Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/

<< < (39/68) > >>

sonck:
Jaooooooooo kaj sem zdej zvedla...da bo cela štala z mojo frizuro.
Mah kaj pa čem...zdaj sem že naročena on 16:30. Barvala se ne bom...samo strigla...no pa tudi sprememba ne bo ful velika...skrajšat, pa spredi boljši fru, fru narest  ;)
Bom anglčke prosila, da me čuvajo pred kakšnimi čudnimi povzdigi frizerja  ;D :D

Tea:

--- Quote from: sonck on December 07, 2007, 02:11:45 PM ---Jaooooooooo kaj sem zdej zvedla...da bo cela štala z mojo frizuro.
Mah kaj pa čem...zdaj sem že naročena on 16:30. Barvala se ne bom...samo strigla...no pa tudi sprememba ne bo ful velika...skrajšat, pa spredi boljši fru, fru narest  ;)
Bom anglčke prosila, da me čuvajo pred kakšnimi čudnimi povzdigi frizerja  ;D :D

--- End quote ---

;D držimopesti  ;D

apemaya:
Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???

danes me klice sodelavka, da me je vidla v eni reviji in da se je fajn nasmejala, in da me bo se nekaj casa zafrkavala zaradi tega ???

A se je cela Slovenija spravila name? Od stajerske do primorske, da Ljubljane ne omenjam? 8)

:D :D :D :D

nensi:

--- Quote from: apemaya on December 07, 2007, 02:18:32 PM ---Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???

danes me klice sodelavka, da me je vidla v eni reviji in da se je fajn nasmejala, in da me bo se nekaj casa zafrkavala zaradi tega ???

A se je cela Slovenija spravila name? Od stajerske do primorske, da Ljubljane ne omenjam? 8)

--- End quote ---

V kateri pa, hitro povej da jo grem kupit preden je zmanjka, jo bova skupaj brali ko prideš prespat. :P

apemaya:

--- Quote from: nensi on December 07, 2007, 02:29:39 PM ---
--- Quote from: apemaya on December 07, 2007, 02:18:32 PM ---Ali mi lahko kdo pove, ali sem pod kaksnim cudnim vplivom???

--- End quote ---

V kateri pa, hitro povej da jo grem kupit preden je zmanjka, jo bova skupaj brali ko prideš prespat. :P

--- End quote ---

je stara revija, lanskoletna :D

:P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version