Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XIV del
Maja:
--- Quote from: Neska on March 09, 2012, 03:14:50 PM ---Jaoj..ko bi jaz lahko tako rekla :o
Sem namreč "odvisna" od OH :P
Leeeetaaaaa zajtkujem (ups..sem zajtrkovala) kruh z nutello 8)
Sedaj sem pa ŽE 4 dni brez :)
--- End quote ---
Saj to samo par dni, da nehaš, pa se telo navadi. Sladkor in drugi enostavni OH so kot droga.
Rena:
--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 03:57:59 PM ---
Saj to samo par dni, da nehaš, pa se telo navadi. Sladkor in drugi enostavni OH so kot droga.
--- End quote ---
Ti Maja pa ja, ko si tok pridkana glede hrane. Mi povratni odvisniki se pa več let ne odvadimo ;)
Tea:
--- Quote from: Tejka on March 09, 2012, 03:20:08 PM ---Saj ne vem ali verjamem ali gre za kakšno bedasto FB foro... Zadela brezplačen apartma na Krfu ??? :o Zveni fajn hehe
--- End quote ---
Hehe pa res. Čeprav sem to že od dveh slišala. :)
Maja:
--- Quote from: Rena on March 09, 2012, 10:24:55 PM ---
--- Quote from: Maja on March 09, 2012, 03:57:59 PM ---
--- End quote ---
Ti Maja pa ja, ko si tok pridkana glede hrane. Mi povratni odvisniki se pa več let ne odvadimo ;)
--- End quote ---
To je treba VSE odrezat za nekaj časa. Sicer si človek takoj popušča. Pa da se telo navadi. Potem, ko pa pride navada v kri, gre pa brez problema ...
Jane:
--- Quote from: Tejka on March 09, 2012, 03:20:08 PM ---Saj ne vem ali verjamem ali gre za kakšno bedasto FB foro... Zadela brezplačen apartma na Krfu ??? :o Zveni fajn hehe
--- End quote ---
Hja takoj preverit ;D Pa čestitke če je vse res ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version