Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna Luna
Tea:
Ja itak ;)
natasas:
--- Quote from: Tea on October 17, 2012, 04:22:05 PM ---Ja itak ;)
--- End quote ---
kaj pomeni "ja itak"? :)
izkušnja že mimo? kakšen nasvet, namig, da jo lažjo premostim, še teh par mesecev, ker mi res tolče že na psiho :(
Tea:
--- Quote from: natasas on October 18, 2012, 07:48:41 AM ---
--- Quote from: Tea on October 17, 2012, 04:22:05 PM ---Ja itak ;)
--- End quote ---
kaj pomeni "ja itak"? :)
izkušnja že mimo? kakšen nasvet, namig, da jo lažjo premostim, še teh par mesecev, ker mi res tolče že na psiho :(
--- End quote ---
nimam nasveta
z 12 hišo vsak oddela po svoje - največja potreba je, da se osamiš in da imaš dovolj prostora zase, kar pomeni, da vsaj tiste stvari, ki jih ni treba nujno, prepustiš drugim, življenju. Zdaj ni čas za aktivno potegovanje, pač pa čas za prepuščanje in vero, da je vse tako kot mora biti
Lisa:
--- Quote from: natasas on October 17, 2012, 03:45:33 PM ---le naj bo dvojčkasta, boljš kt moja kozorogovska :)....ima katera izkušnje s premagovanjem P :Lu v :ko v 12. hiši ??? kolkr sm v tem času neodločna in predvsem nemočna, joj joj, komi čakam da bo mimo, še par mesecev...
--- End quote ---
Meni je pa bila P :Lu v :ko, v 12.hiši, zakon, tako se mi zdi zdaj, ko gledam nazaj... Sicer ni bilo nekega pretiranega dogajanja ali česa podobnega, ampak sem pa spremenila pogled na denar, službo in zdravje...
V tistem obdobju sem bila zelo disciplinirana, realna, delovna in vztrajna......
Meni je :Sa tematika itak zelo znana, tako da fajn furam z njo... ;)
Trenutno moja P :Lu na 2' :ri v :kv z P :J na 2' :dv ( na IC)....
Hmmmm.Nič kaj preveč realna nisem, prev rabim nekoga ob sebi, da me vrže na realna tla....
padec mi odpre oči.........
Tea:
Tudi jaz čakam, da se mi P Luna premakne v Bika. Tale pot po Ovnu /glede na slabo dispozicijo/ mi je kar dala vetra. Od zobobolov, do bolečih ušes in glavobolov.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version