Author Topic: 2012. Napoved in dogodki. Se bojite, oziroma se veselite?  (Read 15900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: 2012. Napoved in dogodki. Se bojite, oziroma se veselite?
« Reply #15 on: January 06, 2012, 03:27:19 PM »
Tole sem pred nekaj dnevi našel in je pravzaprav zanimiva interpretacija za leto 2012, ki se ga toliko ljudi boji.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: January 10, 2012, 10:14:43 AM »
Iz foruma Nikole Stojanovića vam kopiram tekst, ki je nakazuje na nekaj, kar si ne želimo vedeti, saj tako gre razbrati iz orisa napisanega s strani samega avtorja.
http://www.astrologyinserbia.com/forum/2-astroloka-diskusija-sve-teme/939-o-2012

O 2012...

Tokom 2011 godine nekoliko puta mi je palo na pamet, uz blagu nelagodu i zebnju „Sledeće godine je 2012 Godina“...No, brzo sam tu misao izbacio iz glave, govoreći sebi „Ma pusti,,,“, kao da će to biti za 10-20 godina.

Negde početkom Novembra, zove me novinar Zoran Nikolić i pita : „Majstore, kada ćemo da pričamo o 2012., vreme je za tu priču...“

Ovo „vreme je...“ iseče me na pola...Verovatno sam i pobledeo u tom trenutku.
Dogovorimo se za sredinu Novembra. Na dan intervju, kao i uvek u tim situacijama, izvršim pripremu , odštampam bitne Astrološke karte, zapišem ključne rečenice (obično ih bude 5-6) u vezi raznih zemalja, političkih lidera.
Priprema je trajala neuobičajeno krako, možda pola sata – prirodno, jer o toj 2012 razmišljam već 13-14 godina!

Zoran Nikolić je sjajan novinar, koji te intelektualno inspiriše, razgovor ide lagano, bez grča, izvlači iz mene odlične novinarske rečenice. – njemu je znatno olakšan posao , ne treba da „sređuje razgovor“, dovoljno samo da ga zapiše i prenese u originalnoj formi.

Kako je otišao iz moje kancelarije, osetio sam veliko olakšanje, jer tu priču o 2012 nosim u sebi već duži niz godina....Kao kada nosite veliku teskobu u sebi, koja vas neprimetno i konstantno pritiska, pa u jednom trenutku to „izbacite iz sebe“...

Brzo sam zaboravio na taj razgovor, više iz nesvesne potrebe da se potisne ono što je „neprijatno, mračno i ružno“...

Međutim , posle odprilike dve nedelje, uhvati me nemir i setim se da taj intervju pošaljem jednom vidovitom Šveđaninu koji je oženio jednu našu curu. Ona mu taj moj intervju prevede i pošalje mi mejl gde kaže „Jonas je pročitao tvoj intervju i potpuno se slaže sa onim što si rekao...“ .

Trenutno sam se zgrčio, jer sam se potajno nadao da pola od toga nije tačno. Opet brzo zaboravim na taj intervju i Jonasa, kada mi zazvoni telefon , muški glas pita :

„Nikola Stojanović...astrolog?“
„Da, izvolite...“
„Pročitao sam onaj vaš intervju...“...priča oteženo, pravi pauze između reči, kao da teško bira reči...
„Da...?“ – očekujem komentar
„Znate, pročitao sam sve što ste vi i vaše kolege rekli o 2012, ali ono što ste vi rekli, to je potpuno tačno...!“

Ja se potpuno (opet) isečem, jer sam nesvesno (opet) želeo da mi bar neko kaže „To nije tačno, mislim da ste pogrešili...“ i slično
Ja ga pitam : „A kako to znate da sam u pravu...jel ste vidoviti ?“
„Da, jesam , imao sam jednu nesreću koju sam jedva preživeo, bio sam u komi i posle svega toga, počeo sam jasno da vidim budućnost...I da znate, naredne četri godine su jako loše za čovečanstvo, kao što ste i vi rekli, ali 2018. je ubedljivo najgora...“

To me „potpuno dotuče“ jer sam mislio „ako izguramo naredne četri godine, posle će biti nekako lakše“...

PS
Šta reći, pišem sve ovo i razmišljam da li uopšte da postavim na Forum (sajt) – samo znam da tekst o 2012 sigurno neću.

PS2
A na pisanje ovog posta me je natarala vest da se ispred obala Irana, i u tom regionu, sakupljaju ratni brodovi, sa skoro svih strana...u Petak su planirani veliki vojni manevri... A Obami je tranzitni Mars na natalnom Marsu (na zvezdi nekretnici Denebola koji ima uticaj trostrukog Urana - moguća je upotreba i Atomske Bombe), Iran ima Mars u znaku Riba kao i Uran u Škorpiji u 4. polju (mogućnost da bude gađan Atomskom Bombom...)

PS3
A najviše me je uznemirila Astrološka simbolika vesti o Poljskom Vojnom tužiocu koji je u pauzi konferencije za štampu pucao sebi u glavu - dejstvo direktnog Urana (suicid) u Ovnu (vojno lice, vojska) na stepenu Ovna (1.) ...
Na globalnom nivou ta njegova reakcija (simbolika Urana u Ovnu, na stepenu Ovna) može značiti i "ishitenu, bez razmišljanja upotrebu veoma razornih vojnih sredstava" u ratu...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: January 10, 2012, 12:11:52 PM »
Jane, hvala :), ja po avtorju bi sklepala, da gre za ta prispevek. Sem si že spritala, da v miru preberem. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: January 16, 2012, 07:53:24 AM »
Objavljen: 16. januar, 2012. | Autor: Raymond Merriman

Imajući u vidu da se g. Merimen ovih nedelja nalazi u Evropi, ne može da čeka da se berze na kraju nedelje zatvore, i da tek onda piše berzanski izveštaj. Poslednje berze koje smo pratili bile su CME zlato i srebro koje se zatvaraju u 17:15 po američkom vremenu, u Evropi je tada 23:15, što je suviše kasno za pisanje brilijantnog berzanskog izveštaja.

