Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Spročila magičnih palčkov
sandry_ca:
No pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke :D
Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte. :laugh: :laugh:
Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here ;D.
Maja:
Se kar prva postavim v vrsto. ;)
nensi:
--- Quote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:13:57 PM ---No pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke :D
Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte. :laugh: :laugh:
Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here ;D.
--- End quote ---
Ja prosim, mi bo v čast, hvala.
Objem tebi in palčkom :-*
Škratinja Nagaya:
Jaaaaaaaaaa! :-*
sandry_ca:
--- Quote from: Maja on February 29, 2012, 12:14:41 PM ---Se kar prva postavim v vrsto. ;)
--- End quote ---
GOZDNE ŽIVALI; Gozdne živali so zelo dobri prijatelji tvojega palčka. In prav oni te vabijo s posebno energijo v naravo, da se jim pridružiš pri njihovi igri. Imaš zelo intenziven čut do goznih živali. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version