Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
sonck:
Jaooooooooo kaj sem zdej zvedla...da bo cela štala z mojo frizuro.
Mah kaj pa čem...zdaj sem že naročena on 16:30. Barvala se ne bom...samo strigla...no pa tudi sprememba ne bo ful velika...skrajšat, pa spredi boljši fru, fru narest ;)
Bom anglčke prosila, da me čuvajo pred kakšnimi čudnimi povzdigi frizerja ;D :D
Tea:
--- Quote from: sonck on December 07, 2007, 02:11:45 PM ---Jaooooooooo kaj sem zdej zvedla...da bo cela štala z mojo frizuro.
Mah kaj pa čem...zdaj sem že naročena on 16:30. Barvala se ne bom...samo strigla...no pa tudi sprememba ne bo ful velika...skrajšat, pa spredi boljši fru, fru narest ;)
Bom anglčke prosila, da me čuvajo pred kakšnimi čudnimi povzdigi frizerja ;D :D
--- End quote ---
;D držimopesti ;D
apemaya:
Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???
danes me klice sodelavka, da me je vidla v eni reviji in da se je fajn nasmejala, in da me bo se nekaj casa zafrkavala zaradi tega ???
A se je cela Slovenija spravila name? Od stajerske do primorske, da Ljubljane ne omenjam? 8)
:D :D :D :D
nensi:
--- Quote from: apemaya on December 07, 2007, 02:18:32 PM ---Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???
danes me klice sodelavka, da me je vidla v eni reviji in da se je fajn nasmejala, in da me bo se nekaj casa zafrkavala zaradi tega ???
A se je cela Slovenija spravila name? Od stajerske do primorske, da Ljubljane ne omenjam? 8)
--- End quote ---
V kateri pa, hitro povej da jo grem kupit preden je zmanjka, jo bova skupaj brali ko prideš prespat. :P
apemaya:
--- Quote from: nensi on December 07, 2007, 02:29:39 PM ---
--- Quote from: apemaya on December 07, 2007, 02:18:32 PM ---Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???
--- End quote ---
V kateri pa, hitro povej da jo grem kupit preden je zmanjka, jo bova skupaj brali ko prideš prespat. :P
--- End quote ---
je stara revija, lanskoletna :D
:P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version