Zato ćete sada čitati više o ličnim iskustvima g. Merimena u inostranstvu, viđenim očima i kroz mentalne procese finansijskog astrologa - ili možda samo astrologa, koji u velikoj meri prolazi kroz iskustvo ovih retkih i neobičnih planetarnih energija. G. Merimen više nego ranije sa vama želi da podeli svoj život i svoje unutrašnje doživljaje i misli. Možda to ima veze sa njegovim sekundarno progresivnim Merkurom koji se u njegovom horoskopu nalazi u Ribama i započinje svoje retrogradno kretanje koje će trajati narednih 19 godina. Tokom ovih nekoliko nedelja dok g. Merimen putuje, u ovim berzanskim izveštajima naučićete više nego ikada ranije kako funkcioniše Astrologija.

Kratkoročna geokosmička kretanja

U narednih desetak dana postoje dve glavne geokosmičke konstelacije. Prva je Sunce koje ulazi u T-kvadrat sa opozicijom Jupitera i Saturna (19. – 22. januara). Druga je Mars koji se nalazi u znaku Device i kreće retrogradno (od 24. januara do 14. aprila).

Opozicija Jupitera i Saturna (plus T-kvadrat sa Suncem) je neobična, jer nije sasvim egzaktna. Orbis je jedan stepen od egzaktnog aspekta, i dešava se sa Saturnom na poslednjem stepenu Vage, i Jupiterom na prvom stepenu Bika, tako da oni nisu u opozitnim znacima. Ovo je poznato kao opozicija "izvan znakova". U isto vreme, Sunce sa 29 stepena Jarca dolazi na 0 stepen Vodolije. Kada se planete nalaze na poslednjim i prvim stepenima znakova, to obično znači "promenu uslova." Nešto se menja u simbolici Jupitera (napredak, optimizam i ekspanzija) i Saturna (skupljanje i strah). U aspektu, ove dve planete se odnose na "presudu". Da li je moguće da se nekim zemljama smanji kreditni rejting i da se javi strah od ponovne globalne krize? Ili da li to ima veze sa mundanim oblastima prava? Jedna strana želi da se širi, druga želi da zaključi ugovor, a sa Suncem u sredini, rezultat može biti paraliza (tj. zastoj). To nije novo, ali ipak je nešto drugačije u ovom slučaju, jer će verovatno biti završeno.

Na prvi pogled činiće se da zakon može biti usvojen ili će započeti politika ograničavanja slobode, oduzimanja određenih sloboda i preuzimanja prava. Ali, to bi se moglo uraditi tiho, a možda čak i bez glasanja. Ipak, nekoliko nedelja ili meseci nakon toga, ljudi će početi da shvataju šta se ustvari desilo onda kada nisu obraćali pažnju na ono što se dešava danas. To je kao senka koja se povećava preko krajolika. Krajolik je isti, ali izgleda malo drugačije, malo manje jasan i sjajan jer je u senci. Opozicija Jupitera i Saturna je značajna u mundanoj astrologiji. Ova kombinacija planeta na berzama može dovesti do promene, obično do pada sa vrha. Samo pogledajte kakva je bila berzanska situacija kada su poslednjih nekoliko puta ove dve planete u našem Sunčevom sistemu bile u opoziciji (marta i maja prošle godine, avgusta 2010. i u leto 1990.).

Retrogradno kretanje Marsa je takođe interesantno, jer se često poklapa sa ratnim pretnjama. Ovo sada može biti još verovatnije jer je Uran u Ovnu, koji je prirodno sedište Marsa, boga rata. Ali, Mars je u Devici, pa se pretnje mogu odnositi i na pitanja rada, kao i na nedostatak ekonomskih mogućnosti. To će trajati do 14. aprila, tako da bismo mogli videti štrajkove radnika koji mogu poremetiti distribuciju potrebne robe širom sveta. Možda će Iran zatvori Hormuz moreuz, Devica je opozitni znak Ribama, koje vladaju sirovom naftom.

Suština je da ove dve konstelacije pokazuju promenu kolektivne psihologije, kao i političkog pravca. To može direktno da izazove nagle promene trenda na mnogim berzama, što može u periodu od dve nedelje preokrenuti pozitivno tehničko okruženje koje smo gradili. Povrh toga, Jupiter je u poslednjoj fazi svog tranzita od 0 - 7 stepeni Bika, mesta koje se istorijski poklapa sa vrhom dugoročnog ciklusa (od 7. oktobra 2011. – 7. marta 2012.).

Razmišljanja o dugoročnim kretanjima planeta

G. Merimen: “Ovih nedelja dok sam na putovanju, razgovaram sa vama o astrologiji i vremenu u kome živimo. Iz tih razgovora možete zaključiti dugoročne posledice na berzama, jer pokušavam da vam opišem prirodu stvarnosti koju kolektivno doživljavamo (veliki zadatak, ali opet, ja imam Merkura u Strelcu, koji je znak "velikih misli").

Za mene, ovi dani odražavaju život brokera i život berzanskih analitičara/savetnika. To je odgovarajuća iskustvena realnost tranzitnog Urana u Ovnu, u lošem aspektu sa natalnim (mojim), Suncem i Marsom u Jarcu. To sam ja, i dosta vas je nešto od toga, jer mnogi od vas imaju planete na prvih 7 - 8 stepeni kardinalnih znakova, gde se nalaze moje natalno Sunce i Mars. Ako nemate Sunce na tom mestu, velike su šanse da imate neku drugu planetu, mesečeve čvorove ili uglove. Mnogi od vas prolaze kroz istu kosmičku inicijaciju i/ili preobražaj koji i sam doživljavam. Jedina razlika može biti u stepenu svesti da se to dešava. Ali ako uspem to da izrazim rečima, vi ćete prepoznati. To je jedna od mojih uloga kao pisca ovog berzanskog izveštaja, pogotovo kada sam na putovanju.”

Jedna stvar koju otkrivamo dok lansirani letimo kroz ovaj Kardinalni klimaks u periodu od 2008. – 2015. jeste da smo svi povezani. To je takođe Uran - internet, "digitalno doba", u kome živimo poslednjih 20 - 30 godina, ali smo tek nedavno njime krenuli hiper brzinom. Mi razgovaramo sa svetom.

