Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XIII del

<< < (6/72) > >>

Tejka:
Mene menda v 4. in  :kv na N :Ma Bi se znalo kaj okoli stanovanja premaknit.

Pade pa tale mrk mojemu večjemu mulcu na  :Ma & :PL v 8 (orbis 1°).  :Ma je vladar 1.,  :PL sovladar 7.
Tamalemu v 6. precej blizu sonca (orbis 6°).

Moji mami pa dela točen :kv na  :So in  :Lu

Probavam med delom kaj pametnega natuhtat, ker mi enostavno zmanjkuje časa za resno poglabljanje :-X

Gaia:
Jaz sem čisto v redu spala, no, kakšne ure več se ne bi branla. 8)

Andres:

--- Quote from: Pika on November 23, 2011, 08:17:27 AM ---
--- Quote from: Jane on November 23, 2011, 08:13:04 AM ---no evo pa bomo dobili novo delovno silo  ;D  pa še enga fejst na komot gosta  ;D

--- End quote ---

Bom drezala ta komot gosta, da se ne bo predolgo zaležal.
Se bolj splača, če pride večkrat po malo.  ;D

--- End quote ---

Pika. Bi se našlo tudi kaj za tebe seveda. Predlagam delovno mesto številka 16 ki ga tačas uporablja Azra. Nazadnje so jo videli na Floridi, ne pa tu pri nas, torej na voljo tebi če želiš. Ne mislim na Azro. :) Delovno mesto kajpak. :)

Tvoj portir,

Andres

Andres:

--- Quote from: Gaia on November 23, 2011, 12:23:07 PM ---Jaz bi pa rada počasi napredovala, tole delo kuhinjske pomočnice ni več zame. Mislim, da rabimo eno animatorko in se z veseljem javim. :P

--- End quote ---

Animatorka biti je kajpak zanimiv poklic, nisem pa ravno prepričan, če spada v hotel. Kaj pa dela animatorka? Riše animacije?

Andres

Andres:

--- Quote from: Jane on November 23, 2011, 12:28:57 PM ---
--- Quote from: Gaia on November 23, 2011, 12:23:07 PM ---Jaz bi pa rada počasi napredovala, tole delo kuhinjske pomočnice ni več zame. Mislim, da rabimo eno animatorko in se z veseljem javim. :P

--- End quote ---

Jaz sem tudi že sita striptizete, čisto sem neprespana  :o

--- End quote ---

Jane.  Ti verjamem, saj štango ribaš že kar dolgo časa, torej imaš brez dvoma ne le obveznosti, celo fizično se ti kje na telesu pozna.  :) :)

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version