Author Topic: Vsak začetek je težak! ;)  (Read 22844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Vsak začetek je težak! ;)
« Reply #15 on: January 23, 2012, 12:35:23 AM »
Ti imaš pa res težavno obdobje Aisha in to ve samo tisti, ki je kaj podobnega skozi dal.   Nikakor ti te situacije ne zavidam, kot ti jo noben ne, verjamem. Želim le, da bi okrevala, pa naj si bo s kakršno koli terapijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #16 on: January 23, 2012, 08:11:23 AM »
Aisha...vse dobro ti želim :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: January 23, 2012, 10:44:49 AM »
Aisha, tudi jaz ti želim vse dobro in čimprejšnje okrevanje. Mislim, da imaš podporo vseh nas na forumu, in kadar jo boš posebno potrebovala samo napiši in ti jo bomo vsi poslali. 
Prepričana sem, da se skriva v tebi velika moč, da premagaš to bolezen in vse terapije, ki jih imaš.

Pošiljam ti en velik velik objem.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #18 on: January 23, 2012, 11:49:39 AM »
Aisha, kemoterapija je pač zadeva, ki zelo agresivno napada tvoje telo. Vseh teh strupov se želi telo čimprej znebiti. Poleg tega ti tudi reiki energija pospešuje razstrupljanje, zato je prišlo do teh zadev. Pošiljam ti veliko zdravilnih energij, da telo pride čimprej k sebi.

:-* Gaia 
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: January 23, 2012, 01:43:07 PM »
hvala za podporo! zlati ste!  :-*

ja, najbrž je bila res usodna mešanica vsega skupaj :D saj bo! jaz trdno verjamem, da je bila bolezen znamenje, da moram nekaj spremeniti, začeti živeti drugače, se ne obremenjevati z neumnimi stvarmi... ceniti malenkosti v življenju itd... še en klic v sili... ko sta duša in telo sporočala, da ne zmoreta več takšnega tempa! in verjamem, da sem bolezen premagala! že sedaj, čeprav me čaka še dobre 3 mesece zdravljenj!

hvala, ker verjamete z mano!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: January 23, 2012, 03:08:15 PM »
hvala za podporo! zlati ste!  :-*

ja, najbrž je bila res usodna mešanica vsega skupaj :D saj bo! jaz trdno verjamem, da je bila bolezen znamenje, da moram nekaj spremeniti, začeti živeti drugače, se ne obremenjevati z neumnimi stvarmi... ceniti malenkosti v življenju itd... še en klic v sili... ko sta duša in telo sporočala, da ne zmoreta več takšnega tempa! in verjamem, da sem bolezen premagala! že sedaj, čeprav me čaka še dobre 3 mesece zdravljenj!

hvala, ker verjamete z mano!  :-*

Aisha, verjamemo vate :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #21 on: January 23, 2012, 09:12:58 PM »
Aisha tudi jaz sem s teboj! Sem imela podobno izkušnjo in vem kako je :-* :-*

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: January 23, 2012, 09:42:15 PM »
Aisha,

reiki kot univerzalna energija deluje kot na pripetem videu:

Poglej si to. Ko si sama delaš tretma, se tvoje telo ovije v zdravilno energijo. Predstavljaj si te čudovite barve, ki so okrog tebe in v tebi, saj energija prepoji vsako celico tvojega telesa. Tvojim rakavim celicam z ljubeznijo povej, da jih sprejemaš, saj so zrasle v tvojem telesu, vendar je čas, da ena za drugo zapustijo tvoje telo in odidejo v svetlobo. Z ljubečim namenom jih z vizualizacijo pospremi k stvarniku. Ne bori z njimi, ampak se z ljubeznijo v srcu pogovarjaj z njimi in jih pospremi v luč. Namen reikija je samozdravljenje v stanju globoke ljubezni do sebe in vsega stvarstva. Ko si v tem blaženem stanju, se telo odziva na tvoje misli, ki izhajajo iz srca.
Kar se tiče zunanjih reakcij in temperature, je to huda reakcija telesa na energijo, ki se čisti in sili odvečnim substancam, da najdejo pot na površje in v svetlobo. Sama bi bila v dilemi ali bi te inicirala v tem stadiju bolezni. Verjetno bi se odločila za tretmaje. Govorim čisto po intuiciji, saj se mojster sam odloča, koga inicirati in koga ne.

