Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelsko sporočilo dneva 6. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on May 15, 2012, 04:43:54 PM ---
--- Quote from: Pika on May 15, 2012, 04:34:21 PM ---
--- Quote from: Maja on May 15, 2012, 03:25:34 PM ---PRILOŽNOST: Danes poskušajte poiskati dobro novo priložnost.
--- End quote ---
:o :o Hvala! :-*
Se mi je nekaj ponudilo kot strela z jasnega.
Zdaj pa že po stari navadi razmišljam, a naj sprejmem al ne.
--- End quote ---
Pika, ti se moraš RES naučit odločat! Kaj te je tako strah pri tem? ???
Napačnih odločitev ni, vse so izkušnje, ki jih potrebujemo!
--- End quote ---
Res je, Maja, to se moram naučit.
Ni me strah (oz. ne bi temu tako rekla), je bila velikodušna ponudba, jaz pa vedno s to svojo slabo vestjo... kot da bi izkoristila nekoga, če sprejmem... ne vem... ne znam sprejemati. Budala.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on May 16, 2012, 12:22:19 PM ---
--- Quote from: Maja on May 15, 2012, 04:43:54 PM ---
--- Quote from: Pika on May 15, 2012, 04:34:21 PM ---
--- Quote from: Maja on May 15, 2012, 03:25:34 PM ---PRILOŽNOST: Danes poskušajte poiskati dobro novo priložnost.
--- End quote ---
:o :o Hvala! :-*
Se mi je nekaj ponudilo kot strela z jasnega.
Zdaj pa že po stari navadi razmišljam, a naj sprejmem al ne.
--- End quote ---
Pika, ti se moraš RES naučit odločat! Kaj te je tako strah pri tem? ???
Napačnih odločitev ni, vse so izkušnje, ki jih potrebujemo!
--- End quote ---
Res je, Maja, to se moram naučit.
Ni me strah (oz. ne bi temu tako rekla), je bila velikodušna ponudba, jaz pa vedno s to svojo slabo vestjo... kot da bi izkoristila nekoga, če sprejmem... ne vem... ne znam sprejemati. Budala.
--- End quote ---
Nekdo, ki mi veliko pomeni, mi je kar ponudil denar, da grem avgusta lahko na sejem. V pomoč.
Ne morem sprejet. Sem rekla, da bom razmislila. ::)
sanjalka:
Pika, ti samo sprejmi, če ti je bilo ponujeno. Nič ni slabega v tem, če nekaj sprejmeš, saj s tem tudi osebi, ki daje narediš veliko lepega. Pomisli, da bi sama rada nekaj nekomu podarila, nekaj dala in bi ti on rekel, da bo razmislil, da ne ve in na koncu celo ne bi sprejel. Zakaj toliko kompliciranja, življenje je prekratko, da bi toliko razmišljala ;) In nikar ne imej slabe vesti, zaslužiš si to, pa pika ;D
Zmaga:
Maja, najlepša hvala.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: sanjalka on May 16, 2012, 01:50:29 PM ---Pika, ti samo sprejmi, če ti je bilo ponujeno. Nič ni slabega v tem, če nekaj sprejmeš, saj s tem tudi osebi, ki daje narediš veliko lepega. Pomisli, da bi sama rada nekaj nekomu podarila, nekaj dala in bi ti on rekel, da bo razmislil, da ne ve in na koncu celo ne bi sprejel. Zakaj toliko kompliciranja, življenje je prekratko, da bi toliko razmišljala ;) In nikar ne imej slabe vesti, zaslužiš si to, pa pika ;D
--- End quote ---
Hvala, Sanjalka! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version