Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Uslužbenci hotela Spletni simbol XV del

<< < (51/81) > >>

Nena:
Dobro jutro dober dan...en zeleni smoothie, malo češenj....potem pa v akcijo- projekt : čemažev pesto :D  Lep dan vsem skupaj :-*

Maja:
Kako sem pa danes uničena. Vse me boli, kot da bi bila bolna nekaj. Pa nisem. Včeraj sem po zadnji nočni premalo spala ... Danes pa že spet na delo.  ???

Rena:
Nena, škoda da nisi bližje. Bi mi bila za suport pri pripravljanju zdrave hrane. Tako pa skačem iz obdobij "moooorammmjestttt" v obdobja "želimzdravohrano"  :D. Sem pa bila včeraj na "alternativnem" pregledu, gospa je sicer zdravnica in menda mi ščitnica tudi malo nagaja. Na, pa imam opravičilo, da večkrat tako padam v potrebo po hrani  ;). Zdaj bom dva tedna veganka, z dodajanjem hladno stiskanih olj 3 x dan malo žličko, pa več moram pit. Včeraj sem naredila namaz "humus", danes namakam ajdo za posušene presne ajdove kruhke. Sem zmiksala malo teme, tole bi pasalo v recepte ino dogodek dneva. Ampak naj bo, bom pa kaj v hotelu še ponudila  :D

Rena:

--- Quote from: Maja on May 26, 2012, 11:38:32 AM ---Kako sem pa danes uničena. Vse me boli, kot da bi bila bolna nekaj. Pa nisem. Včeraj sem po zadnji nočni premalo spala ... Danes pa že spet na delo.  ???

--- End quote ---

Jp, nespanje zelo utruja. Vem, sploh pri starejšem "mulcu" sem bila čisto povožena...

Maja:
Čakam naslednji mesec - bo malo bolje. 3 dni imam še starega dopusta za pokoristit ...

Letni pa šele konec avgusta ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version