Šta je to? Šta je Uran? Zašto to nešto nikada ne možemo sasvim dobro opisati, osim da kažemo da je "ovaj put drugačije?" To je drugačije jer smo mi, kao pojedinci, međusobno povezani više nego ikada ranije. I zbog toga, mnogo više nas na ovoj planeti ima tu ideju - to iskustvo, taj neuhvatljivi san - slobode. Mi želimo ekonomsku slobodu i želimo društvenu slobodu da bismo pobegli iz izolacije i usamljenosti. Promena moći u svetu koja se danas dešava ponovo se okreće pojedincu, a to ne sluti na dobro za vlade koje pokušavaju da povećaju svoju moć nad pojedincem. Ali pojedinac u svima nama, širom ove planete, probija sve granice. To je sila koja se ne može zaustaviti, i masa će razbiti one koji pokušavaju da je zaustave, ali ne na onaj način - kako misle oni koji vrše pritisak.

G. Merimen: “Ali, vratimo se na moj slučaj (rekao sam vam da Uran u Ovnu pravi kvadrat na moje natalno Sunce), jer ja mogu da govorim samo o onome kroz šta ja prolazim i koliko je to drugačije, ipak, koliko je to dosledno u ovoj nedoslednosti sa onim što mi znamo da ne znamo o Uranu. Znamo da Uran predstavlja krajnosti. On može da probije bilo koju granicu, kao što za tren oka probija mnogostruke nivoe potpore i otpora na berzama. Brzo kao udar groma ili sevanje munje - mi smo u novom svetu, drugačijoj stvarnosti, jer možemo da dođemo do ekstrema - pa čak i dalje od toga. I začuđeno se pitamo: "Gde se sada nalazimo? Kuda idemo dalje?"

Dakle, zbog toga su trgovci/analitičari/savetnici, poslednjih par nedelja, ove krajnosti lično doživeli na berzama. I pretpostavljamo da su mnogi od vas doživeli to isto. Jedna krajnost je bio poziv koji smo nedavno uputili pretplatnicima 28. i 29. decembra, putem "specijalnog upozorenja" za zlato i srebro. Upozorili smo ih da će uskoro berze pasti na dno, ranije nego što je bilo koji analitičar ikada upozorio da će se to desiti (u roku od pola sata), a vreme je mudrost. Sada mnogi od vas znaju šta nalet adrenalina znači za brokere. U roku od dve nedelje od tog upozorenja, zlato je skočilo skoro 140 dolara, a srebro preko 17%, na najvišu vrednost do sada u poslednje vreme. Dobrodošli u svet g. Merimena ove poslednje dve nedelje, gde je samo nebo granica.

G. Merimen: “I dobrodošli na drugu stranu mog sveta ako ste broker akcijama, što je malo više plutonijanski. Ubrzo posle mog savršeno divnog i ego zadovoljavajućeg kvadrata Urana i Sunca koji sam iskusio kroz skok zlata, berze su skočile na novu najvišu vrednost ciklusa, što je upravo suprotno od onoga što sam očekivao da će se desiti prvog dana ove godine. Zašto sa Plutonom nikada ne možete imati pauzu, ili nikada ne možete uživati na Suncu više od minut pre nego što se pojave olujni oblaci? Berza se nije preokrenula pre kalendara. Pozitivna strana je što su naši pretplatnici od kraja novembra do decembra uhvatili većinu berzanskih skokova. Ali mi smo se prerano spasavali, i prerano smo ušli u kratkoročno, mada je možda još uvek prerano da to zaključimo.

Za mene je život lakši kada sam u pravu i kada skromno dobijam na obe ove berze u isto vreme, umesto velikih dobitaka na jednoj i ne-tako-malog gubitka u obveznicama na nekoj drugoj berzi. Ja ne volim krajnosti. Ja sam Jarac, a uputstvo za naš život je da volimo da se naše granice poštuju. Ipak... postoji nešto magično i električno u vezi sa onim vremenima kada pređete granicu, kada dozvolite sebi da vas nešto odvede do ovih ekstrema i dalje.

Do sada smo svi doživeli "zadovoljstvo prvog puta", i onih stvari koje nam se nikada ranije nisu dogodile. To je priroda Urana u Ovnu. I kao ljudska zajednica, mi tek treba da doživimo još mnogo stvari prvi put u 2012, i sve do 2015. Uran u Ovnu je u kvadratu sa Plutonom. Energija, snaga i nova realnost se već događaju.

A evo i onoga što me brine..., i kako vidim da se sve to približava. Šta ako ne bude išlo sve kako očekujemo, to jest, šta ako ne bude sve padalo i malo gorelo? Šta ako ne bude zemljotresa i cunamija i ne bude više smena represivnih svetskih lidera? Šta ako svetska ekonomija ne doživi kolaps i Evro unija se ne raspadne ili transformiše na neki drugi način? Šta ako izbori u SAD 2012. budu mirni i građanski, a ne negativni sa optužbama druge strane protiv zagovornika uništenja uoči razaranja naroda koji izgleda kao da je samo-destruktivan jer verovatno ulazi u fazu pada? Šta ako berze ne padnu značajno ove godine, i umesto toga se oporave na nove najviše vrednosti svih vremena podržavajući ekonomiju koja pokazuje porast zaposlenosti i pad nezaposlenosti? Šta ako? To su stvari koje većina nas ne očekuje da će se desiti. Ali to je kvadrat Urana i Plutona, a to su dešavanja - događaji - koji su se kroz istoriju događali za vreme ove konfiguracije (tj. 1931. - 1934, 1876. – 1878.). Šta ako ovaj put to bude drugačije, i umesto ludila, histerije i straha, sve bude bilo glatko i blaženo? To bi bilo neočekivano, zar ne? To bi takođe bio Uran, zar ne?

