IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on December 06, 2011, 09:51:58 AMA pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človekaJap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspeh
A pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.
Quote from: Tea on December 06, 2011, 10:11:52 AMQuote from: Jane on December 06, 2011, 09:51:58 AMA pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človekaJap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspehHuh, jaz ga bom čez nekaj let imela, in :J , samo meni bo T sekal na N :J v drugi
Quote from: sasa on December 06, 2011, 07:21:12 PMQuote from: Tea on December 06, 2011, 10:11:52 AMQuote from: Jane on December 06, 2011, 09:51:58 AMA pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človekaJap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspehHuh, jaz ga bom čez nekaj let imela, in :J , samo meni bo T sekal na N :J v drugi hehe boš po mafijsko služila denar
Quote from: Jane on December 06, 2011, 07:54:10 PMQuote from: sasa on December 06, 2011, 07:21:12 PMQuote from: Tea on December 06, 2011, 10:11:52 AMQuote from: Jane on December 06, 2011, 09:51:58 AMA pluton -jupiter je mafijski aspekt, dobro vedeti Ne vemo še kdo bo zunanji minister, nekaj se apelira, da če bo šel Pahor z njim v koalicijo, da bi bil to on.potem bo pa definitivno imel jankovič težave. Za zunanjega minista bi letos rabili odločnega človekaJap Pluton Jupiter. Pomisli na osnovo principa. In če sta v trigonu je to velikanska moč in uspehHuh, jaz ga bom čez nekaj let imela, in :J , samo meni bo T sekal na N :J v drugi hehe boš po mafijsko služila denar Haha, kdo bo v moji mafiji, se kdo javi za dealrja
Imam :J torej nekako pašem zraven
Lepa akcija Gaja...Zanima me katera ura je prava pri JankovičuZoran Jankovič, 1.1.1953, ura 4,30, Saraorci - Smederevo, ali 20:09Tea, ti si še prej kot ste prišli do ure postavila asc v leva, tam na luninem netu, pa je prva ura vzeta za pravo in je strelec v asc ??? ... če pa naredim relokacijo (ker je pač večino življenja tu v SLO in zdaj živi tukaj) bi po prvi uri bil celo SCO v ASC... ma samo razmišljam pa me zanima če je kaj več znanega o uri rojstva.radovedna M
Quote from: mavrica on January 06, 2012, 10:13:53 AMLepa akcija Gaja...Zanima me katera ura je prava pri JankovičuZoran Jankovič, 1.1.1953, ura 4,30, Saraorci - Smederevo, ali 20:09Tea, ti si še prej kot ste prišli do ure postavila asc v leva, tam na luninem netu, pa je prva ura vzeta za pravo in je strelec v asc ??? ... če pa naredim relokacijo (ker je pač večino življenja tu v SLO in zdaj živi tukaj) bi po prvi uri bil celo SCO v ASC... ma samo razmišljam pa me zanima če je kaj več znanega o uri rojstva.radovedna M Če je AC strelec, pol je Mc v Devici - al kako? - bi mu ti pripisala Devico na vrhu karte in prazno 10 hišo mogoče? Čeprav priznam je v tem primeru Merkur odlično postavljen.Jah, nisem se toliko ukvarjala s tem.
Pika,devica sama po sebi je dokaj zaprte narave, se ne mara izpostavljati, rada ima intimo.Če šteješ to skupaj, potem ugotoviš, da človek, ki ima devico na MC, potem ni ravno javna oseba, se ti ne zdi?
Quote from: sasa on January 09, 2012, 06:34:10 PMPika,devica sama po sebi je dokaj zaprte narave, se ne mara izpostavljati, rada ima intimo.Če šteješ to skupaj, potem ugotoviš, da človek, ki ima devico na MC, potem ni ravno javna oseba, se ti ne zdi?Hvala, Saša!Moram še preštudirati veliko... moje znanje je čist adijo.Čeprav najbrž, če so vpleteni kakšni impulzivni planeti, to potem zadevo spremeni?