Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
Tea:
--- Quote from: Iza on December 13, 2007, 09:19:44 PM ---Aha, zdej mi je jasno. Ta teden sem bila namreč 2x pri zobozdravniku - sem hotla vsaj nekaj uporabnega naredit, če že z vsem ostalim čakam (biznis, pa kopalnica, pa nastrešek, ... ;)) :o - pa sem si očitno naredila "govejo uslugo" ;D
Skratka, meni da zobozdravnik pred vrtanjem vedno injekcijo, pa še potem sem ves čas v 100% krču, dokler ne spusti svedra ;).
No, in zadnjič mi je dal injekcijo, ki je kao ful slabo prijela, saj sem kar dobro čutila, ko mi je vrtal. Skoraj mi je hotel dat še eno, pa sem bila odločno proti, saj še uno eno vedno vzamem s slabo vestjo. No, ko sem odšla iz ordinacije, je injekcija res PRIJELA. Paralelizirane sem imela pol glave. Nihče me ni niti razumel, ko sem govorila, jezik in ustnice omrtvičene, uhlja sploh nisem čutila.... in vse skupaj je popustilo po petih urah. :o
Danes sem mu rekla, da nebi ponovila ponedeljkoe zgodbe. Pa mi je dal neko blago zadevo, ki je takoj prijela, začela popuščati že, ko je še luknje filal in dokončno spustila prej kot v dveh urah.
Bo tisti ponedeljkov šmorn najbrž tudi Marsov, a? ;)
Lep dan!
Iza
--- End quote ---
Ena lekcija retrogradnosti je torej že za teboj. Za večno se boš lahko zapomnila, kako deluje retrogradni Mars, ki pravi, ne dotikaj se stvari v času retrogradnosti, ki jim tak planet vlada.
No, pa še moje poročilo: zdravilo mi je napol padlo ven. Zdaj molim do torka, da ne bom ugriznila kaj trdega, in da ne zlomim zob. :-\
Aja, pa še tole. Retrogradni Mars je tudi to, da ne moremo gristi, praskati in se boriti ;) Simbolika se izpolnjuje.
Iza:
:D
Jaz tudi ne morem gristi - skeli, prevsem pri solatki. Samo to je pri teh novih plombah normalno (kao) - dober izgovor, a ;D?. Po mojem bo trajalo kak mesec.
Lep dan!
Iza
Tea:
Ja, dokler mars ne gre direktno .... bova videli kaj bo ob njegoven naslednjem gibanju rikverc ;D ;)
Darja:
To pomeni,da bolje ,da danes ne gremk zobarju
....en zob me je začel bolet,hm...potem je boljše da počakam
Kaj praviš Tea?
Lp,Darja :)
Tea:
--- Quote from: Darja on December 14, 2007, 07:28:14 AM ---To pomeni,da bolje ,da danes ne gremk zobarju
....en zob me je začel bolet,hm...potem je boljše da počakam
Kaj praviš Tea?
Lp,Darja :)
--- End quote ---
Darja, kaj pa vem. Mene je bolel in sem šla. Zdravljenje pa traja in traja, kot sem že opisala. Torej, če ni nujno je bolje počakati do marca. Presodi pa sama.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version