Author Topic: Palestina in izraelsko bombardiranje  (Read 1695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Palestina in izraelsko bombardiranje
« on: November 20, 2012, 06:16:42 AM »
V tem času se občutno bolj piše in govori veliko več o Palestini in poboju predvsem otrok in žensk v Palestini.   Imam na to temo tudi osebno razmišljanje, ki ga bom napisal drugič.  Danes pač video, ki sem ga posnel sinoči, ko je prišlo pred ameriško ambasado protestirati  1000 ljudi. Z manj kot enim dnevom organizacije in najave protesta.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: Palestina in izraelsko bombardiranje
« Reply #1 on: November 20, 2012, 11:04:12 AM »
Uh, zelo pereča tema...., naj že v začetku povem, da imam morda malo kako bi rekel, skrajna mnenja o določenih zadevah kar se tiče židovskega vprašanja. Izrael, umetna tvorba, lahko bi rekli tudi tako...kot bi vstavil nevaren virus v zdravo telo. Židje ves čas javskajo o holokavstu..., so sami morda kaj drugačni? Mar sami ne pobijajo civilistov, otrok..., ne napadajo bolnišnic? Ne izvajajo etničnega čiščenja? Ne terajo ljudi kot živine v zasilna taborišča? Jih ne zadržujejo tam kot prašiče? Če se mene vpraša so sami sprovocirali vse skupaj, verjetno celo sami izstreljujejo rakete (sami nase), da potem "opravičijo" svoj morilski pohod proti arabcem. Sicer se sliši zelo grdo ampak..., ko je Hitler izvajal svojo politiko iztrebljanja Židov..., mislite, da zavezniki tega niso vedeli? Še kako so vedeli...še kako, vendar ker so Židje že iz zgodovine poznani kot zelo podmukel narod, ki mu je denar hrana, ljubezen, voda, sreča....so pustili Hitlerju da izvaja kar je izvajal...Nemogoče je, da vohunska letala in obveščevalci ne bi vedeli za obstoj tako ogromnih taboriščnih kompleksov. Židje so žal velika nevarnost za celoten obstoj zemlje..., povzročili bodo totalno vojno zaradi lastnih interesov.
Kar nekaj knjig sem prebral na to temo in dejstvo je, da mediji prikazujejo samo žrtve na izraelski strani (3 mrtvi vojaki), brutalnih pokolov na strani Arabcev pa ne prikazuje nihče. Izrael izvaja genocid nad nedolžnim narodom, hujši so od Nacistov in to je dejstvo. Razširili so se po celem svetu, seveda s kapitalom...groza od groze. Izraelci so brezobzirni morilci.

Mi pa nekaj ni jasno..., ZDA jih podpira praktično brezpogojno, ZDA ima še veliko nenaseljenega prostora..., zakaj potem ne prestavi Izraela k sebi? Bi bil volk sit in koza cela....
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif