Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte - osebno sporočilo- 13.del

<< < (111/111)

Rena:

--- Quote from: sasa on September 24, 2012, 07:55:15 PM ---Renčica,

zate je padla: ISIS - ta situacija je povezana s spomini iz preteklih življenj.

--- End quote ---

Prej sem, priznam  :embarrassed:, namesto obljubljenega si pohoda do žganjekuha (žajbeljček, meto, limonce ipd. nameravam še pretvoriti v žlahtne protigripine  ;D ), eno mičkeno padla v posteljo in zaspala. Tvoje sporočilo bom zato povezala s sanjami, ki sem jih sanjala, v bistvu približno v času, ko si potegnila karto. Zid, po katerem sem želela splezat, sestavljen iz kock, ki sploh niso držale skupaj...spolzka, zasnežena cesta...ovire na poti... Hvala draga  :-*

sasa:

--- Quote from: Rena on September 24, 2012, 08:57:08 PM ---
--- Quote from: sasa on September 24, 2012, 07:55:15 PM ---Renčica,

zate je padla: ISIS - ta situacija je povezana s spomini iz preteklih življenj.

--- End quote ---

Prej sem, priznam  :embarrassed:, namesto obljubljenega si pohoda do žganjekuha (žajbeljček, meto, limonce ipd. nameravam še pretvoriti v žlahtne protigripine  ;D ), eno mičkeno padla v posteljo in zaspala. Tvoje sporočilo bom zato povezala s sanjami, ki sem jih sanjala, v bistvu približno v času, ko si potegnila karto. Zid, po katerem sem želela splezat, sestavljen iz kock, ki sploh niso držale skupaj...spolzka, zasnežena cesta...ovire na poti... Hvala draga  :-*

--- End quote ---

Možno, da res, ja. Saj boš tako ali tako sama vedela, na kaj se to nanaša.

:-*

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version