Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

PLANETARNI VPLIVI 2012 ( retrogradnosti, mrki...)

<< < (19/53) > >>

Tea:

--- Quote from: sanjalka on May 09, 2012, 07:50:39 AM ---
--- Quote from: Tea on May 07, 2012, 08:43:25 AM ---
--- Quote from: sanjalka on May 07, 2012, 08:33:03 AM ---Hvala Tea :-*
Upam, da res kmalu minejo,čeprav saj vse že je, saj časa ni.
Drugače pa me čaka še T :PL in T :U, ki bosta tvorila T :kv z mojim stelijem v  :rak. Ne vem, kaj so se zdaj vsi tile planeti spravili name :)

--- End quote ---

Ja sanjalka tole bo pa malo ajsi, jeseni pa še Saturn vplete svoj del

--- End quote ---

Kako jesenei vplete še svoj del, če ga imam že sedaj na N :Lu pa v  :op z N :Sa? Jeseni se mi že spoka dol iz vsega.
tega.

--- End quote ---

oh saj res, očitnos em gledala drugo karto  :)

Tea:

--- Quote from: sanjalka on May 09, 2012, 08:05:45 AM ---Zdaj vidim, da mi dela T :PL tudi  :tr z P  :Ve, ki je na N ASC. In seveda dela še  :op na N  :Ma.
Kaj lahko pričakujem? Kako naj tranformiram tega  :PL, kaj zdaj hoče od mene?Da se borim ali da spustim?

--- End quote ---

pri opoziciji dobivaš najverjetneje večji izziv od drugih, ki pa seveda sprožajo tvoje reakcije, da bi sekala, rezala ......
Mars v raku se ponavadi ne zna postaviti zase, jezo usmerja namesto navzven - navznoter. Mogoče je čas, da ozavestiš princip tega Marsa in če je že Rakovska tema, bo poleg dviga psihološkega dela zapisa /predvsem kvadrat z Kironom v 7/ - najbolje, da pospraviš po svojih hiši, zabiješ kakšen žebelj in če drugega ne, postaviš na terasi žar ......... pomaga.
Če imaš klet je odlična terapija tudi pospravljanje v tistem prostoru  :laugh:

Sicer pa v natalu imaš Pluton Quintil Mars - večjih težav ne bi smelo biti, če narediš red doma in v družini in vzameš stvari v svoje roke tako, da prevzameš vodstvo in odločitve

sanjalka:

--- Quote from: Tea on May 09, 2012, 08:14:11 AM ---
--- Quote from: sanjalka on May 09, 2012, 08:05:45 AM ---Zdaj vidim, da mi dela T :PL tudi  :tr z P  :Ve, ki je na N ASC. In seveda dela še  :op na N  :Ma.
Kaj lahko pričakujem? Kako naj tranformiram tega  :PL, kaj zdaj hoče od mene?Da se borim ali da spustim?

--- End quote ---

pri opoziciji dobivaš najverjetneje večji izziv od drugih, ki pa seveda sprožajo tvoje reakcije, da bi sekala, rezala ......
Mars v raku se ponavadi ne zna postaviti zase, jezo usmerja namesto navzven - navznoter. Mogoče je čas, da ozavestiš princip tega Marsa in če je že Rakovska tema, bo poleg dviga psihološkega dela zapisa /predvsem kvadrat z Kironom v 7/ - najbolje, da pospraviš po svojih hiši, zabiješ kakšen žebelj in če drugega ne, postaviš na terasi žar ......... pomaga.
Če imaš klet je odlična terapija tudi pospravljanje v tistem prostoru  :laugh:

Sicer pa v natalu imaš Pluton Quintil Mars - večjih težav ne bi smelo biti, če narediš red doma in v družini in vzameš stvari v svoje roke tako, da prevzameš vodstvo in odločitve

--- End quote ---

Joj, Tea, pa ravno to sem rabila slišat, no prebrat ;D
Ja, saj delam red doma, prevzemam vodstvo in odločitve, pa se vsi upirajo, ne gre jim v glavo kaj zdaj hočem.

sasa:

--- Quote from: Tea on May 09, 2012, 07:47:33 AM ---Ja če je pa še Dvojček se bo pa tako ali tako dogajalo

8 hiša - hm - da ne zanosi  :P

--- End quote ---

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Tejka:
Meni gre pa tokratni mrk direktno na pr. MC :o
Status??? Šiht menda ostane, ker je pogodba do decembra, šole tako na turbo ne bom končala,... ??? Nič jasno, tudi moj letošnji solarc je bolj kot ne nič jasno. Preveč učenja in premalo astrologije pušča posledice  :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version