O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del
sandry_ca:
--- Quote from: sasa on January 06, 2012, 10:27:33 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on January 06, 2012, 01:07:10 AM ---
--- Quote from: Tejka on January 06, 2012, 01:05:09 AM ---
--- Quote from: sandry_ca on January 06, 2012, 01:00:19 AM ---Hey hey :) Mene pa zanima ali bom v tem letu menjala poklicno pot? Hvala
--- End quote ---
:So pravi da ja.
--- End quote ---
uu super... kaj kmalu?
--- End quote ---
Jaz bi rekla druga polovica leta.
--- End quote ---
jeej..je že skrajni čas :) Lahko samo še uprašam, če bo čista menjava poklicne poti, ali bo vse eno prisotno zdravstvo na alternativni način? :D Hvala :-*
Gaia:
--- Quote from: Tejka on January 05, 2012, 01:05:33 AM ---Gaia, karte pravijo v smislu nasveta za leto (dobesedno) takole
:J v :dv v 1.
Rastite in širite svoje obzorje kar najhitreje in naredite sami.
Moja razlaga bi bila, da sama poskrbi za osebno rast preko krajših (vsakodnevnih) "potovanj", komunikacije in preko bratov/sosedov.
V smislu napovedi bi bilo pa tole neko sporočilo preko katerega se izpolnejo tvoje želje :)
--- End quote ---
Še enkrat sem šla brat tole sporočilo, ker se mi je v teh prvih januarskih dneh zgodilo toliko zanimivih stvari, da ima tvoja napoved ogromno težo. ;D :-* :-* :-*
Urška:
Mene pa zanima ali je letos smiselno investirati v prenovo doma, dograditev ali me morda čaka selitev?
Hvala
Tea:
--- Quote from: Urška on January 09, 2012, 02:06:20 PM ---Mene pa zanima ali je letos smiselno investirati v prenovo doma, dograditev ali me morda čaka selitev?
Hvala
--- End quote ---
Čisto astrološko, do konca avgusta imaš R marsa in venero - torej NE, če že, potem je september tisti, ki bi bil ustrezen. Govorim za večje investicije oz. pod R marsom gradnja, pod R venero pa nakup vrednejših stvari, umetnin ipd.....
Zdaj pa k tvojemu vprašanju in karmičnim astrološkim kartam
Kot kaže v tvoje življenje res vstopa pomembna moška oseba oz. nekdo, ki bo na partnerskem nivoju pomemben
Pluton v vodnarju in 7 hiši, kar bi lahko obračalo stvari po tvojih sanjah - Jupiter
PS Ampak to ne pomeni, da v Ikejo ne bova šli :P
Fresita:
Uhmmm... a se meni kje kaže selitev ali menjava službe, ker se mi zdi, da se stvari nikamor ne premikajo ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version