Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna Luna
Lisa:
P :Lu je in bo še nekaj časa v ekzaktnem :tr z T :Sa , ki je že v :kon z N :Lu...
ni slabo, a ne?
sanjalka:
--- Quote from: Lisa on September 17, 2012, 11:32:59 AM ---P :Lu je in bo še nekaj časa v ekzaktnem :tr z T :Sa , ki je že v :kon z N :Lu...
ni slabo, a ne?
--- End quote ---
T :Sa se ni v ekzaktni :kon z N :Lu, saj mas luno na 4. stopinji skorpijona, Saturn pa je za enkrat se v tehtnici. Ne vem na kateri stopinji imas pa trenutno P luno, ker imas staro karto gor.
Lisa:
ne, T :Sa še ni v ekzaktni :kon z N :Lu, je pa v :kon vseeno.
zgoraj pišem, da je P :Lu v ekzaktnem :tr z T :Sa, je na 28' :vo.
sanjalka:
P :Lu imam v :dv, tudi :J je v :dv in oba sta v 10. hiši. Jao, meni se dogaja na polno, ne vem več kje imam glavo, razpršena na sto koncev, zmenjena s stotimi ljudmi, v meni je nemir, ne vem ali bi se najprej lotila enega projekta, šla s prijateljico na kavo, bila z otroci, partnerjem.... Skratka vse bi, pa mi zmanjkuje časa. Jem tudi bolj na hitro, tako da se res še zrediti ne morem :) No, to je dobra plat ;D Kličejo me, da bi spet dala izjavo za neko TV, stranke me bomrbardirajo in nekako opažam v tem času, ko se ta P luna sprehaja po 10. hiši, da sem mama vsem. Predvsem ženske se s problemi obračajo name, jaz pa še sama sebe ne dohajam....
Ja, tale dvojčkasta luna je res ful dvojčkasta.
natasas:
le naj bo dvojčkasta, boljš kt moja kozorogovska :)....ima katera izkušnje s premagovanjem P :Lu v :ko v 12. hiši ??? kolkr sm v tem času neodločna in predvsem nemočna, joj joj, komi čakam da bo mimo, še par mesecev...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version