O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 3. del

<< < (12/58) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Tea on December 23, 2011, 09:18:39 AM ---
--- Quote from: sanjalka on December 23, 2011, 09:13:51 AM ---Tea, tudi jaz bi danes prosila za e no karto. Vprašanje imam v glavi.
Hvala :-*

--- End quote ---

Pluton

--- End quote ---

Joj, nič mi ni to všeč ???
Kako naj si ga razlagam-je sploh lahko pri Plutonu prisotna iskrenost, ali so to prej laži in prikrivanja?

Jane:
Tea no pa še jaz, kaj mi bo prinesla ta revizija?

Tea:

--- Quote from: sanjalka on December 23, 2011, 09:24:19 AM ---
--- Quote from: Tea on December 23, 2011, 09:18:39 AM ---
--- Quote from: sanjalka on December 23, 2011, 09:13:51 AM ---Tea, tudi jaz bi danes prosila za e no karto. Vprašanje imam v glavi.
Hvala :-*

--- End quote ---

Pluton

--- End quote ---

Joj, nič mi ni to všeč ???
Kako naj si ga razlagam-je sploh lahko pri Plutonu prisotna iskrenost, ali so to prej laži in prikrivanja?

--- End quote ---

Ja, kako naj vem katero dinamiko bo Pluton uporabil. Treba ga je dat na vprašanje.

Sicer je Pluton lahko presneto iskren. Do dna dnov, bi rekla ena moja prijateljica. Mene spominja na angleški pikolovski in sarkastični humor in iskrenost.

Druga tema pa je, da je pri njem vedno prisotna igra na moč in nemoč..... posledično manipulacija in kontrola.

Najbolj nevaren pa je, kadar se čuti ogroženega.

Zdaj pa analiziraj pa boš videla, kaj so tvoji interesi v tej temi. Konec koncev je človeška lastnost ta, da nihče ne mara, da ne bi imel prav.  ;)

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Tea on December 23, 2011, 09:17:55 AM ---
--- Quote from: Pika on December 23, 2011, 08:36:14 AM ---Jaz bi pa preverila, kako bo potekalo tole sodelovanje s tujino, ki se je začelo pred nekaj meseci.
Moram biti na kaj posebej pozorna? Je vse ok?
Hvala!  :-*

--- End quote ---

Vladar tega vprašanja je Merkur, ki bo poskrbel, za mnogo idej, dogajanj in gibljivosti. Zelo verjetno moraš računati na nekaj sprememb, predvsem pa na to, da ko nekaj ne bo šlo, boš pripravljena obračati stvari v svoj prid.

Merkur je tudi bog tatičev, trgovcev in goljufov, zato ti predlagam, da ne ravno uporabiš te domene, pač pa da si v sodelovanju dovolj fleksibilna in prefrigana, da se boš znala dobro "prodati".

--- End quote ---

Hvala, Tea!  :-*
Bom thetirala tole zadnjo domeno - naj bom dovolj fleksibilna in prefrigana, da se bom dobro "prodala".

Tea:

--- Quote from: Jane on December 23, 2011, 09:36:11 AM ---Tea no pa še jaz, kaj mi bo prinesla ta revizija?

--- End quote ---

Jupiter

Lahko si optimistična. Pa dobro thetkaj. Jupiter je povezan z angeli - mogoče Metatron in njegova sveta geometrija? Sicer pa boš že začutila.

Daj cesarju, kar je cesarjevega in bodi nadvse prijazna in odprtega duha z revizorji ......... Pusti, da se obnašajo kot Zevs na Olimpijskem prestolu  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version