Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (68/70) > >>

Tea:

--- Quote from: Maja on July 29, 2016, 01:59:26 PM ---Selitev?  ;)

--- End quote ---

ja zgleda
po tarotu pa tudi prihajam v 6

Maja:
To bo lepo leto ...  :)

cvetka:
Meni se je pa P Luna prestavila v 9 H; dobre 4 leta je trajal njen razdiralni pohod od začetka 7 H pa preko 8. Zanimivo, da je bil istočasno ob začetku na DSC tudi T Uran.
Pa seveda T Pluton na IC  :blank:. Res naporen začetek obdobja, ki naj bi prinesel mir.

Tea:

--- Quote from: cvetka on February 07, 2017, 09:56:14 AM ---Meni se je pa P Luna prestavila v 9 H; dobre 4 leta je trajal njen razdiralni pohod od začetka 7 H pa preko 8. Zanimivo, da je bil istočasno ob začetku na DSC tudi T Uran.
Pa seveda T Pluton na IC  :blank:. Res naporen začetek obdobja, ki naj bi prinesel mir.

--- End quote ---

Čist tako v študijske namene
Luna je neutralen planet. Zato sama po sebi nič ne dela, prevzame seveda energije tistega znamenja po katerem hodi. Tako bolj označuje dnevno, mesečno počutje, njeni prehodi so dokaj hitri, razen ko zajeme stelij, ali kakšno drugo aspektno strukturo, ko lahko traja po nekaj mesecev, da se skida iz neugodnih položajev.
Seveda se lahko v času, ko hodi po nekem znamenju slabše čustveno počutimo. Tako da tebi, ko je hodila po Ovnu /ogenj/ si jo težje prenašala,je pa trakrat odigral svoje dispozitor Mars - tako da greš lahko gledat njegove prehode v tistih dveh letih in pol.  kot ko je šla čez Bika in 8 vodno hišo, ki je v sekstilu na tvojo Ribjo Luno, čeprav težka od 20 - 28° bika.

Bolj je bil t Saturn v drugi polovici Škorpijona - ali je to sovpadalo s kakšnimi disonatnimi P Luninimi prehodi, boš pa sama preverila.
Dejansko je pa T Neptun že dolgo časa na tvojem Soncu in to ti je jemalo energijo, življenjsko moč. Pa občutek, da si izgubila smisel, moža itd.....

cvetka:
Ko gledam moje planete, se mi zdi, da ne bo nikoli več istočasno sovpadalo toliko tranzitov. Sem si rekla, da ne bom delala nobenih hitrih odločitev, dokler se ti tranziti planetov ne umirijo.
T Neptuna na mojem Soncu mi pa med drugim odpre kakšno pivce več, kot je bilo to običajno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version