Ne vem, a je na nebu kaj, da se dogajajo takale na delu?
Jaz pridem domov psihično izmučena od dela in to vse zaradi sodelavke. Že tako je naredila celo štalo, ko sem bila na dopustu, nič ni štimalo, poslušala od šefa sem jih pa jaz. Končno vse skupaj malo uredim, včeraj računovodkinja kliče, da ji hodijo narobe identi. Pa kje klinac sem to zgrešila? Mi je takoj smrdelo... Rečem ok, bom popravila, dam to novi sodelavki za delat, ker sem imela sama naredit nekaj, kar mi je dal šef, mi ona reče: "Zakaj moram pa jaz to delat, kaj boš pa ti delala?"

Mene je skorajda vrglo na rit

Ženska ni v firmi niti en mesec, pa mi tako reče! Poleg tega, da je popravljala račune, kjer je ONA kiksnila, ker mi je v tabeli, ki je za nas Biblija, vse popravljala, ker je narobe prebrala oznako avtomobila in ga ni našla v računovodskem programu. WTF?
Danes ji dam za delat, da bo poiskala listine za k avtomobilom, rečem, jaz moram še kr neki naredit, mi ona reče, ja sej ti skos govoriš, kaj moraš vse še naredit, narediš pa ne!!

Ja seveda, delam vse sama, ker ona mi naredo toliko napak in dela tako počasi, da je hitreje in varneje, če vse sama naredim.
Ko me je sodelavec danes peljal domov, je prav rekel, da sem popolnoma druga, ko pridem v njihovo pisarno, vsa nasmejana in vse, ko pa pride on v pisarno k meni, pa sem čisto zamorjena.
Še 2 dneva sem sama z njo, resno razmišljam o tem, da si bom kar računalnik premaknila v drugo pisarno... Ko je pa šef zraven, je pa čisto druga, sladka, prijazna, ona skos dela, ona vse naredi itd...