Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna Luna
cvetka:
Lisa, pišem brez astrologije: upanje umre zadnje, :-*
Tea:
Pravzaprav ne moremo gledat tako, da bi nekdo ostal brez partnerja in obratno, da bi ga nekdo pač imel. Stvar je v odločitvi za to, je pa res, da ga bomo imeli na način, kot je zapisano in v energijah, ki jih imamo v natalni obljubi.
Lisa:
Cvetka , hvala...mal tudi dramo pelam za brezveze... :P
Včasih me res mori in si ful želim neke veze, spet drugič; mi je vseen...tretjič;sem potrebna kot sahara vode, četrtič; sovražim moške, petič; nikogar ne spusstim blizu, šestič; raje fantaziram kot uresničim, sedmič; rabim nekoga, da bi ga mučila s svojo dramo, osmič; si ne želim veze ampak samo avanturo, devetič ; objokujem samo sebe, desetič ; se raje skrivam in bežim...
Kar bo pač bo. V natalni obljubi ni nič kaj prida energij. Same ta leve. Vsaj dogajalo se še bo. To pa vem..
cristallyne:
Jap, točno tako velja tudi zame :)
Jaz bi za sebe pa napisala takole hehe-malo na smešen način:
prvič: zanimajo me čevlji, obleke, slike, glasba in na splošno umetnost- to je pač lepo :D, drugič: narobe gledam-namesto da bi gledala tipa v obraz, pogledam prej njegove čevlje in obleko (razen če ima lepe oči, pa še to se na hitro stresem, pa me pogled zanese spet v njegov outfit:)) tretjič: recimo, da je zares lep-fantaziram..preveč preveč, tja nekam daaaleč nad oblake med pravljice-v pravljico o Sneguljčici:) , četrtič: bežim..beg-precej znan vzorec ( :Lu-moja mama, disp.7 hiše; oba dedka sta bežala od doma-nista bila prisotna/moj oče-bil prisoten, bežim od njega= privlačim tipe, ki imajo isti problem-oče beži od doma itd/ga ni..)
petič: strah (pred realnostjo, prilagajanjem, pred razkritjem kdo sem..itd) in šestič: hrepenenje- oboje boli
sedmič: sem modra, urejena, hladna (woman on top)= privlačijo me tipi, ki so na položaju, pa malce starejši, jap..in nedosegljivi (na denar se ne limam seveda)
Na koncu se počutim butasto in zmedeno..kako to, da si sama, pa tako huda bejba?Je kaj narobe s tabo? ali pa: všeč si mi, ampak, jaz se te bojim
Za jokat in smejat ;)
Tea:
Mojo generacijo so še vzgajali v tem, da pač je potrebno čimprej ustvarit družino. Pa tud tko nevedni smo bili, da smo mislili, da bomo s tem, da se poročimo rešili en kup težav in omejitev itd.......
Naše mame /mislim mojo generacijo/ in očetje so imeli vloge točno določene in zakon je bil povečini uspešen zato, ker sta oba vedela, da potrebujeta drug drugega in da bosta skupaj lažje, zato sta se na nek spoštovala. Vsak je prispeval ženski in moški del in skupaj sta bila združena jin in jang.
Zdaj pa je nastala generacija, ki ima v sebi jin in jang že skoraj popoln :-\
Vsi se ukvajajo z modo, vsi se lišpajo, hodijo na liposukcije, lepotne operacije, čupajo kocine, nosijo nakit
Vsi, tako moški kot ženske gradijo kariero, služijo denar
Vsi previjajo otroke
Hočem rečt, da ni več tiste potrebe po izrazitem moškem ali izrazitem ženskem principu
Kaj ostane: prijateljstvo, seks
Prijateljuje se lahko z vsakim in porablja prosti čas v ustvarjalnih dejavnostih v stikih z ljudmi. Imamo avtomobile, internet, interesne dejavnosti na vsakem koraku
Seks - tud ta je ratal instant. Pa še ni več nobene skrivnosti, intimnosti, vse je na stežaj odprto, vse se že ve in kaj naj bi bilo v tem še vznemirljivega.
Tko da .... ja po moje gremo v generacije, kjer bomo klasični vidik partnerstva, družine ... presegli z neko novo obliko sobivanja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version