Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing - polnenje denarnic. Sedmi del.
Rena:
Se pridružujem z velikim veseljem in pričakovanji ;D :-*
Kalini:
Pozdrav vsem skupaj na forumu, sem čisto frišna tukaj, me pa zanima marsikatera tema vključno s tole - tako, da bom morala kar malce bolj prebrati in prebrskati, saj je kar nekaj zanimivega materiala.
Kalini:
--- Quote from: Tea on October 27, 2014, 09:11:51 AM ---
--- Quote from: sasa on October 27, 2014, 09:10:35 AM ---Ok, jutri ob 18h. Ker vem, da bom takrat imela mir.
--- End quote ---
Jaz imam sicer ob 18h stranko - no nisem še čist sigurna, ampak bom pa skuhala čaj preden pride in naj počaka 5 minut haha.
--- End quote ---
Bi se z veseljem priključila. Morda kakšno navodilo, kaj moram naredit jutri ob 18h?
Opal:
Jaz sem tudi ZA.
Bom v podporo.
Tea:
--- Quote from: Kalini on October 27, 2014, 04:58:48 PM ---
--- Quote from: Tea on October 27, 2014, 09:11:51 AM ---
--- Quote from: sasa on October 27, 2014, 09:10:35 AM ---Ok, jutri ob 18h. Ker vem, da bom takrat imela mir.
--- End quote ---
Jaz imam sicer ob 18h stranko - no nisem še čist sigurna, ampak bom pa skuhala čaj preden pride in naj počaka 5 minut haha.
--- End quote ---
Bi se z veseljem priključila. Morda kakšno navodilo, kaj moram naredit jutri ob 18h?
--- End quote ---
Pojdi na alfo, najbolje je da ležiš ali si v meditaciji, zberi brezpogojno ljubezen v svojem srcu in se odpri, da bo Saša napolnila tvojo denarnico TRR in pujska .............torej odpri se obilju
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version