Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Datumi in karte porok

<< < (20/37) > >>

Tea:

--- Quote from: Gaja on October 11, 2011, 01:19:45 AM ---Bojam, čestitam za ta pomemben korak.

Redkokdaj zaidem v tele sobane, ampak ta tema me zanima. Bi se komu dalo predebatirat še moj datum poroke: 24. maj 1997
Če rabite še uro, je bila civilna poroka ob 16.00 in cerkvena ob 17.30 uri.

:-* Gaja

--- End quote ---

Gaja, zdaj pa boš počasi ti na vrsti, da pregledam vajin datum poroke.

Maja, pozabavala sem se tudi s tvojim morebitnim datumom, vendar karkoli sem gledala v bližnji prihodnosti ni ne vem kako obetavno, ko ga postavim na vajine karte.

Tea:

--- Quote from: Gaja on October 12, 2011, 01:59:50 PM ---Moja poroka je bila na dan, ko je bila luna v ovnu v 8. hiši in venera v biku tudi v 8. hiši. Vam to pove kaj več ali je še treba vedet, kje so ti planeti pri nama?

--- End quote ---

A mi lahko zaupaš, kje si dobila Luno v Ovnu, preden grem raziskovat naprej. Imamo prave podatke?

Tea:

Maja:

--- Quote from: Tea on November 17, 2011, 01:22:54 PM ---
--- Quote from: Gaja on October 11, 2011, 01:19:45 AM ---Bojam, čestitam za ta pomemben korak.

Redkokdaj zaidem v tele sobane, ampak ta tema me zanima. Bi se komu dalo predebatirat še moj datum poroke: 24. maj 1997

--- End quote ---

Maja, pozabavala sem se tudi s tvojim morebitnim datumom, vendar karkoli sem gledala v bližnji prihodnosti ni ne vem kako obetavno, ko ga postavim na vajine karte.

--- End quote ---

Hvala, Tea ... Hmmm ...

Tea:

--- Quote from: Maja on November 18, 2011, 07:49:31 AM ---
--- Quote from: Tea on November 17, 2011, 01:22:54 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Hvala, Tea ... Hmmm ...

--- End quote ---

Maja, mogoče bi se malo pozabavala z sinastrijo najprej.
Kot astrolog pa bi vsekakor svetovala, da počakaš, da ti Saturn prečka vso tisto gručo planetov in pride preko AS

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version