Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (30/70) > >>

cvetka:

--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 07:51:54 PM ---Cvetka hihi, kako zanimiv eksperiment. Čestitke za izvirnost  :)

--- End quote ---
Tea hvala, takšne zadeve sem obvladala v službi  ;)

Lisa:
cvetka, Pika in christallyne, hvalaaaaaaaaaaaa  :-*

ja, takle mamo. sad but true :(

Lisa:

--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 09:45:21 AM ---Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

--- End quote ---

Tea, res , kakršnikoli namig iz tvoje strani, glede na mojo postavitev zgoraj omenjeniih planetov, bi mi pomenil zelo veliko.
Ker ne vem, počasi začenjam verjeti, da bom živela večno sama.Priznam, samota  mi ni bila nikoli tuja....raje jo imam kot družbo in ljudi...ampak brez moškega pa res ne bi rada živela...
 :Sa . v 7.hiši..težko shajam v množici ljudi, vsak dan, v službi...zdaj je še posebej nastopil takšen čuden čas... Mogoče je kriva tudi P :Lu, ki je v  :kv z N :NE v 10.hiši...ali mogoče solarni ASC v  :ko, ki pade v mojo 12. natalno hišo.

Luna pri meni itak disaster, v  :Sk, v 8.hiši, v  :kv s  :Sa v 7.hiši in  :kon z  :U. Kaj lahko pričakujem tukaj? ne veliko...
 :Ve, spet vse zajebe :ki, ki je v   :kon z njo...drugače je še v  :tr z :NE in :sek z  :Ma... idealiziranje na veliko.
s 4.hišo se nisem nikoli ubadala.  v :dv ,  :Me v  :ri v  :kon s  :So ..oboje v  :kv s svojim dispoziterjem :NE..torej sta skregana  s svojim šefom..
pač potem nekako mi postaja jasno.....za kaj vse tole, kar doživljam v sebi.....pa ko sem med ljudmi, težave s pertnerjem...vedno iste....

Tea:
Lisa, ti se enostavno bojiš spustit kontrolo - po drugi strani pa seveda kot ogledalo si kontrolirana

Po eni strani hočeš svobodo, po drugi škatlo pravil .......... uravnovesi pa bo. Vsak planet zase lahko uporabiš v pozitivni smeri.

Vem, da te Neptunska in ribja energija vleče v ideal, vendar pa bo zraven treba sprejeti tudi Saturna v 7 - poišči to simboliko na pozitiven način

Lisa:
Ma ja. Kaj naj, če sem takšna. Iz ene skrajnosti v drugo. Nikjer zlate sredine. Ne znam.
Se trudim, ampak vedno pa res ne gre.
A potem je še upanje zame?

Hvala.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version