Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
ŠEPET ŠEPETALKE
MAI:
Ne morem verjeti, še kako na mestu.. iskrena hvala...
sicer sem nova na forumi in bi vas prosila za nasvet. In sicer, v angele verjamem že dalj časa, vem kako delujejo, in sicer sem se včasih vsakodnevno pogovarjala z njimi.. Sicer imam malo slabo vest, kajti potem ko mi je šlo res dobro v življenju, sem malce pozabila na to in me tudi zato peče vest, čeprav vem da mi ne zamerijo. Ampak prišli so taki časi, da sem na razpotju navem kam nej se obrnem in sem tako sesuta, da se res zelo zelo težko spravim da dosežem neke višje vibracije, da bi lahko občutila oz. opazila njihovo prisotnost. Prosim če mi da lahko kdo kakšen nasvet kako naj se spravim nazaj kjer sem bila 2 leti nazaj, ko sem to čutila in delala vsakodnevno. Enostavno sem tako raztresena in žalostna, da se nemorem dovolj sprosti oz. koncentrirati na eno določeno stvar... Ima kdo kakšen nasvet? Bila bi zelo hvaležna...
Hvala in lep dan vsem ;)
Nena:
MAI..nekaj vaje bi bilo potrebno, da zopet dobiš zaupanje vase in v svoje vodstvo. Ni to nič težkega. Če ne zmoreš sama, si poišči pomoč nekoga, ki te zopet popelje na to pot, ravno toliko, da dobiš zopet ta občutek. Včasih potrebujemo samo kak poriv, da se zopet zbudimo :)
Angeli so pa itak vedno okoli nas in z nami. Samo poklicati jih moramo in vedno radostno priskočijo na pomoč. :-*
MAI:
--- Quote from: Nena on November 24, 2011, 11:34:11 AM ---MAI..nekaj vaje bi bilo potrebno, da zopet dobi zaupanje vase in v svoje vodstvo. Ni to nič tekega. Če ne zmore sama, si poiči pomoč nekoga, ki te zopet popelje na to pot, ravno toliko, da dobi zopet ta občutek. Včasih potrebujemo samo kak poriv, da se zopet zbudimo :)
Angeli so pa itak vedno okoli nas in z nami. Samo poklicati jih moramo in vedno radostno priskočijo na pomoč. :-*
--- End quote ---
Hvala Nena za nasvet :) Problem je ker nimam okoli sebe nobenega, ki bi mi na ta nečin lahko pomaga, zato razmišljam, da bi se udeležila kake angelske terapije... :)
Nena:
--- Quote from: MAI on November 24, 2011, 11:55:31 AM ---
Hvala Nena za nasvet :) Problem je ker nimam okoli sebe nobenega, ki bi mi na ta nečin lahko pomaga, zato razmišljam, da bi se udeležila kake angelske terapije... :)
--- End quote ---
:P :P Tukaj na forumu imaš velik izbor ;) ;)
MAI:
--- Quote from: Nena on November 24, 2011, 12:00:17 PM ---
--- Quote from: MAI on November 24, 2011, 11:55:31 AM ---
Hvala Nena za nasvet :) Problem je ker nimam okoli sebe nobenega, ki bi mi na ta nečin lahko pomaga, zato razmiljam, da bi se udeleila kake angelske terapije... :)
--- End quote ---
:P :P Tukaj na forumu ima velik izbor ;) ;)
--- End quote ---
IIII hvala kok lepo ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version