Pa... ako se to desi na taj način, ili ako mi verujemo da će se desiti na taj način, onda svi verovatno doživljavamo Neptun u Ribama. Ako ste astrolog, znate da je ovo važan 14-godišnji tranzit koji će započeti uskoro - 3. februara. Znate već da Neptun vlada Ribama, tako da će on tu biti jak – koliko to može biti Neptun u znaku Riba (oksimoron... snaga Neptuna je u blagosti, njegovoj potrazi za mirom). Ovo bi trebalo da bude zanimljivo sa Uranom u Ovnu, koji u isto vreme traga za borbom i pobedom u takmičenju - ili za bilo kakvom sličnom mogućnošću, čak i nemilosrdnom, sve do 2018.

Ali ja se uvek rado vraćam na kvadrat Urana i Plutona. To je deo šarma Plutona u Jarcu: uvek se vraća, iznova i iznova, sve dok ne ispravi ili se izleči. Ovde govorimo o svetskom dugu i kako je bukvalno mogao da eksplodira (Uran - Pluton = eksploziv duga; Pluton u Jarcu = posledice ponašanja u prošlosti, Saturn u Škorpiji 2012. – 2015. = "dan svođenja računa").

Šta je to u vezi sa Uranom i Plutonom kroz šta ćemo sada zajedno proći? Ne znam. Niko ne zna, jer nikad nismo prošli kroz nešto ovako. Možemo ga osetiti, mi ga doživljavamo, mi vidimo da se dešava svuda oko nas i širom sveta. SADA znamo i da će budućnost biti uzbudljiva i verovatno dramatična, ali koji oblik će imati? Oblik se menja. Kao što sam na ovaj novi svet gledao ovim novim očima, sve menja oblik, i znam da je to na nekom nivou, za većinu vas - istina.

Želim da se zahvalim mnogima od vas za vaša predivna pisma ohrabrenja u poslednjih šest nedelja. Divni ste. Moj život je neverovatan zbog ljudi kao što ste vi. Ja ću nastaviti da pišem i nadam se mudro ići kroz život (ili bar zabavno) dokle god mogu. Pretpostavljam da ću nastaviti najmanje još 19 godina. I očekujem da mi to budu najuzbudljivijih i prosvetljujućih 19 godina ovog života. Unapred se radujem da vidim mnoge od vas u Amsterdamu narednog vikenda.”
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #20 on: January 19, 2012, 07:41:33 PM »
Tole sem pred nekaj dnevi našel in je pravzaprav zanimiva interpretacija za leto 2012, ki se ga toliko ljudi boji.

Andres

GENIJALNO! Hvala Andres, razlaga, da se prihodnost da spremenit z primerom napovedi, da boste čez 6 ur spali, je preprosto genijalna! :)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: April 25, 2012, 06:08:22 AM »
Sem našel eno strano, oziroma video, ki spada ravno v to temo.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #22 on: May 07, 2012, 08:38:15 AM »
Vir:MyChi.si-Shana Flogie: Napoved za maj 2012

V mesecu maju vstopimo v vladavino arhetipa Kolesa sreče. Morda ste že ob koncu aprila začutili neko olajšanje, da se je vse začelo bliskovito premikati. Mesec, ki je pred nami, je mesec velikih prebojev, samouresničitev, globoke predanosti in spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer. Maj bo čas nepričakovanih priložnosti, nepričakovanih dohodkov, lahko zapuščine in doseganja obilja na vseh nivojih, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, a le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti. Edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Čas bo povezan tudi s kesanjem... obžalovanjem, če niste sprejeli svoje vloge in stvari rešili, ko je bil še čas.

Zdaj bodo prišle na vašo pot nepričakovane priložnost, ki bodo vezane na obilje na vseh ravneh, zato je čas, da >spustite ročno zavoro< in ste odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in >boljše čase<. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih vašega življenja. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času, ste si zaslužili z delom v preteklosti. Torej, >tako kot ste sejali, tako boste želi<. Zdaj bo čas, ko boste morali resnici pogledati v oči. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje dobre in pozitivne manifestacije.

Vsak razcvet se začne v zavesti in je odvisen samo od popolne uporabe naše ustvarjalne domišljije<.

V soboto, 5.maja 2012 bo poseben prehod v letu 2012 in bo pomemben ključni moment ob prehodu, ki se bo zgodil ob koncu leta na velikem >grand< portalu 12. decembra in galaktično poravnavo na 21. decembra. Majska poravnava, ki bo 5. decembra, bo energetsko prinesla močan val ženske energije na Zemljo. Mesec maj bo tudi mesec prehoda in novega začetka skozi večjo spremembo. Številka 5 v numerologiji predstavlja večje spremembe, kreativnost in akcijo in ker je leto 2012 tudi leto števila 5, vlada mu arhetip Svečenika, bo tematika in polje sprememb na družini in dejanski postavitvi temeljev. Nov začetek in sprememba bo na področju družine in doma. 5-5-5 kot: 5 - kozmična sprememba, 5 - božanski človek, kot prevodnik za spremembo in 5 - Gajina/planetarna sprememba.

Portal 5-5-5 je namenjen za sidranje energijskih struktur za podporo večjim spremembam, tako na vaši osebni kot na planetarni ravni. Gre za most, ki je nujno potreben za spremembe na obeh ravneh, tako na kozmično/galaktični ravni kot na zemljsko/planetarni ravni, skozi portal božanskega človeka - Srce Božanske Ljubezni skozi Enost.

Ne pozabite, tudi vaše telo mora biti pripravljeno! Spravite ga v aktivno in zavestno delovanje. Vaša telesa bodo le fizična sidra in prevodniki za večje spremembe, saj bodo sprejemala kozmični in zemeljski pulz skozi zavestne celične strukture vaše telesne matrike. Vaša centralna točka je Srce, ki je resnični most za vse zavestne spremembe na tem planetu, tukaj in zdaj.

Vi ste sprememba. Ne spreminjajte drugih... sprejmite jih, spremenite sebe.

