No, glede na to, da se jutri poročim, kaj bo ta datum prinesel meni in mojemu zakonu?
Želim slišati optimistične in pesimistične napovedi. Da bom lahko čez nekaj let poročala o rezultatih. 
Maja, prvo čestitke za odločilen korak v življenju. Vso srečo tebi in tvojemu izbrancu.
Menim, da je potrebno narediti horarca. Ko boš imela natančno uro (po mojem je to trenutek, ko rečeš DA), se potem izriše karta. Tu se potem vidi, kaj vama prinaša ta trenutek.
Sam datum 5.5.5 (2012 sešteješ) pa naj bi bil nekaj posebnega - prehod v novo obdobje, obdobje sprememb in novih začetkov... na spletu veliko piše o tem datumu. Po celem svetu bodo meditirali za lepšo bodočnost in naj se svet očisti vseh nepridipravov, ki so se kakor koli okoristili s človeštvom zdaj in v preteklosti.
Polna luna - zaključek nečesa, dokončanje na relaciji Bik-Škorpijon - intenzivno, globoko, skorajda že preveč.
Horarne žal ne znam razlagati. Mogoče bo pa kdo kaj rekel, ko boš izrisala karto trenutka. Eno je ura, ko se obred začne....po mojem je to čas, ko dahneš DA.
Še enkrat obilo sreče, ljubezni, razumevanja, strasti.....