9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bom kar tu, ker se dogodek tiče dnevne sobe... pred enim mesecem sem razbila steklo peči, sinoči pa sem razbila veliko steklo na omari dnevne sobe... Ali je na delu R
Quote from: Ametist on February 14, 2012, 09:11:14 AMBom kar tu, ker se dogodek tiče dnevne sobe... pred enim mesecem sem razbila steklo peči, sinoči pa sem razbila veliko steklo na omari dnevne sobe... Ali je na delu R Pri nas je tudi počila šipa - menda od peči, ki je sicer malo manj kot meter stran od oken. Steklo je LunaPripisujem luninemu mrku 10. decembra v znamenju dvojčka
Quote from: Tea on February 14, 2012, 09:35:41 AMQuote from: Ametist on February 14, 2012, 09:11:14 AMBom kar tu, ker se dogodek tiče dnevne sobe... pred enim mesecem sem razbila steklo peči, sinoči pa sem razbila veliko steklo na omari dnevne sobe... Ali je na delu R Pri nas je tudi počila šipa - menda od peči, ki je sicer malo manj kot meter stran od oken. Steklo je LunaPripisujem luninemu mrku 10. decembra v znamenju dvojčkaHvala Tea
Quote from: Ametist on February 14, 2012, 09:42:01 AMQuote from: Tea on February 14, 2012, 09:35:41 AMQuote from: Ametist on February 14, 2012, 09:11:14 AMBom kar tu, ker se dogodek tiče dnevne sobe... pred enim mesecem sem razbila steklo peči, sinoči pa sem razbila veliko steklo na omari dnevne sobe... Ali je na delu R Pri nas je tudi počila šipa - menda od peči, ki je sicer malo manj kot meter stran od oken. Steklo je LunaPripisujem luninemu mrku 10. decembra v znamenju dvojčkaHvala Tea sicer pa pravijo, da je razbito steklo SREČA