Dan kasneje, 6. maja 2012 je Polna Luna in to Wesak Polna Luna, ko se praznuje rojstni dan in >razsvetljenje< Bude. Buda je tisti, ki je razsvetljeni, je energija učenja o sočutju in ravnotežju. Na ta večer bo občutiti še poseben vpliv Kozmičnih in Zemeljskih energij, ki se bodo skozi namero in zavestno usmeritev misli lahko vsidrale skozi vaše Srce. Vesak - Sonce v Biku - Polna luna v Škorpijonu - je najmočnejša Polna luna v letu. Tranzitno Sonce gre skozi Bika, na višini pa je Luna v Biku, ki mu vlada Venera, duhovni vladar Zemlje. Venera se istoveti z Marijo, Svetovno Materjo. Maj, mesec Bika, je mesec Marije. Venera se pojavi na zahodu kot pernata kača bog Quetzalcoatl, ki je prinašal razsvetljenje Majem; na vzhodu je ona Maya, mati Bude.

Lunarni cikel je val ustvarjanja, ki prinaša izpolnenje, ko je luna polna. Vsaka Polna luna prinaša razodetje in možnosti za zdravljenje telesa, uma in duha. Luna je od koder prihaja Mati, ki kaže Luč duhovnega Sonca, da bi spodbudila podporo, zaščito, in prinesla na cvet semena ustvarjanja. Polna luna je kot vrč, ki zliva na rano eliksir. Vsa ta energija traja še tri dni po dnevu ob polni luni. Mir in ravnotežje, globoko dihanje, meditacija, joga, ritmična glasba in ples so pomoč za prejemanje blagoslovov iz nebes.

Mi prirejamo tudi v tem letu tradicionalno meditacijo ob tem dogodku, ki bo v soboto 5. maja Meditacija ob otvoritvi trojnega portala 5-5-5, prinašalec sprememb - priprava fizičnega telesa ob prehodu, ki bo 21.12.2012. Vabljeni ste, da se nam pridružite.

Ker gre v tem letu za veliko transformacijo, naredimo še povzetek... leto v katerem smo vlada številu 5. Skozi transformacijo, ki je ključ v letu 2012, nam bo omogočila Integracijo. To je tudi tema tega leta in prav v tem v mesecu, v maju, vas bo energija podprla, da postavite nove temelje v svojem življenju. Vse lekcije,izzivi in vsi darovi bodo hodili iz naslova Integritete, kako dobro ste postavljeni v svojem centru in ali to kar mislite, čutite, da resnično tudi delujete v skladu s tem. Da bi integracija lahko prišla v vaša življenja in vaš vsak dan, je bila potrebna tudi pot v podzemni svet, da ste se lahko soočili z vsemi preteklimi demoni iz preteklosti. Aprila se je proces transformacije končal. Splošna dinamika tega leta je, da se razrešijo družinske teme, v maju pa se boste odločali kakšno družino želite ustvariti in kako si želite preživeti svoje življenje.

Največji izziv bo še vedno, koliko si boste dovolili okupirati z zunanjim svetom, ljudmi okoli, nasveti, učenji in mnenji drugih, reakcijami Ega, kaj je prav in kaj ne... Vse to se bo intenzivno predelovalo skozi različne procese boja Svetlobe in Teme. Od vas je odvisno pa... kaj boste energetsko hranili globoko v sebi, Svetlobo ali Temo. Ker je leto 2012 leto učenja, postavljanja temeljev in vaših korenin, se bo v maju zdravila družina in vse, kar je znotraj vas nezaceljenega, ranjenega in preživetega.

Kaj boste v maju začenjali? To bo čas bo za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev, ki so vam že zdavnaj odslužili. Največ dela boste imeli z Egom, ki bo predstavljal vašo >lažjo pot<, in to je >da odidete<. Energija vas zdaj uči pripadnosti, varnosti, zaščite in odgovornosti, ki je potrebna, ko ustvarjate družino in si postavljate v življenju temelj. Ker je to simbol, ki kaže tudi na čas velike duhovne rasti, se boste lahko skozi celo leto 2012 podali na globok vpogled vase in začeli z intenzivnim delom na sebi. Maj je mesec, ko vas podpira, da to tudi dejansko zrealizirate, s tem pa boste postavljali korenine pri sebi, če jih še nimate. Odlično vas bo energija podpirala, da začnete s šolanjem, poučevanjem ali da s svojim delom svetujete drugim. Energija bo odpirala povezavo do Novih svetov skozi sanje, povečana bo moč intuicije, jasnovidnost in preroške sanje bi znale biti zelo žive in pogoste. Raziskujte svoje sanje, te bodo imele močan pomen za vas v letu 2012. Pomembna bo tudi glasba, zato jo poslušajte in pazite kaj poslušate, saj se s tem na nezavednem zdravijo vaši strahovi in prikriti vzgibi odzivanja in delovanja. Prav glasba vas bo spravljala v ravnovesje, meditacija pa vam naj bo na tej poti samo orodje, da se povežete z Božanskim delom sebe. Vzemite si čas zase, da se boste slišali. Prisluhnite glasu Srca.

V mesecu maju ne pozabite tudi na starodavno slovensko izročilo in tiste dni, ko imajo prvo besedo takoimenovani Ledeni možje, na koncu pa svojo piko na >i< na postavi Zofka. Ker bo maj vremensko spremenljiv, upajmo, da bodo možje opravili svoje delo dobro, saj je od njih odvisno, kako dobro bo obrodilo naše >brsteče rastje< in kako naklonjeno nam bo vreme. Ledeni svetniki, naj bi pregnali mraz. In kaj vsak izmed teh svetih mož prinaša: 12. maja nastopi vladavina Pankracija, ki velja za zavetnika otrok in cvetja. On je tudi >krivec< saj kot prvi pričenja >ledeno obdobje in morebitno slabo vreme v tem času<. Kot drugi nastopi 13. maja Servacij in ta naj bi pomagal k sreči in uspehu. Zanimivo je, da ga častijo tudi kot zavetnika proti pozebi, ker njegovega groba ni nikoli prikril sneg. Tretji ledeni mož nastopi svojo vladavino 14. maja. Bonifacija je doletela mučeniška smrt. Preganjalci kristjanov so reveža namreč vrgli v vrelo smolo. No 15. maja, za konec, pa nastopi... Zofka. Upajmo, da bo tudi letos >polulana< in nam prinesla lepo poletje. Staro izročilo pravi, da če na Zofko dežuje, je vreme lepo vse poletje oz 40 dni.

