Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol XV del
sanjalka:
Včeraj bila v Brdih, prekrasen izlet, čudovita hrana in mmmmmmm njami zelo okusne češnje.
Danes na jedilniku torej češnje :) :P
Dobro jutro vsem, pri meni se lahko najeste okusnega sadeža :)
Tea:
A nisi mogla ustavit konje tudi v NG
sanjalka:
--- Quote from: Tea on June 04, 2012, 08:47:51 AM ---A nisi mogla ustavit konje tudi v NG
--- End quote ---
Sem se spomnila nate, ko sem se peljala čez NG,sem razlagala mojemu dragemu, da tukaj živi ena čudovita oseba,
ki me je tudi veliko naučila o astrologiji, čeprav tega verjetno niti sama ne ve ;)
Bila sem s svojim dragim, tako da sva si vzela dan res samo za naju.Imela sva se čudovito.
Tea v lepih krajih živiš.
Tea:
--- Quote from: sanjalka on June 04, 2012, 09:29:06 AM ---
--- Quote from: Tea on June 04, 2012, 08:47:51 AM ---A nisi mogla ustavit konje tudi v NG
--- End quote ---
Sem se spomnila nate, ko sem se peljala čez NG,sem razlagala mojemu dragemu, da tukaj živi ena čudovita oseba,
ki me je tudi veliko naučila o astrologiji, čeprav tega verjetno niti sama ne ve ;)
Bila sem s svojim dragim, tako da sva si vzela dan res samo za naju.Imela sva se čudovito.
Tea v lepih krajih živiš.
--- End quote ---
hehe ..... :-*
Slovenija je čudovita kamorkoli greš.
sanjalka:
Meni je Ljubljana zakon, sem tipična meščanka :)
Imam rada raznolikost, pestrost, obožujem stari del Ljubljane, sprehode in pitje kavice ob Ljubljanici, všeč so mi turisti, ki napolnijo Ljubljano, rada imam obiske tržnice ob sobotah, obiske raznih predstav in še in še.
Včasih sicer sanjam o kakšni majhni hiški na morju z velikim vrtom polnim sadnih dreves, cvetoćih rož, in malim vrtičkom za samooskrbo, ampak zaenkrat imam še preveč rada ta utrip mesta in premalo časa, da bi se temeljito posvetila vrtičku.
Enkrat pa verjetno pride tudi to :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version