Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XII del

<< < (53/83) > >>

Maja:
Če bo pa res že pod ničlo padlo, bo pa treba kar počas gume menjat ...

Gaia:

--- Quote from: Maja on October 05, 2011, 01:47:36 PM ---Prestaviš menstruacijo? Za koliko dni se jo pa da? Pa a ni to malo šok za organizem? Kar sredi ciklusa, ko ima telo svoj ritem, vse zbrkljat?

--- End quote ---

Eh, prepričanja, prepričanja. Prestaviš kolikor dni želiš, naložiš odgovarjajoče občutke tudi v zvezi z organizmom, telesnimi ritmi in ciklusi in voila. ;)

Maja:

--- Quote from: Gaja on October 06, 2011, 12:54:42 AM ---
--- Quote from: Maja on October 05, 2011, 01:47:36 PM ---Prestaviš menstruacijo? Za koliko dni se jo pa da? Pa a ni to malo šok za organizem? Kar sredi ciklusa, ko ima telo svoj ritem, vse zbrkljat?

--- End quote ---

Eh, prepričanja, prepričanja. Prestaviš kolikor dni želiš, naložiš odgovarjajoče občutke tudi v zvezi z organizmom, telesnimi ritmi in ciklusi in voila. ;)

--- End quote ---

Ma, neeee, jaz nisem za take posege ...  ;D Saj menstruacija ni ovira.

Tea:
Dober dan

kavica in klepet

Gaia:

--- Quote from: Maja on October 06, 2011, 07:45:40 AM ---
--- Quote from: Gaja on October 06, 2011, 12:54:42 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Ma, neeee, jaz nisem za take posege ...  ;D Saj menstruacija ni ovira.

--- End quote ---

Zna bit ovira v določenih situacijah, npr, če ne uporabljaš tamponov in greš za en teden na morje.  :o

Vse v življenju je izbira posameznika. Nekatere si menstruacijo prestavljajo s kontracepcijskimi tabletkami, jaz s theto, ti si je pač ne boš. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version