Ko bo Zofka opravila svoje, se bo vmešala še Venera in pomešala štrene pri vrednotah in odnosih. Ker je v tem letu veliko retrogradnih obratov planetov že bilo, tudi mesec maj ne bo izjema. 16. maja se v retrogradno gibanje obrne Venera, ki bo v tem položaju vse do 28. junija. Vladala bo v znamenju Dvojčkov. Vsi ki ste Biki, Dvojčki in Tehtnice boste njen vpliv najbolj občutili, kajti Venera vlada lepoti, odnosom in vrednotam. Še posebej pomembno v tem obdobju bo, da si ne sposojate denarja - gotovine, da ne kupujete dragih stvari ali vzemate posojila, posebno bodite pozorni, da ne začnete na novo kakšno vezo, še posebej pa to ni primeren čas za poroko. V času retrogradne Venere, lahko obnovite stare čustvene veze, najdete mir in harmonijo skozi umetnost, ples in zabavo.

Mrka, ki se bosta zgodila konec maja in v začetku junija bosta zaprla energetski proces, ki se je začel konec lanskega leta, ko je bil čas opuščanja karme in starega.

Oba bosta prinesla moč energetske povezave ženske in moške energije. Najprej nam sledi sončev mrk, ki bo 20.maja ob ob 19:47, lunin mrk pa bo 4. junija ob 7:11. V letu 2012 bodo sončni in lunini mrki na oseh Dvojček - Strelec, zato vsi ki imate tudi svoje kotne točke oziroma osi ASC-DSC ali MC-IC v svojih rojstnih kartah v teh znamenjih, lahko pričakujete velike spremembe, premike ali celo zlome. Mrki v teh znamenjih sporočajo, da se boste podrobneje ukvarjali s stvarmi in področji, ki jim niste posvečali dovolj pozornosti. Sončev mrk v znamenju Strelca si je mogoče razlagati kot spremembe, ki so povezane s cerkvijo, religijo in duhovnostjo. Strelec vlada tudi tujini in mednarodnim vprašanjem; na tem področju se lahko (z)ruši mednarodna diplomacija, mednarodno družbeno, socialno in politično prizorišče pa bo doživljalo spremembe in krize, ki smo jim prvič bili priča že konec novembra in v začetku decembra v lanskem letu. To, da so sporne vse meje, ki se zapirajo, zunanja trgovina ne deluje, kot bi morala, živčnost pa je občutiti tudi na borzah, vse to bo sedaj še bolj vidno. Vsi ki imate v teh znamenjih svoje osebne planete, natančneje na 14 stopinji, se pripravite na spremembe in premike.

Čas mrkov je vedno povezano tudi z vremenskimi nevšečnostmi, zato se ne čudite, da bo maj ne samo energetsko nepredvidljiv in poln akcije, tudi vreme bo spremenljivo, muhasto in pričakujete lahko, da bo prišlo tudi do atmosferskih vplivov, sončnih izbruhov in potresov. Priča bomo neurjem, nestalnemu zračnemu pritisku, več bo opravka s komunikacijskimi sredstvi, ki ne bodo sigurna, prav tako kot razpoloženje ljudi, nestabilnost pa bo čutiti tudi na ekonomsko-političnemu položaju. Zato s sklepanji dogovorov previdno, kajti okoli dnevov, ko se mrki dogajajo je delovanje energij oteženo. V tem času vsakdo zagovarja svoje stališče, odpira se več >front<, zadeve pa na koncu ostanejo nedokončane. Skratka, veliko >vpitja<, lahko praznih obljub in konec koncev malo narejenega. V tem času se obetajo tudi težave z letalskimi prevozi in zamude, živčnost bo opazna tudi na cestah, v avtomobilski in transportni industriji. Zelo bodo v tem obdoblju poudarjena tudi vprašanja, povezana s šolstvom in kulturo. Izziv bo potrpežljivost in harmonična >komunikacija<.

Energija končnega vala kozmične sprožitve, ki bo 20. maja bo ženska energija, ki se bo skozi spremembe na različnih nivojih uravnotežala. Predvsem se bo uravnotežala energija na delih našega planeta, ki so v moškem neravnovesju. Enako se bo dogajalo tudi na individualnem nivoju posameznika, ko se bo znotraj vsakega izmed vas uravnavala moška in ženska energija. Ta se bo izrazito poravnavala glede na spol in na namen, ki si ga je izbrala duša. Prav dotok ženske energije bo v veliki meri pomagal v uravnoteženju, sprejemanju in poglabljanju v resnični namen, ki vam ga je namenila božanska svetloba. Predhodno je nujno potrebno ravnotežje teh dveh energij v vsakem izmed nas, zato da se kolektivno premaknete v ne-polarna kraljestva, na vseh nivojih. Iz dualnosti se premikamo v Enost skozi Ljubezen.

Vsi ti kozmični sprožilci se sprožajo ob energetsko pomembnih portalih, nas energetsko podprejo in nas spomnijo, da je potrebno dvigniti se >nad< vaš Ego, odpreti Srce in stopiti na pot, ki vam je zapisana.

Občutek boste imeli, da vse teče hitreje, da čas teče pospešeno, zdaj, ko se kolektivno vstajenje bliža središču znotraj vaših individualnih in skupinskih doživljanj. Leto 2012 je in bo intenzivno in če ste eden izmed mnogih, ki imate občutek, da ste nekje iztirili... je to popolnoma v skladu procesa. Tisti, ki to občutite vedite, da vas je iz ravnotežja vrglo ven le začasno, to pa zato, da se imate moč povezati se s sabo in odpustite kar ni v skladu z vašim namenom. Kot človeštvo boste čutili vpliv tega skozi to, kar se imenuje >simptomi vstajanja< o katerih sem že pisala, in to bi se lahko tudi zdaj, ko se premikate v življenju naprej, na individualnem nivoju kazalo kot nihanja razpoloženja, omotica, nespečnost, zaskrbljenost, duševna otopelost, občutek norosti, brezbrižnost in utrujenost. Vsaka nova energija bo zahtevala fizična, čustveno - mentalna in duhovna prilagajanja na višje frekvence, na katere se sidramo. Lahko bi občutili tudi to, da ste naredili en korak nazaj preden naredite dva koraka naprej. no to je tudi vpliv še vedno retrogradnega Saturna, ki nam diha za ovratnik! Da se boste tega občutka znebili je pomemben fokus kaj želite, imejte vero iz Srca in zgodila se bosta dva koraka naprej.

