Mene je Jane zbudila kot sem prosil in kolikor časa sem bil lahko z vami sem tudi bil. To je bilo točno petnajst minut. No, ta čas je sicer dovolj da sem se vas na drobno ogledal kako ste sklenile en tak polkrog. Kajpak vas kot pogosto nisem videl v oblačilih, sramote ena pred drugo pa tudi ni bilo, kljub temu, da ima ena manjšo, druga pa večjo rit in vse kar paše zraven.
No, potem se je naenkrat spustilo nekaj dol, kot žarek se mije zdelo. Ta je šel točno v sredino in potem čez vse nas. Tista, ki je bila na koncu ima ene težave in sicer gre za samozavest. Popolnoma brez veze, ker na cuceljnih se vse vidi.

Ta samozavest se bo okrepila do novega leta. Mislim, da se mišljena rada oblači v rjavo barvo.
Potem je bila tista najmanjša, ki čaka te dni menstruacijo ali pa jo že ima. Malo sem izgubil informacijo za kaj se je šlo pri njej, vendar nič hudega ne bo, kljub vsemu, da je bila od vseh druga najbolj kosmata.
Ostale ste pridno sedele kot mačke na kavču za vsako posebej pa bi se kaj posebnega našlo. Vendar to danes ni bil namen.
Hvala vsem ki ste sodelovali.
Andres