Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
Regina:
--- Quote from: Tamara on November 03, 2007, 10:13:06 AM ---
--- Quote from: Regina on November 02, 2007, 09:15:44 PM ---Taki optimisti, kot bomo, ga bomo kar dobro sekali, kaj Tamara? ;D
--- End quote ---
Kako je bilo; sem spregledala v rubriki čestitajmo si II, slavljenka!
;D
--- End quote ---
Presenetljivo dobro, Tamara. Nič nisem tulila v Luno. ;D
Mojzes:
slisalo se je do semle, konkurenca glasov je bila izrazito bučno našopirjena ;D
dai si duška Regina tko v glasnosti ,tko v besedah, hvala
Tea:
--- Quote from: Tamara on November 02, 2007, 06:20:39 PM ---Luna opozicija Neptun je mimo, bliža se trigonček Lunce z Jupitrom, kasneje pa še sekstilček z Merkurjem. Za piko na i se lunca vztrajno približuje trikotnemu plesu s Plutonom, katere višek bo dosegel v jutranjih časih. Po utrudljivem plesu s Feniksom se odmakne v prazni tek.
Kaj pa vsi te aspekti prinašajo, naj vam ostane presenečenje; razen če tukaj Tea vskoči.
;D
Tea upam, da nisi huda; en hudiček me je spopadel. ;)
--- End quote ---
Tamara, saj veš da dobrodošla.... bom vesela, če boš še kdaj kaj napisala ;D Vedno je pestro, če nas je več
Lep dan ti želim
Tea:
Danes je luna v upadanju in v Devici
Do poznega popoldneva kar ugoden čas, zvečer pa se pripravite na lunin kvadrat s plutonom. Pazite pri komunikaciji in seveda da koga za kaj po krivem ne obdolžite.
Ob polnoči luna vstopi v znamenje Tehtnice.
Poleg tega se jutri dovrši kvadrat med Venero in Plutonom, katerega smo čutili že pretekle dni. Najbolj bo na udaru naša ljubezen, vrednote in seveda vse vrednosti. Pazite se torej ljubosumja in manipulativnosti v odnosih, poskrbite da se boste znali umiriti.
Lunca:
--- Quote from: Tea on November 05, 2007, 06:13:34 AM ---
Poleg tega se jutri dovrši kvadrat med Venero in Plutonom, katerega smo čutili že pretekle dni. Najbolj bo na udaru naša ljubezen, vrednote in seveda vse vrednosti. Pazite se torej ljubosumja in manipulativnosti v odnosih, poskrbite da se boste znali umiriti.
--- End quote ---
No celodnevni vpliv kvadrata venere in plutona bo verjetno precej sekal, jaz opazujem, da vpliva name na tak način, da je moje počutje bolj za en k.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version