O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del
Maja:
Hmmmm, kako bi pa potekal tečaj? V kakšnem časovnem obdobju, mislim ...
Tea:
Predlagala bi, da začnemo januarja in se srečavamo 1x na teden - predlagam petek npr. od 17 ure do 21 ure, lahko pa zaradi mene tudi sobota, potem bi lahko imele tudi več ur skupaj in bi hitreje napredovale. Tako bi predvidoma do poletja imele tečaje pod streho
imamo 3 sklope /začetni, interpretacija, tranziti in progresije/ po 25 ur predavanj vsak
Ko daste to skoz ste v osnovi usposobljene za samostojno astrološko delo. Napišete še eno interpretacijo karte, mi jo daste v pregled in izpit ste naredile če bo vse OK. Potem dobite potrdilo o opravljenem izobraževanju.
Če vas bo 5 - vam dam tečaj za 300 € /posamezni del/ in možnost plačila na obroke
Na tej osnovi greste potem lahko študirat posamezne vrste astrologije naprej npr:
elektivna
sinastrija
karmična - ane Jane hihi
itd....
Maja:
No, pri meni je problem razpored ... Ker ni nobenega ritma. >:(
Tea:
--- Quote from: Maja on December 01, 2011, 05:30:18 PM ---No, pri meni je problem razpored ... Ker ni nobenega ritma. >:(
--- End quote ---
Verjamem Maja. A pa bi rada vseeno prišla zraven? Za koliko naprej pa veš, kako boš v službi?
Maja:
Nekaj me vleče, ja ... :D
Hja, teoretično bi se dalo zmenit npr. da bi bila ob petkih popoldne oz. zvečer prosta.
Nekje do 20.12. sporočamo želje za razpored.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version