Author Topic: Nihalo  (Read 7840 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ananda

• Trenutno v uvajanju
  • *
Nihalo
« on: May 12, 2012, 10:16:05 PM »
moj prvi post ...

sem iskal po forumu kakšen nasvet glede uporabe nihala ...

zanima me predvsem kako začeti, uporabljate pred pričetkom kakšno iniciacijo, nagovor, zaprosite za prisotnost angelov, nadangelov,... kako se ubraniti napačnih informacij, negativnih energij, katera vprašanja so dovoljena oz etična in katera ne ... so še katere druge stvari pri delu z nihalom pomembne ?

hvala za odgovore :)

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Nihalo
« Reply #1 on: May 12, 2012, 11:56:36 PM »
Pozdravljen na forumu. Nihalo uporabljam kar precej, zato lahko odgovorim. Iniciacije kakšne posebne, ko sem ga dobila, nisem imela. Niti ga ne čistim, polnim itd. Isto ne kart in ostalega, ker imam občutek, da to preprosto ni pomembno. Če imaš ti občutek, da je treba karkoli postoriti preden začneš z uporabo, ga pa očisti in vpelji. V branje priporočam knjigo Tadeja Pretnerja: Holistična radiestezija. Gospod je res expert, kar se tega tiče in ima po mojem mnenju najboljši pristop k stvari.

Na kratko, kaj lahko storiš za začetek. Če si desničar, primi nihalo v desno roko s tremi prsti (palec, kazalec in sredinec, kot bi hotel zajeti ščep soli), roko drži nekoliko stran od sebe, da s svojo vibracijo ne motič nihala, zapestje imej upognjeno in roke ne podprte ob karkoli.

Da ga preveriš če, in kako deluje, izreci ali si zamisli "DA". Nihalo bi se praviloma moralo zavrteti v smeri urinega kazalca. Potem si zamisli "NE" in nihalo bi se praviloma moralo vrteti protiurno. Nato nihalo lahko preverjaš še z drugimi trditvami, na katere dobiš odgovore da ali ne.
Npr.:
"Moje ime je ..."
"Sem moški/ženska."
"Trava je zelena."
"Sneg je črn."
itd.

Nihalo pozna le da in ne. Zato pri spraševanju vedno oblikuj trditve! Ne sprašuj npr. "Ali bo jutri sončno vreme?", ampak postavi trditev "Jutri bo sončno vreme." Potem ti bo dalo odgovor da ali ne.
Nekateri uporabljajo pri delu z nihalom t.i. rozete, ampak se da popolnoma vse delati brez njih.

Se pa z nihalom da delati marsikaj, ne samo spraševati. Gledati čakre, energije in jih čistiti ter usmerjati. Itd., Itd.

Katera vprašanja so etična in katera ne - sama si to določam sama. Ne bom rekla, da kdaj nisem nihala ali kart spraševala česa, kar se mene ne tiče, ampak to je spet vse odvisno od osebne interpretacije. Lahko se zgodi, da odgovorov na vprašanja, ki ne pripomorejo k naši rasti in jih ne potrebujemo, sploh ne dobimo.

Če se pojavi še kakšno vprašanje ali če sem kaj izpustila, pa kar vprašaj.  ;)
9ZK 656

Offline Ananda

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #2 on: May 13, 2012, 06:47:13 PM »
Maja hvala za odgovor ...

bom prebral knjigo, da si ustvarim čim bolj široko sliko :)

Sem bil pa pred nekaj dnevi prisoten pri skupinski meditaciji, ko so se s pomočjo nihala določali nadangeli in kozmični kirurgi za pomoč pri odstranjevanju entitet... precej fascinantno, od tu tudi moje zanimanje za nihalo ....

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #3 on: May 13, 2012, 11:52:42 PM »
Nihalo je itak vsesplošno uporabno. Meja je samo tvoja domišljija. ;)
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #4 on: May 27, 2012, 11:24:53 PM »
Kako pa se čisti čakre z nihalom?