Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: apemaya on December 06, 2007, 11:12:01 AMTukaj ni samo govora o vedezevanju, ampak tudi o pesmih in rimah Super sta spesnila ja super sva spesnila,zdaj pa sva se zresnila
Tukaj ni samo govora o vedezevanju, ampak tudi o pesmih in rimah Super sta spesnila
Pišuka noben ne verjame v moje fižolčke. Noben ne verjame, da se sexološke dogodke lahko lepo napove glede na to kje fižolčki stojijo.
Quote from: bik7 on December 29, 2007, 09:52:09 AMPišuka noben ne verjame v moje fižolčke. Noben ne verjame, da se sexološke dogodke lahko lepo napove glede na to kje fižolčki stojijo. Jaz za tako napovedovanje uporabljam kurja jajca. Kar v kuhinjo na pult jih postavim.
Quote from: Regina on December 29, 2007, 01:52:34 PMQuote from: bik7 on December 29, 2007, 09:52:09 AMPišuka noben ne verjame v moje fižolčke. Noben ne verjame, da se sexološke dogodke lahko lepo napove glede na to kje fižolčki stojijo. Jaz za tako napovedovanje uporabljam kurja jajca. Kar v kuhinjo na pult jih postavim. a to je tisto k nobeno noče pokonc stat
Uf, ta Reginca se pa ne da.
Evo dokaze, bik. Stoji ali ne stoji? Kar tri so.
Pa sej nisem rekla, da me ne zanima, Bik7 Pravi si pravi, nič skrbet! Samo na fižolčke se pa ne razumem. Ne bit žalosten Samo se smejem vajinim postom.Sicer pa... kako gre to s fižolčki?