Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna Luna
« Reply #90 on: November 19, 2013, 04:12:34 PM »
Moja še kar šetka po 6., priznam pa da se mi več kot očitno cufka odkar je vstopila v  :vo  ;D :laugh:

če sem prav videla, bo prvi aspekt z Marsom - ni čudno da gledamo same "poškodbe na slikah"
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #91 on: November 19, 2013, 10:54:05 PM »
Se dogaja še kaj drugega ;D

Na primer imam vijoličen pramen las od včeraj. Ostalo pa javno obelodanim, ko bo, če bo kaj iz tegale hihihi ;D ;) :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: November 20, 2013, 08:04:23 AM »
Se dogaja še kaj drugega ;D

Na primer imam vijoličen pramen las od včeraj. Ostalo pa javno obelodanim, ko bo, če bo kaj iz tegale hihihi ;D ;) :)

Ooo, tole bomo pa zveseljem pogledali.  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: November 20, 2013, 08:18:27 AM »
:Lu mi po novem onegavi kozla.   ::)

Ob odhodu iz  :st mi je tudi, zanimivo, precej pomirila avanturistične tenzije in nagnala metuljčke iz trebuha. Če ima dolg rep, bom konec naslednjega meseca (mogoče) še malo izkoristila njen vpliv, potem pa imam na sumu, da mi zna oksitocin precej past oz. bo prevladala razumska plat.

Glede dela...
Nove obveznosti, večje obveznosti, veliko dela me čaka in en tak nemir oz. "pritisk" v glavi, da moram trdo zagrabit za delo, da nadoknadim "zamujeno".

Navzven delujem (pre)resno, (pre)odgovorno, (pre)natančno, tudi avtoritativno in naenkrat bi me vsi kar nekaj vikali. Fuj.

In čuden prah se dviguje okrog mene V bistvu nič negativnega, ampak par ljudi kot da bi se me prestrašilo.
Po doooolgih letih so me pa poklicali določeni ljudje in mi lezli v rit.

Mi pa dela nečeden aspekt na natalnega  :Sa na MC.
Hm...

Kakšne sem kvasila.  ;D
No kar se metuljčkov tiče, še vedno prhutajo, hvala bogu pa zmorem zadevo procesirat na neemocionalen način.
Ostalo, kar sem napisala, še kar traja in je točno tako, kot sem opisala, sem pa precej oladila pri "primarnem" delu. Zanimivo.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #94 on: November 20, 2013, 09:39:26 AM »
Bomo videli, sta samo dve možnosti. Ali je tole res nekaj super dobrega ali pa delam kapitalno bedarijo  ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: November 20, 2013, 09:59:33 AM »
Imam kar precej natančnih aspektov s P :Lu  :dv (10h), dela mi natančen  :sek s N :Sa  :ov (8h),  :tr s N :Lu  :te (2h),  :kon z N :Me  :dv (10h), inkonj. z N :NE  :Sk (3h),  :sek s P :So  :Le (12h) in  :kv z N :U  :de (1h).
Podpisala novo pogodbo za službo :) P luna v 10 hiši, dobro aspektirana z 2.h in 8.h.-denar, več denarja.
Najbolj natančen aspekt ima ta trenutek s N  :Sa (8h) in z N  :NE (3h), upam, da mi tale  :NE ni zameglil kakšnega stavka iz pogodbe,
na katerega bi morala biti posebej pozorna... ::)
Je pa pogodba boljša od prejšnje :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #96 on: November 20, 2013, 10:27:51 AM »
Jaz pa vidim, da ima poseben pomen, ko P :Lu naredi konjunkcijo s P :So; ali vas lahko poprosim, da mi zapišete vaša opažanja ob takšnem stanju? lp  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #97 on: November 20, 2013, 10:30:34 AM »
Imam kar precej natančnih aspektov s P :Lu  :dv (10h), dela mi natančen  :sek s N :Sa  :ov (8h),  :tr s N :Lu  :te (2h),  :kon z N :Me  :dv (10h), inkonj. z N :NE  :Sk (3h),  :sek s P :So  :Le (12h) in  :kv z N :U  :de (1h).
Podpisala novo pogodbo za službo :) P luna v 10 hiši, dobro aspektirana z 2.h in 8.h.-denar, več denarja.
Najbolj natančen aspekt ima ta trenutek s N  :Sa (8h) in z N  :NE (3h), upam, da mi tale  :NE ni zameglil kakšnega stavka iz pogodbe,

Sanjalka, tvoje karte se pa ne da odpreti, prav rada bi jo pogledala???

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #98 on: November 20, 2013, 10:51:16 AM »

Sanjalka, tvoje karte se pa ne da odpreti, prav rada bi jo pogledala???

Hm, pa res se je ne da odpreti, ne bi vedela zakaj. Mogoče bo Andres kaj več vedel na to temo, zakaj se moja karta ne odpre.
Drugače pa bom pripela novo, saj ta je že malo zastarela ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: November 20, 2013, 12:42:41 PM »
Katera luna mi meče polena pod noge?  :-X

Upam, da je lažni alarm. Res.  ???

Al bom morala začet hodit v službo s čelado na glavi in ščitnikom za zobe?  :-\
« Last Edit: November 20, 2013, 01:12:44 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: November 20, 2013, 02:08:46 PM »
Imam kar precej natančnih aspektov s P :Lu :dv (10h), dela mi natančen  :sek s N :Sa :ov (8h),  :tr s N :Lu :te (2h),  :kon z N :Me :dv (10h), inkonj. z N :NE :Sk (3h),  :sek s P :So :Le (12h) in  :kv z N :U :de (1h).

Čestitke  :-* :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: November 20, 2013, 05:08:57 PM »
Jaz pa vidim, da ima poseben pomen, ko P :Lu naredi konjunkcijo s P :So; ali vas lahko poprosim, da mi zapišete vaša opažanja ob takšnem stanju? lp  :-*

hmmm. pri meni bo P :Lu kmalu v  :kon z N :So...ampak ne verjamem, da se bo kaj posebnega zgodilo... čist preveč  :kv iz vseh smeri... ::)
 P :Lu  :kon P  :So me pa čaka čez nekaj let...
mene tudi zanima kaj več o tem pomenu  :kon med P :Lu in P  :So
« Last Edit: November 20, 2013, 05:19:49 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: November 21, 2013, 07:11:29 AM »

hmmm. pri meni bo P :Lu kmalu v  :kon z N :So...ampak ne verjamem, da se bo kaj posebnega zgodilo... čist preveč  :kv iz vseh smeri... ::)

Na Kironu
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #103 on: November 21, 2013, 08:56:15 PM »

Na Kironu

Tole bo pa še bolelo ....ampak takšno je življenje (po klančku dol po klančku gor ....danes sem poslušala četrtkov večer) :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #104 on: November 24, 2013, 07:36:57 AM »

Na Kironu

uf, uf  ;)
sem šla čekirat, ker sem spregledala to zelo pomembno dejstvo.
točno na   :ki  se bo zgodila  :kon P :So in P :Lu, pa še T :U bo zraven vpleten.
mogoče (najbrž) bo bolelo, ampak bom preživela.... ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif