O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Osebno sporočilo za 2012
sanjalka:
--- Quote from: sasa on January 02, 2012, 01:51:33 PM ---
--- Quote from: sanjalka on January 02, 2012, 12:23:21 PM ---Še zame prosim :-*
--- End quote ---
Sanjalka,
pri tebi pa je prišla ven tako lepa modrost, da sem morala kar parkrat zadihati ;D Če se ne motim, sem enkrat že nekaj podobnega ti napisala nekje...
Leto 2012 te bo spremljala brezpogojna ljubezen, ki je gonilna sila vsega sveta. Na trenutke morda pozabljaš, da kar dela čudeže, tisto, kar omogoča uresničevanje zamisli in manifestiranje želje, je vedno ljubezen. V tem letu te bo spremljala na vsakem koraku. Ljubezen boš delila in ljubezen boš tudi prejemala. Že po naravi si ljubeče bitje, to leto pa bo to še bolj okrepljeno, saj se boš pričela zavedati, da kar daš, se ti povrne v še večji obliki, kot je odšlo! Ne samo dobrodelnost, tudi sočutje bo igralo ogromno vlogo to leto. Postala boš še bolj sočutna, kar bodo lahko opazili vsi okoli tebe. Okolica se bo skupaj s teboj pričela spreminjati v skladu s tvojo vibracijo. Iz ljubezni si se rodila, v ljubezni živiš in v ljubezen se na koncu tudi vedno vrneš. Pa srečno! :-*
--- End quote ---
Saša, sem tudi jaz morala parkrat zadihati, ko sem tole prebrala :)
Hvala, hvala, hvala :-* :-* :-*
sasa:
Še 3 mi preostanejo, prosila bi, če lahko počakate do jutri, včeraj nisem utegnila, danes sem pa tudi na tesnem s časom.
Luna:
--- Quote from: sasa on January 03, 2012, 07:39:31 PM ---Še 3 mi preostanejo, prosila bi, če lahko počakate do jutri, včeraj nisem utegnila, danes sem pa tudi na tesnem s časom.
--- End quote ---
Ti si kar vzami čas :-*
hannah:
se nikamor ne mudi, saj smo šele zakorali v novo leto :D
sasa:
--- Quote from: Luna on January 02, 2012, 02:52:31 PM ---Če je še možnost bi se tudi jaz postavila v vrsto :)
--- End quote ---
Mi je ratalo danes.
Luna,
predvsem pazi letos na partnerske odnose. Tukaj mislim na to, ali je partner, s katerim si ali pa morda hočeš biti, res pravi zate. Da se ne spuščaš v zvezo zgolj in samo zaradi neke potrebe po zvezi. Rajši se umakni in še enkrat premisli o vsem skupaj. Takrat, ko je namenjeno, se bo sigurno zgodilo. Pa malce prevetri tudi ostale odnose, predvsem "tesne" prijatelje. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version