Author Topic: SLOVENIJA  (Read 91636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: SLOVENIJA
« Reply #90 on: October 07, 2011, 10:13:16 AM »
Jane, a ne bi še ti kandidirala?
Matr, babnca in pol si.....
 :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #91 on: October 07, 2011, 10:14:18 AM »
V bistvu bi morali narediti prožno delovnopravno zakonodajo. Zdaj se nekega delavca ne moreš znebit za boga ne. Pa vsi bi radi službe za nedoločen čas. Zdaj maš nekoga zaposlenega za nedoločen čas, ugotoviš da ti krade, mu po vseh butastih zakonih moraš celo dati odpovedni rok, tako da v skrajnem primeru ga v firmi gledaš še ene tri mesece, mu daš odpravnino in pol te bukselj toži in informacijska pooblaščenka znori, da delavcev med službo ne smeš snemati in da je posnetek, na katerem je razvidno da dotični krade nezakonit in potem moraš dotičnega vzeti nazaj v službo...pol se pa pejt.

Tukaj bi moralo biti, aha kradel, si imaš dve minute časa, da pobereš svoje stvari, GREŠ ven, nobenih odpovednih rokov in odpravnin. Poleg tega, pa zmanjšat dohodninsko lestvico, da bi ljudje pri plači dobili več, kar se seveda realno pozna pri večji kupni moči.

Poleg tega tudi to, ja ... Vidim, kakšna štala je pri nas, ker so kradljivce ven vrgli ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: October 07, 2011, 10:16:28 AM »
Jane, a ne bi še ti kandidirala?
Matr, babnca in pol si.....
 :-*

Ne, ker me ne zanimajo stranke, korupcije, izigravanje in se nimam volje ubadat z črnimi in belimi, rdečimi in kaj ti jaz vem kom še vse. Bom kandidirala za delovnega inšpektorja, ko bo čas za to haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #93 on: October 07, 2011, 10:18:20 AM »
Poleg tega tudi to, ja ... Vidim, kakšna štala je pri nas, ker so kradljivce ven vrgli ...

Jap, mi smo ga morali nazaj vzeti. To je bilo še v času Mercatorja. Tukaj v javni upravi so pa tako zaščiteni, da jih še ven ne moreš vržt, pa daj no. Preserava se nonstop, v službo hodi ko mu paše, na bolniški dela osebne stvari, jaz pa nimam mehanizma s katerim bi ga zabrisala ven.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #94 on: October 07, 2011, 10:39:32 AM »

Jap, mi smo ga morali nazaj vzeti. To je bilo še v času Mercatorja. Tukaj v javni upravi so pa tako zaščiteni, da jih še ven ne moreš vržt, pa daj no. Preserava se nonstop, v službo hodi ko mu paše, na bolniški dela osebne stvari, jaz pa nimam mehanizma s katerim bi ga zabrisala ven.

Aaaaaa, kradel je, kaj še želijo za razlog??? No, to je res bolno ... Naši zakoni, predpisi, pravice ... Vse je skregano med sabo.
To ima že kdo kaj od takih, ki kradejo.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: October 07, 2011, 10:43:53 AM »

Aaaaaa, kradel je, kaj še želijo za razlog??? No, to je res bolno ... Naši zakoni, predpisi, pravice ... Vse je skregano med sabo.
To ima že kdo kaj od takih, ki kradejo.

Ja ker postopek ni bil pravilen, ker ne smeš snemati zaposlenih med delovnim časom, no ampak če si hotel dokazat da krade, si pač nekaj moral narest ne. Pri možu so recimo dali odpoved neki delavki, ker je malomarno opravljala svoje delo, zamujala, šla prej domov, ni bilo narejeno, stranke so se pritoževale in je sodišče tudi odločilo da jo morajo vzeti nazaj, ker to ni zadosten razlog.
Pa čaki mal...kje je tukaj prožnost zakonodaje, kako se lahko okrepim z ekipo ljudi, ki bodo res OK in bo zadeva laufala, če moram ljudi, ki jim je vseeno a sploh so v službi vzeti nazaj.

Moja astro karta

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #96 on: October 07, 2011, 10:50:36 AM »
... jaz pa nimam mehanizma s katerim bi ga zabrisala ven.

En dober gojzar pa močno nogo?
« Last Edit: October 07, 2011, 10:52:18 AM by Jernej »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #97 on: October 07, 2011, 10:53:10 AM »
Kar naj snemajo! Pri nas je tudi vse avdio in video posneto, še tam, kjer ni treba. No, se je pa po pisarnah kradlo ...  ;D
9ZK 656

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #98 on: October 11, 2011, 10:24:15 PM »
Tale tema je malo zaspala... ;D

Jankovič  se  je odločil 8)
Kaj pa pravite za Viranta :laugh:.... :Lu  ima v  :te , ascendent v   :ko...tako je sam povedal.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #99 on: October 12, 2011, 08:28:16 AM »
Virant zna biti tudi zanimiv kandidat, vsekakor se bom odločala med njim ali Jankovičem odvisno od programa, Janša je že izpet  :D  Bi bilo zanimivo pogledat njegovo karto.

Moja astro karta

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: October 12, 2011, 08:30:02 AM »
Gregor Virant..... bil je moj profesor na zagovoru diplome :-* Sem pa mislila, da sva v letih tam tam, pa sem se zmotila očitno :P

http://sl.wikipedia.org/wiki/Gregor_Virant

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: October 12, 2011, 08:42:28 AM »
Na 4.december - dan volitev ima torej rojstni dan;

rojstna  :Lu  :te,  :So :st na 11.st.,   :Me  :st na 21.st.,  :Ma :vo 21.st.,   :J :te 27.st., :NE :Ve :Sk  :kon /29.st.,  :U :te 8.st.

4. decembra 2011 bo  :Sa na 26.st. :te torej v  :kon z njegovim natalnim  :J

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: October 12, 2011, 08:44:27 AM »
Gregor Virant..... bil je moj profesor na zagovoru diplome :-* Sem pa mislila, da sva v letih tam tam, pa sem se zmotila očitno :P

http://sl.wikipedia.org/wiki/Gregor_Virant

O a res, mene bo mogoče imel na zdajšnjem faksu, če ne bo izvoljen  :)

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: October 12, 2011, 08:45:24 AM »
Virant zna biti tudi zanimiv kandidat, vsekakor se bom odločala med njim ali Jankovičem odvisno od programa, Janša je že izpet  :D  Bi bilo zanimivo pogledat njegovo karto.

Janez Janša: 17. 9. 1958, 11:46 v Ljubljani
 ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: October 12, 2011, 08:46:34 AM »
Pika sem mislila Virantovo, Janšovo že imamo  :)

Moja astro karta