poznam theto, tole sem delala, še preden je theta healing prišel sploh ven....ampak smo delali čist na drugačen način....in thete jaz ne obožujem dost...verjetno še noben ni slišal za to, ker je tole zdej aktualno in relativno dolgo sva preizkušali zadevo, da sva jo spravili ven. Tukaj nisi načeloma v nobenem theta stanju, ampak čisto lepo v alfi ali pa v beti, če ti tko paše....theta je nekaj drugega, razen, ko greš potovat h kreatorju, takrat greš v globoko alfo, to je pa tudi vse...
Glede na to, da nočemo izkoriščat ljudi, da dobro vemo, da je keš ena velika nadloga, smo naredili tudi primerne cene, v primerih, ko pa človek res nima denarja se dogovorimo tudi za izmenjavo energije na kak drugačen način...tko da ni panike. Fora je v tem, da mora bit zannje dostopno vsem...
Glede raznoraznih "mojstrov", ki samo služijo na račun drugih..ja, tega je res ogromno....tudi meni ni vseeno, da je tako kot je, ampak je pač to njihovo življenje in nima smisla obsojati.......itak se jim bo vrnilo, če se jim ima kaj za vrnit, jaz si s tem ne belim glave, amapk živim svoje življenje dalje....