Author Topic: ljubezen - mars in venera  (Read 108368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: ljubezen - mars in venera
« Reply #135 on: March 31, 2012, 04:31:04 PM »
Kakšne ženske so všeč moškemu, ki ima  :Ve:st in je v  :kon:Me?

Kakšni moški so všeč ženski, ki ima  :Ma:vo v 1.hiši??

upam, da odgovorite  :-*

Pa saj imaš napisano Lisa

sorry, ampak vsega pa res ni napisano. ;)
2x sem šla čez celotno temo in opisani so tile marsi in venere;

:Ve in  :Ma v   :B
:Ve:Sk
:Ma:te
:Ve in  :Ma:Le
:Ma:st
:Ma in  :Ve:dv
:Ve in  :Ma:ri
:Ma:vo

mene recimo zanima moja  :Ve:ov...pa  :Ma:ko in  :Ve v :st !!

opisan je  :Ma:vo , ampak kako ljubi moški s tem znamenjem...mene pa zanima kakšni moški so privlačni ženski s to postavitvijo  :Ma?

moj :Ma  je v  :vo, v prvi hiši in definitivno so mi najbolj privlačni moški, ki ne sledijo množicam...pa športno aktivni morajo biti...z lepim telesom..
ponavadi naletim na  :st? ne vem od kod na  :st?
mogoče zato, ker je  :Ma na 21' stopinji ali pa zato, ker je vladar 5. in 7. hiše, ter vladar  :So v znamenju  :st?

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #136 on: March 31, 2012, 09:14:09 PM »
poskusi Teino spletko... ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #137 on: August 30, 2012, 10:57:51 AM »
moj  :Ma je v  :ri, moja  :Ve oa v  :ov

pozdravček :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #138 on: August 30, 2012, 09:00:57 PM »
O ježeš kakšna geometrična karta.  :o
Zmajček z očali.  :o In berglo.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #139 on: September 04, 2012, 05:06:59 PM »
moj  :Ma je v  :ri, moja  :Ve oa v  :ov

ti imaš pa dost podobno karto kot jaz. :o
venero imava obe v   :ov, pa  :Sa v 7.hiši v  :Le:Lu in  :PL v 8.hiši,  :U v 9.hiši...
zanimivoooooooooooo ;D

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: September 05, 2012, 09:12:17 AM »
uf, pa res Lisa :)

a trikotniki imajo kakšen poseben pomen v moji karti?

drugače pa...trenutno  :So prehaja mojo 8. hišo, je v  :kon z N :Lu kar tvori  :op z N  :Ma. nekje sem zasledila, da je potreebna pazljivost pri zdravju, težave s srcem-stres...včeri sem res težko zaspala, srce mi je razbijalo...a to je to ?

pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #141 on: September 05, 2012, 09:40:22 AM »
...........pa tudi kvadratura z Neptunom Nataša. Počivaj te dni, meditiraj, privošči si čim več miru in poglabljanja vase. Mars bo "usekal" le, če boš preveč aktivna v smeri, ki niso področje tvoje duše.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #142 on: September 30, 2012, 06:59:41 AM »
Mi lahko napiše kdo kaj več o  :Ve (12.hiša :kon ASC)  :op  :PL (7.hiša DSC)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #143 on: May 18, 2020, 12:38:39 PM »
Če bi kdo malo za šalo , malo za res lahko napisal, kakšne ženske so všeč moškemu,  ki ima Venero v v raku, v trigonu z Luno, ki je v ribah, opoziciji z Jupitrom in kvadratu s Plutonom. Zelo bom vesela odgovora.

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #144 on: May 18, 2020, 01:43:31 PM »
Venera v raku v trigonu na luno kaže žensko, ki je družinska, materinska, v ospredje postavlja družinske vrednote, je čutna, romantična, nežna... Definitivno takemu moškemu ne odgovarjajo stroge, močne ženske.
Venera v raku je romantična, izražena je poreba po čustevi varnosti. Take ženske rade opremljajo svoj dom, kuhajo, sadijo rože. Taki moški so pogosto navezani na svojo mater. Venera pri moškem kaže ideal njegove ženske, kakšna je njegova sanjska ženska.