Pa še nekaj o retrogradem Saturnu, ki se v tem mesecu, 25. junija, obrača nazaj v direktno gibanje. Ta vas sooča s svojo senco od februarja, tako da vam je na pot pripeljal različne situacije in ljudi, ki so ali so bili vaša ogledala. In... ali ste se ogledali? Ste se spremenili? Ali ste vztrajali, da se morajo spremeniti drugi? Tako kot izbirate ljudi okoli sebe, tako dobro cenite in vrednotite sebe. V času retrogradnege Saturna lahko razmišljate počasi, proces je še vedno upočasnejen z namenom, da lahko počasi ocenjujete svojega nasprotnika in partnerja - ocenjujete pa pravzaprav... sebe. Zdaj je čas preverjanja temeljev in morda celo zakona, tudi tega, kako dobro boste shajali na dolgi rok, če ste začeli kakšno resno vezo ali odnos v februarju. Lahko se zgodi, da se kakšne veze, ki so bile prekinjene v januarju zdaj obnovijo, zato pa boste mogli resnično pogledati sebi globoko v Srce. Kar niste razrešili, ne mislite da ste prišli skozi... čaka vas test in račun, ki ga boste slej kot prej morali poravnati. Čas je, da dozorite skozi odnos, da končno ugotovite kaj želite in nikakor to ni čas, da še enkrat >zbežite<. Čas je, da uredite preteklost in ugotovite zakaj se počutite tako nesigurni, ogroženi in nesvobodni.

In kaj bo izziv v tem mesecu? Rutina in ustaljene navade lahko obilje spremenijo v pomanjkanje, to pomeni, da je čas, da se premaknete in nehate sedeti na >sej je dobro, ne morem ali nimam oz če bi imel...< Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca. Predajte togost, strah in dvom, saj so to stvari zakrčenosti in naj zato ne prevladajo. Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni delovanje iz središča svoje biti!

Zdaj je čas, da se zagledate in ugotovite, kaj so vaše resnične vrednote. Sledite Srcu. Z zaupanjem in Vero vase. Skupaj v Novo življenje.

Iz srca

>Pert em hru<. Namaste.
Shana
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #23 on: May 07, 2012, 10:11:50 AM »
hvala za tole, sanjalka...bo prav prišlo  ;)

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #24 on: May 07, 2012, 01:26:56 PM »
Bale.

Offline taja6

• Splet. Simbol

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #26 on: May 07, 2012, 03:34:13 PM »
Isto kot pravljice za majhne otroke. Veliko praznih besed z nekimi pogojevanji, kot da brez tega človeško ljudstvo preprosto ne bo preživelo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: May 07, 2012, 07:44:36 PM »
Ta članek je pisan v nekem čudnem smislu.  Ne vem sicer kako so ta maj naračunali, toda kljub vsemu se strinjam s Coltom. 
Malo je vse preveč opevano.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #28 on: May 07, 2012, 07:48:46 PM »
mene itak zanima samo astrološki del, ostalo niti ne berem.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #29 on: September 13, 2012, 11:49:19 AM »
Se mi zdi da tole paše v to temo:

Fundacija "Keshe Foundation" (Ninove Belgija) je v začetku letošnjega junija najavila, da bo pričela s prvo fazo javnih predstavitev vesoljske tehnologije, predvsem lastno razvitih gravitacijskih in magnetnih sistemov (Magrav). Podatke bodo posredovali znanstvenikom po vsem svetu z namenom, da se ti sistemi lahko podvajajo, pričnejo proizvajati in tako tudi zaščitijo pred njihovim zakritjem pred javno uporabo. Fundacija trdi, da bo razkrita tehnologija omogočila potovanje npr. iz Irana v New York v samo 10-ih minutah, prav tako pa bo zagotovila brezplačno energijo vsem prebivalcem Zemlje.

Naslednji korak po omenjene razkritju vesoljske tehnologije in omenjene tehnologije proizvodnje energije, pa bo odprava pomanjkanja vode in hrane po celem svetu s pomočjo njihove plazma tehnologije. (Nič ne kaže na to, da bi bila Keshe fundacija kakorkoli povezana z načrti Galaktične Federacije Svetlobe in njihovimi načrti tehnologije za brezplačno energijo in sistemi za replikacijo hrane.)

Na predstavitev so povabljeni vsi veleposlaniki v Belgiji, vključno seveda s slovenskim.

Prevod povabila:

Globalno povabilo miru in predstavitev tehnologije

Skladno s sestankom fundacije Keshe z veleposlaniki, povabljenimi v Bruselj dne 21.4.2012, sedaj vabimo narode, da preko svojih veleposlaništev in njihovih državnih vodij sodelujejo na srečanju dne 6.septembra 2012 v Centru fundacije Keshe v mestu Ninove v Belgiji (ali na željo posameznega naroda tudi kjerkoli drugje).

Na našo prvo prestavitev tehnologije dne 21.4.2012 smo povabili predstavnike vseh dežel. Nekateri veleposlaniki so se vabilu odzvali, drugi pa so vabilo prezrli oz. zadnji trenutek odpovedali svojo prisotnost.

S tem drugim povabilom nedvoumno in neposredno vabimo voditelje vašega naroda, da imenujejo posameznike, ki v imenu vašega naroda nato lahko sodelujejo na prihajajočem srečanju Fundacije Keshe dne 6.septembra 2012.