Sicer si prišla do nas in vem, da ti bomo vsak na svoj način pomagali na tej težki poti, ki pa vodi proti svetlobi in ozdravitvi, ob predpostavki, da je to čista in brezpogojna srčna želja.
« Last Edit: January 24, 2012, 02:26:30 AM by Andres »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #23 on: January 24, 2012, 02:29:22 AM »
Aisha. Nekaj me zanima in samo ti niti nisi edina, ki lahko poda tak odgovor.  Si bila ti sploh pravilno diagnosticirana? 
Govorim iz lastne prakse saj okoli mene so odhajali prijatelji in znanci za to boleznijo.   Vsi po vrsti so se nekako otepali alternativnih zdravljenj, njihovi zdravi sorodniki pa ne.   No, to je tudi razlog, da te to sprašujem. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #24 on: January 24, 2012, 01:51:58 PM »
Hvala Ametis, za lepe misli in napotke, se jih bom poskusila držati :) na tak način še nisem razmišljala o mojih celicah! :) hmmm, sva bile z mojstrico tudi v dilemi, ampak za mano je že operacija, jaz sem načeloma zdrava, ker je bil tumor odstranjen v zdravo, vse obolele bezgavke so mi vzeli. KT in obsevanje bi naj prejemala kot preventivo, ker sem še toliko mlada in ker obstaja verjetnost, da je kakšna mikrometastaza kam pobegnila... tako so mi povedali. zato sem se tudi zavestno odločila, da ne bom šla na obsevanja (upam, da me ne bo spustilo) in da ne bom jemala hormonskih tablet naslednjih 5 let... če ne bi imela doma dve leti starega angelčka se sploh ne bi poslužila uradne medicine... tako pa sem vseeno preveč cvikala... no kaj se pa mojstrice tiče, sva se potem odločili da vseeno ja, ker mi lahko samozdravljenje veliko doprinese v teh mesecih. reakcijo sem sedaj že pozabila, ni bila prijetna, ampak sem tretjo noč povedala vsem mojih vodnikom, angelom in nadangelom, da če me preizkušajo lahko kar odnehajo, ker ne bom nehala verjeti vanje (namreč vse tri dni sem klicala na pomoč, da minejo simptomi in da bi se bolje počutila, pa nič od tega) samo zato, ker mi zdaj ne pomagajo :) in hecno, čez 10 min sem zaspala in spala do jutra!

anders - diagnosticirana sem bila z invazivnim duktalnim karcinomom dojke, ki je v biopsiji kazal veliko večjo agresijo in težavnost kot se je pokazalo potem pri biopsiji celotnega tumorja po operaciji. patologa se nista mogla zmenit kera KT bi mi najbolje ustrezala, zatol sem dobila kombinacijo 4 citostatikov v 8 ciklih. potem 30 obsevanj in 5 let hormonskega zdravljenja. tako uradna medicina!

ko sem šla k zdravilcu, mi je rekel, da po njegovem raka sploh nimam, ker če bi ga imela bi mi on takoj dejal, da mi ne more pomagat, ker tega ni zmožen pozdraviti (imel je 15 takih primerov v življenju). pri meni pa naj bi šlo za blažji mastitis po porodu, ki ni bil zdravljen, zato dojka ni vredu funkcionirala in za nepretočnost energije med spodnjim in zgodnjim delom, zaradi česar je prišlo do erupcije celic. on pravi, da ima vsak človek v življenju v povprečju 3x raka do 60 leta, vendar ga telo samo pozdravi, če se uradna medicina ne meša. nošenje modrcev pri tem ni v nobeno pomoč + tega mi je rekel, da sem bila kot otrok preveč na antibiotikih (dejansko bila 3 leta neprekinjeno), zaradi česar nimam nobenih bakterij v telesu, posledično so se razrasle glive in telo je skozi leta zaspalo, ker se ni borilo proti ničemer (na švedskem lahko AB predpiše konzilij 5 zdravnikov!!).

jaz sem se odločila za kombinacijo uradne in alternativne medicine, pa še to samo zaradi moje sončice. pijem en poseben zvarek, ki ga lahko zapišem, če bo kdo želel (preventivno pravtako zdravi raka), poskušam izločiti stres iz življenja (ki je bil pri meni velik faktor, so me to takoj vprašali, če se je kaj posbnega zgodilo v letu preden sem zbolela, in res se je - z očetom mojega otroka sva šla narazen, ko je bila stara 4 mesece), zdravo živeti, se čimmanj sekirati in spremeniti določene vzorce... počasi gre, ampak upam, da se bo vztrajnost izplačala.

priporočam branje "kemoterapija zdravi raka in zemlja je ploščata" in pa Cancer is a really good business. za vsakega rakastega pacienta ali pa za koga, ki pozna koga takšnega... ti gre kar na bruhanje ko bereš!