Luna pa običajno kaže njegovo realno žensko in njegovo mater. Luna v ribah, kaže na žensko, ki je čutna, občutljiva, malo “v luftu”.. Lahko gre tudi za domišljave ženske, ki se pri kašnem povsem običajen dogodek hitro vrže iz tira ali žalost utopijo v kakšnem kozarcu preveč.  Ženske na katere se da vplivat. Moški z luno v ribah se ponavadi težko odloči za samo eno žensko. V njihovem srcu je lahko prstor še za vse bivše :)))

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #145 on: May 18, 2020, 03:53:44 PM »
Purple, tvoja razlaga zelo drži. Sama imam Venero v raku in v trigonu z Luno, Luno pa v ribah.  V tvoji razlagi za mene NE drži edinole to - {da sem malo “v luftu”.. Lahko gre tudi za domišljave ženske, ki se pri kašnem povsem običajnem dogodku hitro vrže iz tira ali žalost utopijo v kakšnem kozarcu preveč } -  sem zelo realna in me stvari niti ne vržejo hitro iz tira. Nikoli nisem pila zaradi žalosti ali podobnih stresov. Sem precej flegmatična, najbrž zato. Drži pa, da sem  Ženska na katero se da vplivat - če se tega zavedam pa se tudi temu izognem.
Opozicije na Jupiter in kvadrata na Pluton pa nimam.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #146 on: May 18, 2020, 05:44:15 PM »
Purple, hvala ti 😊
Sprašujem za nekoga, ki mi je všeč. 
Sem riba z luno v v škorpijonu.  Čutna,  občutljiva,  malo v luftu,  to sem.... Sam preveč družinska pa nisem. Raka pa nimam kaj dosti v kartI,  čeprav sem tudi sama navezana na mamo zelo.  Edino vladar Asc je na luni.... 

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: May 18, 2020, 08:14:37 PM »
Lisa ...

luna v karti moškega kaže njegovo mamo, njegovo čustvovanje, njegovo partnerko.
Venera pa njegov ideal, idealno žensko.

Za natančnejši vpogled pa je seveda smiselno naredit sinastrijo, a žal se ne bi upala spuščati na to področje, saj sem samouk in tudi s sinastrijami se nisem ukvarjala. Povem samo moje laično mnenje. Če bo kdo dopolnil pa super.

Lumpi...

ja, tudi to je pokazatelj - luna v ribah - na take osebe se pogosto da vplivat, jih vodit po svoje. Seveda se pri vsakem posamezniku taka lunca pokaže po svoje.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #148 on: July 02, 2020, 08:48:14 AM »
Venera v raku v trigonu na luno kaže žensko, ki je družinska, materinska, v ospredje postavlja družinske vrednote, je čutna, romantična, nežna... Definitivno takemu moškemu ne odgovarjajo stroge, močne ženske.
Venera v raku je romantična, izražena je poreba po čustevi varnosti. Take ženske rade opremljajo svoj dom, kuhajo, sadijo rože. Taki moški so pogosto navezani na svojo mater. Venera pri moškem kaže ideal njegove ženske, kakšna je njegova sanjska ženska.

Luna pa običajno kaže njegovo realno žensko in njegovo mater. Luna v ribah, kaže na žensko, ki je čutna, občutljiva, malo “v luftu”.. Lahko gre tudi za domišljave ženske, ki se pri kašnem povsem običajen dogodek hitro vrže iz tira ali žalost utopijo v kakšnem kozarcu preveč.  Ženske na katere se da vplivat. Moški z luno v ribah se ponavadi težko odloči za samo eno žensko. V njihovem srcu je lahko prstor še za vse bivše :) ))
Da še jaz komentiram Luno v ribah, ki jo živim že nekaj časa. Res je, zna me kaj hitro vržt iz tira, zelo. Ko sem živčna, sem znala spit kak kozarec alkohola, da sem se umirila, sem se pa od tega začela oddaljevat. Name se hitro lahko vpliva, predvsem zato, ker imam šibko točko, da bi rada pomagala. Je pa res, da imam sama Neptuna v prvi hiši in seveda se to odraža po svoje, sem že tako neptunsko bitje ...
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #149 on: July 03, 2020, 02:08:51 AM »
Jaz vas redno berem tu in tako je bilo tudi nocoj. Potem sem šel na Googlu in brskal nakar sem našel zanimivo stran nemških prevodov. Sicer v srbo hrvaščini, toda nič za to.   
https://astroriznica.com/category/tekstovi-starih-majstora/page/2/

Čisto spodaj je mali znak kje premikate stran naprej ali nazaj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858