Razlogi za to povabilo in srečanje so sledeči:

21.septembra 2012 bo Keshe Fundacija razkrila prvo fazo vesoljske tehnologije ter lastno razvite gravitacijske in magnetne sisteme (Magrav). Razkritje bo sočasno z namenom, da se razkrita tehnologija lahko začne proizvajati in kopirati.Od tega trenutka dalje mednarodne meje ne bodo imele več pravega pomena. Dejstvo je, da bo po prvi namestitvi oz. javni uporabi letalnega sistema, trajanje potovanja med npr. Teheranom in New Yorkom trajalo največ 10 minut. Nov sistem potovanja bo omogočil posamezniku, da bo opravil enako dolgo potovanje v enakem času z zanemarljivimi stroški. Plovilo ni mogoče slediti z obstoječo radarsko tehnologijo.

2. Kriza z viri energije bo odpravljena praktično v trenutku. Ko bo tehnologija operativna, bodo obstoječe strukture, ki
nadzorujejo dobavo energentov ostale praznih rok.

3. Kmalu po javni predstavitvi naše vesoljske tehnologije in tehnologije pridobivanja energije bo razrešeno tudi
pomanjkanje vode.

Kako smo to dosegli?
V zadnjih šestih letih smo s pomočjo mednarodnega patentnega sistema uspeli zagotoviti, da bodo vse države in vodilni znanstveniki po svetu v posest prejeli svojo kopijo naših patentov. (Preverite lahko strežnike Evropskega patentnega urada in mednarodne patentne strežnike za število prenosov omenjenih patentov)

Zaščitili smo se pred kakršnokoli blokado razkritja omenjene tehnologije, ne glede ali bi naj šlo to za blokado s strani posameznikov ali interesnih skupin. Kopije patentov za proizvodnjo energije, zdravstvene sisteme in vesoljsko potovanje so dostavljeni po celem svetu. Na takšen način smo obšli zastarele metode distribucije informacij in zagotovili pretok informacij. Na takšen način imajo vse države po svetu enako možnost sodelovanja in preverjanja ali je razvita tehnologija varna za uporabo.

Osrednji namen je, da je naša tehnologija na voljo brezplačno vsem vladam po svetu, v korist vseh prebivalcev na Zemlji. S pomočjo naših sistemov ima vsak narod dostop do vse potrebne energije, vode in hrane. Prav tako pa imajo vsi dostop tudi do novih in praktično brezplačnih načinov zdravstvene oskrbe in transporta.

Skladno s Statutom fundacije Keshe, je tako fundacija kot tudi vsa tehnologija v lasti vseh prebivalcev na Zemlji. Patenti so last vsakega posameznika na svetu in si jih ne more lastiti nihče, ne posameznik ne vlada. To hkrati tudi pomeni, da vsi prihodki, pridobljeni na takšen način pripadajo narodom, ki jih ustvarjajo.

Objavili bomo popoln spisek vseh povabljenih držav na srečanje dne 6.9.2012 ter tudi elektronske naslove tistih, ki so prejeli povabilo. Tako bo neposredno odvisno od vaše vlade, kdo bo v vašem imenu prisostvoval na srečanju.

Med tem, ko ste prejeli to sporočilo, je bilo Povabilo objavljeno tudi na naših spletni straneh (Forum) tako, da so vaši državljani lahko seznanjeni s ponudbo, ki vam je bila dostavljena. Vaša stvar je, ali boste svoj odziv javno objavili. Mi bomo zbrali imena pooblaščenih oseb in vašemu uradu javili, kje in kako bo srečanje potekalo.

Po tem sestanku bo dne 21.septembra 2012 predstavitev, ki bo prvi korak Keshe izobraževalnega programa. Na takšen način bo ljudem po svetu položeno znanje neposredno v njihove roke. Ko bodo enkrat nove tehnologije in njihove prednosti splošno znane, bodo vodje vseh narodov po svetu morali odločiti, kako naj zdaj to znanje uporabijo za višje dobro vseh.

Na tisti točki bodo na voljo dve izbiri: ali vsi skupaj sodelujemo in spremenimo življenja vseh na svetu na bolje skozi zastavljeno uporabo, ali pa bodo napredni narodi soočeni s poplavo desetin tisočev priseljencev.

Tehnologijo smo vašim predstavnikom pripravljeni demonstrirati kjerkoli. Osnovni motiv je, da bodo dobro razumeli implikacije ter spremembe, ki jo bo tehnologija prinesla.

Od sedaj dalje lahko končno zagotovimo, da noben otrok niti odrasli ne bo več umrl od žeje ali lakote ter tudi, da nobena država ne bo več napadla druge. Potencialna uporaba omenjene tehnologije v vojaške namene je namreč tako uničevalna, da je potrebno zgolj sprejeti dejstvo, da je bitka za vire preživetja stvar preteklosti.

Nič ni bilo narobe, da ste v preteklosti ščitili svoje nacionalne interese. Vendar pa je danes, kot vodje manjših delov Zemlje, vaša dolžnost, da uvidite, da viri so na voljo in da so s pomočjo naše tehnologije pokrite osnovne potrebe po energiji, vodi, hrani in zdravstveni oskrbi.

V fundaciji Keshe nam ni mar ne za barvo, narodnost, religijo ali politični nazor. Naš klic je namenjen vsem vladam, da imenujejo svojo ekipo znanstvenikov, pridejo in si pogledajo tehnologijo iz prve roke. Šele nato se lahko odločijo za ali proti njeni uporabi. Če poziva ne boste upoštevali, vaš narod kmalu ne bo imel druge izbire kot da sledi drugim narodom, kjer so se odločili za razvoj omenjene tehnologije.

Pozivamo vas in vaš narod, da se čim prej vključite v proces sodelovanja po vsem svetu. Ko bodo omenjeni sistemi enkrat funkcionalni, bodo meje, ki danes ločujejo narode, postale brezpredmetne.

Vzpostavili smo prizorišče za spremembe in v naslednjih mesecih se bomo po njem sprehodili. V bližnji prihodnosti bodo ljudje dojeli, da smo tukaj zato, da služimo drug drugemu in ne zato, da nam drugi služijo. Vsi viri bodo namreč sočasno na voljo vsem, v enakem obsegu.

M T Keshe
Ustanovitelj in direktor Fundacije Keshe

Načrti bodo svetu predstavljeni 21.septembra 2012.

našla na Tadejevem forumu...zveni zelo obetavno

bodite mavrično M  :)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656