Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Spročila magičnih palčkov

(1/22) > >>

sandry_ca:
No pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke  :D
Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte.  :laugh: :laugh:
Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here  ;D.

Maja:
Se kar prva postavim v vrsto.  ;)

nensi:

--- Quote from: sandry_ca on February 29, 2012, 12:13:57 PM ---No pa sem jih končno napisala... sem bila mini kanalček za palčke  :D
Za enkrat imam 20 sporočilc..sproti pa prihajajo tudi nova. Očitno bo treba kaj kmalu izdati karte.  :laugh: :laugh:
Skratka to temo sem odprla za to, ker bi rada z vami delila ta čudovita sporočilca, teh božanskih bitij. Tako da, če kod želi.... im here  ;D.

--- End quote ---

Ja prosim, mi bo v čast, hvala.
Objem tebi in palčkom  :-*

Škratinja Nagaya:
Jaaaaaaaaaa!  :-*

sandry_ca:

--- Quote from: Maja on February 29, 2012, 12:14:41 PM ---Se kar prva postavim v vrsto.  ;)

--- End quote ---

GOZDNE ŽIVALI; Gozdne živali so zelo dobri prijatelji tvojega palčka. In prav oni te vabijo s posebno energijo v naravo, da se jim pridružiš pri njihovi igri. Imaš zelo intenziven čut do goznih živali. :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version