evo me. upam da nisem kej pozabila
tejka: pri tebi sem imela občutek da na nekaj čakaš?
pika: pri vama sem dobila občutek da bosta v kratkem nekaj zidala, spreminjala, ...nekaj v zvezi s hišo al stanovanjem,al se bosta selila
andres: pri tebi sem videla ogromnega angela. kot angel varuh, da bediš nad nami, nas čuvaš...mogoče pa tebe čuva kak ogromen angel, nadangel?
jane: pri tebi sem videla ogromnooo nekih izračunov, mogoče zaradi tvojega poklica, ali pa te v prihodnjosti čaka kako preračunavanje ali nekaj v tem smislu
nena: pri tebi se mi je pokazal nek pes. mogoče te skrbi za kakega psa? ali ima ta simbol kak drug pomen?
darja: pri tebi sem imela občutek da stalno neki študiraš in študiraš pa se neznaš odločit al bi levo al desno
cvetka: pri tebi sem občutila nemir
opal: tebe bi pa polnila cele dneve

tako sproščeno si me naredila

saša: pri tebi sem čutila da te neki mantra, nevem razložit, kot da bi te bilo nečesa strah?
tea: pri tebi pa sem videla čudovita angelska krila. mogoče te čuvajo ali pa te še bojo? nevem, ampak res so bila lepa

žarek: ti se stalno nekaj trudiš dosežt, pa pred ciljem obupaš
maja: pri tebi sem videla neko potovanje
sanjalka: tebe pa sem videla zelo umirjeno
kalini: čakaš na nek korak al odločitev...go for it
moi: pri tebi neke analize, ogromno jih je bilo. mogoče kej analiziraš?
gloria82: pri tebi sem videla sonček, toplo mi je postalo, mogoče se tudi tebi obeta potovanje, ali pa si ti tak sonček
modravila: pri tebi sem videla da stalno nekam hitiš in ne pustiš da se stvari razvijajo same od sebe. pusti času čas, vse bo prišlo ob svojem času
tvoja sestra pa nekaj študira al je to prava pot ali ne, povej ji naj ji kr sledi, saj je to prava pot
na koncu sem vas oblila z obiljem in vas videla zelo vesele

sem pa prav čutila vašo podporo z vseh strani