Author Topic: MEDIJSTVO - POGOVOR Z UMRLIMI  (Read 15715 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
Re: MEDIJSTVO - POGOVOR Z UMRLIMI
« Reply #15 on: November 23, 2012, 08:13:59 AM »
Zelo zanimiva tema ;)

imela sem že nekaj zanimivih izkušenj preko mojega pokojnega strica. Pred približno 1 mesecem pa sem sedela na kavi z mojim bivšim sošolcem na kavi. Razlagala sem mu nekaj lepih trenutkov o stricu. Kar naenkrat so se začele temu sošolcu solziti oči in rekel je da se je nekaj spremenilo v zraku in da sem ga priklicala. Zavohala sem njegov parfum. Kar nekaj časa je ostal z nama. Bilo mi je lepo, smejala sem se. Čez nekaj časa sem zavohala vonj po vrtnicah. Zanimivo pa mi je bilo, da je bil moj cigaret v roki zlomljen in zmočen ko je bil z nama. Takrat mi je dalo vedeti, da moram nehat kadit...
Včasih ko grem spat, velikokrat zavoham še ta parfum.

Imam pa eno vparšanje. Pred kakim tednom sem govorila z mojim sošolcem po internetu. V moji sobi se je kar naenkrat shladilo. Je to dobr, slabo? ..

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #16 on: November 23, 2012, 08:33:37 AM »
Cristallyne ni dobrega ali slabega, odvisno samo kako se ti občutiš o tem. Če so energije prijetne je OK, če ti niso jim ukaži, da naj gredo stran  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: November 23, 2012, 12:07:35 PM »
Ful sem se dobro počutila takrat ;) pa tudi močno..da se mi je ratalo spročeno pogovarjat ;D

še nekaj časa nazaj sem čutila ob pogovoru zamero, jezo, itd..

Hvala :)