Author Topic: 2012. Napoved in dogodki. Se bojite, oziroma se veselite?  (Read 15897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: 2012. Napoved in dogodki. Se bojite, oziroma se veselite?
« Reply #30 on: October 11, 2012, 06:08:29 PM »
jaz pa bi prasala, ce se bo se pred magicnim dnevom v decembru kaj spremenilo/premaknilo/izboljsalo/poslabsalo v tej nasi preljubi SLO?!

mene ornk skrbi :o

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #31 on: October 11, 2012, 06:14:40 PM »
Mislim, da se bo. Na še slabše. Pa nisem pesimist. Samo vse kaže na to.

Tudi mene skrbi ..  :(
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #32 on: October 12, 2012, 01:52:46 AM »
Vlada že nekaj časa govori, da bo prepustila instrumente Bruslju.  Norci. Hočejo vas zavesti in ne povedo, da s tem hočejo, da bi nadzor nad gospodarstvom prevzel Mednarodni denarni sklad.    Oni itak denar rabijo saj  nedavno so si ga sposodili pri Švedih in Norvežanih.    Zdaj iščejo nove stranke, torej Grčijo, Španijo, tudi Slovenije, da bi le te države krile stroške pokritje kredita in kajpak, da bi vi plačevali še dodatne profite.
To vam obljublja sedanja vlada in brez dvoma bodo pred magičnim datumom tudi debate v tej smeri, če ne že ukrepi.
Rekli vam bodo, da so problem na Islandiji odpravili v treh letih, kar je velika laž.  In to laž je dal ven v svetovne medije ravno ta isti monetarni sklad, kot trenutna islandska vlada.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #33 on: October 13, 2012, 07:03:37 PM »
drugace sem vecna optimistka, samo nekje od poletja dalje me pa-ma ne vem, kak naj povem-dol tisci...

ze leta zaupam svoji intuiciji, ker mi dobro (prazaprav odlicno) sluzi in mi res ni vsec, kaj mi prisepetava.
prav strah me je, priznam!

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #34 on: October 13, 2012, 07:59:02 PM »
drugace sem vecna optimistka, samo nekje od poletja dalje me pa-ma ne vem, kak naj povem-dol tisci...

ze leta zaupam svoji intuiciji, ker mi dobro (prazaprav odlicno) sluzi in mi res ni vsec, kaj mi prisepetava.
prav strah me je, priznam!

No potem sva na istem  ;) Nekako od konca pomladi, sem kar malo pesimistična in čakam kdaj in kje bo počilo. Ampak se mi "slika" popravlja vsak dan  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: October 26, 2012, 10:52:47 AM »
Meni se zdi leto 2012 težko in utrujajoče ... v vseh pogledih, kaj se dogaja po svetu, kakšne imamo v Sloveniji, kaj se dogaja meni osebno in bližnjim ... pa drugače tudi jaz nisem neka pesimistka, ampak vidim, da povsod nekaj nekoga dol tišči, kot je že rekla Moi ... komaj čakam 2013 ;D

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #36 on: October 26, 2012, 07:17:21 PM »
meni je pa toliko bolj nejasno: v 2012 smo se preselili v (kupljeno) stanovanje, ravno vceraj sem podpisala visjo cca. 10% placo, sluzbo se vedno imam(se boljso kot pred porodnisko), ceprav sem mislila, da bom pristala na ZZZSju-skratka, nocem delovat nehvalezna :o-za vse se zahvalim skoraj vsak vecer, ko gledam v nebo, ampak vseeno je nek morec filing v meni...

bi takole amatersko napovedala-2013 bo boljse 8)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #37 on: October 27, 2012, 04:30:18 AM »
Tale tema kar dolgo ni bila odprta. Če gledam z mojega zornega kota, leto ni bilo nič slabše, ali za malenkost kot preteklo. Zavedati se moramo da ne pišem iz slovenskega prostora, torej opažam drugače. 
Kar zadeva Slovenije je slika slabša kot lani, vsekakor pa to velja enako za svet nasploh.  Kaj to pomeni iz mojega zornega kota.  Za cel svet vsaj tri leta še ne bo miru in posledično rsenje navzdol. 

Sicer pa, na tem mestu bi lahko še pisal, toda vsak čas bo tu novo leto in odprli bomo novo temo simbolično tej, le da bo ta vsebovala leto  2013.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #38 on: October 27, 2012, 09:18:27 AM »
Leto 2012 sploh ni bilo slabo. Zelo pestro in polno pozitivnih sprememb zame ...  ;D
Naj tako ostane do konca in vse v 2013 ...
9ZK 656