NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Princes on April 20, 2008, 08:27:30 AMDragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje. Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?Oprosti k si tolk čekala na fožolčkov govor. Praviju pa, da ni razloga da ne bi bla uspešna. Noviš samo veselo na delo.Lep dan ti želim.
Dragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje. Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?
Quote from: bik7 on April 24, 2008, 07:09:43 AMQuote from: Princes on April 20, 2008, 08:27:30 AMDragi Bik7, dobro jutro ti želim in lep dan za srečno in lepo plovbo v dvoje. Imam pa eno vpašanje zate, kaj mi fižolčki pravijo. Zaključila sem en ciklus izobraževanja, ki mi omogoča učenje drugih. Ali bom pri tem uspešna?Oprosti k si tolk čekala na fožolčkov govor. Praviju pa, da ni razloga da ne bi bla uspešna. Noviš samo veselo na delo.Lep dan ti želim.Kdor čaka, dočaka. Hvala za spodbudo. Lep dan tudi tebi
kaj pa zdej?
Quote from: Mojzes on April 24, 2008, 07:16:19 PMkaj pa zdej?Barčica po morju plava
Quote from: bik7 on April 24, 2008, 08:20:34 PMQuote from: Mojzes on April 24, 2008, 07:16:19 PMkaj pa zdej?Barčica po morju plava tvoja barčica ???
bikec, vprašanje zate in tvoje fižolčke:"prijateljujem" z enim fantom in me zanima ali bo ta odnos rastel v kaj več ali bova s tem končala?
Kaj pa zame bikec, a bo kaka resna ljubezenska veza kaj kmalu?hvala!
čeri mel sem izletniški dan na dveh koncih, najedel sem se zraka in pogledov, še kej?bom uspesen pri iskanju