Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte - osebno sporočilo- 13.del
Rena:
--- Quote from: sasa on September 24, 2012, 07:55:15 PM ---Renčica,
zate je padla: ISIS - ta situacija je povezana s spomini iz preteklih življenj.
--- End quote ---
Prej sem, priznam :embarrassed:, namesto obljubljenega si pohoda do žganjekuha (žajbeljček, meto, limonce ipd. nameravam še pretvoriti v žlahtne protigripine ;D ), eno mičkeno padla v posteljo in zaspala. Tvoje sporočilo bom zato povezala s sanjami, ki sem jih sanjala, v bistvu približno v času, ko si potegnila karto. Zid, po katerem sem želela splezat, sestavljen iz kock, ki sploh niso držale skupaj...spolzka, zasnežena cesta...ovire na poti... Hvala draga :-*
sasa:
--- Quote from: Rena on September 24, 2012, 08:57:08 PM ---
--- Quote from: sasa on September 24, 2012, 07:55:15 PM ---Renčica,
zate je padla: ISIS - ta situacija je povezana s spomini iz preteklih življenj.
--- End quote ---
Prej sem, priznam :embarrassed:, namesto obljubljenega si pohoda do žganjekuha (žajbeljček, meto, limonce ipd. nameravam še pretvoriti v žlahtne protigripine ;D ), eno mičkeno padla v posteljo in zaspala. Tvoje sporočilo bom zato povezala s sanjami, ki sem jih sanjala, v bistvu približno v času, ko si potegnila karto. Zid, po katerem sem želela splezat, sestavljen iz kock, ki sploh niso držale skupaj...spolzka, zasnežena cesta...ovire na poti... Hvala draga :-*
--- End quote ---
Možno, da res, ja. Saj boš tako ali tako sama vedela, na kaj se to nanaša.
:-*
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version