno v obdobju P  :Lu v  :st nisem potovala, je pa res, da sem urejala papirologijo s tujino, kar bi lahko tudi šlo v to domeno....

sanjalka:

--- Quote from: Lunca on August 03, 2011, 04:58:55 PM ---
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku.

Me zanima sanjalka, kako si preživljala opozicijo med tranzitnim uranom in rojstnim. Glede na to, da je bila na udaru prva in sedma hiša, bi rekla, da prinaša v odnos prav uran precej nemira, marsikje še bolj raztura??

--- End quote ---

Tole sem pa spregledala. Ja opozicija med T in N  :U (1.in 7. hiša), mi je prinesla ločitev in to nenadno, ne planirano, tako ki je šokirala mene samo in vse ostale, skratka čisto Uransko :)
Je pa potem sam T  :U pirnesel precej sprememb v pogledu na partnerstvo, precej svobode je bilo potrebne enkrat z moje strani, enkrat s partnerjeve, skratka osvobajanje preko partnerstva.
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version