O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del
Tea:
Pika
Severni karmični vozel govori o tem, da je vse tako kot mora biti - spomni se, da smo se itak vse nekako že zmenili, kako bomo tele vloge tukaj odigrali in zdaj se pač rešujem zakon akcije in reakcije oz. karme ;)
vse ok - opazuj in se poskusi opazovati od daleč
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Tea on December 19, 2011, 08:40:24 AM ---Pika
Severni karmični vozel govori o tem, da je vse tako kot mora biti - spomni se, da smo se itak vse nekako že zmenili, kako bomo tele vloge tukaj odigrali in zdaj se pač rešujem zakon akcije in reakcije oz. karme ;)
vse ok - opazuj in se poskusi opazovati od daleč
--- End quote ---
Tea, najlepša hvala! :-*
Se mi je kar zdelo, da bo kaj takega.
Treba je stvari razrešit. Ampak.... kako bi si želela nekomu odpret oči, da bi se zavedel, videl svojo odgovornost, svoj delež, realnost!! Pokažem na dejstva, pa se mi zdi, da rinem z glavo skozi zid, saj ne gre ne zlepa ne... no, zgrda še nisem poskusila.
Opravka imam očitno z otrokom... skrb za otroke je moja karmična naloga... :P ... ampak tlele odrasla oseba noče odrast in videt stvari. Me stane živcev. Ja pišuka a sem slabo poskrbela zanjo v prejšnjem življenju al kaj? ::)
Tole je bilo bolj za "olajšaj se malo" sobano. Pardon. ::)
Škratinja Nagaya:
Da ne bo pomote...
Z enako (oz. še večjo) intenzivnostjo obdelujem tudi svoje maslo. ::)
Maja:
Lepo bi prosila za en vpogled v konkretno situacijo.
Tea:
Maja
Pluton v Biku v 11 hiši
Plutonska tema je vedno preoblikovanje - naučiti se osvobajati od navezanosti, v konkretnem primeru je pomembna neodvisnost od mnenja skupine.
Plutonska tema je vedno tudi manipulacija, Bik je kontrola, 11 hiša je moč v skupini.
Torej opuščanje izjanja moči v skupini, med prijatelji in se osvoboditi pritiskov in mnenj drugih in obratno - ne pritiskati s svojimi mnenji na skupino, prijatelje
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version