Author Topic: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 109395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XIV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: April 25, 2012, 08:41:03 AM »
Prosila bi za vpogled v nadaljevanje vitez-zgodbe.
Hvala!!  :-*

Draga Pika, tvoj vitez je vsekakor čustven, simbolizirajo ga voda - čaše - čustva. Še prejšnjikrat je bil vitez čaš, sedaj pa že malo "zlezel" na položaj, postal je kralj čaš  ;D . Kralj je malček čustven, zasanjan in ga zgleda trenutno malo nosijo okoli valovi  ;). Ti pa praznuješ in se veseliš te zveze, tega odnosa. V bližnji prihodnosti vidim uravnovešenje, mirno harmonijo tako čustev kot prizemljenosti, karta morda napoveduje tudi telesno ljubezen ali vsaj uživanje na recimo temu fizičnem nivoju, razvajanje morda, v tej smeri pač... Huh in konec karta zveze, poroke, skupnost dveh ljudi, načrtovanje skupne prihodnosti... Tri karte: čaše, čaše, čaše...čustva valovijo  ;D

Uf, Rena, čarovnica, me je kar pot oblil.  :o
Ma v bistvu sem z nogami na tleh, vsaj skušam bit oz. vsaj mislim, da sem, so pa močna čustva vpletena, ja. Tip je pa zelo čustven že po naravi, to je res. Ga je sama voda.
Mi lahko poveš, kateri dve karti si poleg kralja čaš še potegnila? Bi jih šla malo preučit...
Zveza... hmmm... težko si predstavljam, ampak človek nikoli ne ve.  ;)
Neverjetno, da spet fizični opis ustreza... svetlolas moški.  :)
Hvala!  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: April 25, 2012, 08:56:49 AM »
Rena,

jaz imam pa vprašanje glede skupnega gnezda :) Kaj pravi tarot?

Katera ptica pa si, gnezdiš bolj v grmovju ali na drevesu?  ;) Sori, se moram danes malo hecat.
Že gledam.... šijuuu sem se oddahnila, ne smem toliko navijat, ko kaj gledam  :D
No takole...

Vidva sta mi pravi parček, a rada sanjarita in si zamišljata, kako bo lepo? Saša, želja pri tebi je, a še ni čisto izoblikovana ali kot da nisi čisto gotova ali ne veš,  na kakšen način bi jo uresničila. Tvojega dragega prav tako vidim kot idealistično osebo in hkrati se zaradi te lastnosti ne zna, noče spustiti na tla in spoprijeti z materialno osnovo ali podlago. Že v bližnji prihodnosti za vaju As kelihov, ki pomeni nov začetek, pomeni, da bosta znala poiskati iz sedanjih malo neotipljivih možnosti tisto pravo idejo. Ali še bolje, lahko da se bo nenadoma ponudila kakšna dobra priložnost sama od sebe. V malo bolj oddaljeni prihodnosti podoba plodnosti, materialne stabilnosti, izboljšanje položaja, iz česar lahko razberem pritrdilen odgovor za skupno gnezdece.

Hehe, ja hvala Rena  :-*

Ja, res je, nekako se stvari malce obračajo vsakič drugače. Se je pa končno začelo nekaj premikati, tako da vsaj nekaj se dogaja. Bom še malo mojega prizemljila  ;D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #17 on: April 25, 2012, 09:41:06 AM »

Ma v bistvu sem z nogami na tleh, vsaj skušam bit oz. vsaj mislim, da sem, so pa močna čustva vpletena, ja. Tip je pa zelo čustven že po naravi, to je res. Ga je sama voda.
Mi lahko poveš, kateri dve karti si poleg kralja čaš še potegnila? Bi jih šla malo preučit...

Bližnja prihodnost je bila Zvezda. Ta karta je simbol "telesnosti" (ženska sproščeno uživa v naravi brez obleke  ;) ), pa še če gledaš, zajema vodo in jo izliva na zemljo...voda...zemlja...oboje enaka količina pretakanja, uravnovešanja... Še malo bolj oddaljena prihodnost: dvojka čaš (čista poroka).

Ampak Pika, ravnokar sem imela dooooolg pogovor s prijateljem, ki ima dolgoletne izkušnje pri delu z energijami, tehnikami, izobraževanj kar nekaj...., sem predebatirala z njim to o kartah, sanjah, kako sploh lahko delamo, kje se imamo "pravico" vmešati... Med drugim sva ugotovila tudi, da karte odslikajo trenutno situacijo. Tako kot je danes pripravljen "teren". Ne da zdaj ne bi zaupala izidu, ampak ko ti je ena nekje napisala, da bodi samozavestna...(a sem si prav zapomnila, ker res hitro tipkam, mam grozno gužvo v sl...), sem dobila res občutek tudi jaz: zaupaj vase. Zaupaj vase, zaupaj vesolju, da bo poskrbelo zate, za tvojo družino... Pri pošiljanju tudi samo podpore moramo biti previdni....kaj če nekdo ne želi, zavrača alternativo...ko pošiljamo podporo, odslikavamo neko sliko trenutnega stanja skozi karte, počnemo drugo...moramo vedno dodati: če nekdo te energije ne želi, naj se vrne v svoj izvor. Tudi nekdo lahko reče, da želi, pa v svoji podzavesti to zavrača... Skratka Pika...uživaj in zaupaj si tudi glede poslovnih priložnosti...pa postavi se zase in naredi tudi rez, če je treba  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #18 on: April 25, 2012, 09:44:08 AM »

Ja, res je, nekako se stvari malce obračajo vsakič drugače. Se je pa končno začelo nekaj premikati, tako da vsaj nekaj se dogaja. Bom še malo mojega prizemljila  ;D

Sem z zanimanjem čakala odgovor, ker povratna informacija je tudi meni v učenje  :D. Namreč tako na hitro deluješ aktivna, potem pa čaše, čaše.. Pa še to mi je bilo zanimivo, da je bil zate kralj, zanj pa kraljica. Ravno nasprotno spolom. Ali si ti bolj aktivna, ali pa morata glih udejanit vsak drugi pol malo bolj  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: April 25, 2012, 10:38:13 AM »

Bližnja prihodnost je bila Zvezda. Ta karta je simbol "telesnosti" (ženska sproščeno uživa v naravi brez obleke  ;) ), pa še če gledaš, zajema vodo in jo izliva na zemljo...voda...zemlja...oboje enaka količina pretakanja, uravnovešanja... Še malo bolj oddaljena prihodnost: dvojka čaš (čista poroka).

Ampak Pika, ravnokar sem imela dooooolg pogovor s prijateljem, ki ima dolgoletne izkušnje pri delu z energijami, tehnikami, izobraževanj kar nekaj...., sem predebatirala z njim to o kartah, sanjah, kako sploh lahko delamo, kje se imamo "pravico" vmešati... Med drugim sva ugotovila tudi, da karte odslikajo trenutno situacijo. Tako kot je danes pripravljen "teren". Ne da zdaj ne bi zaupala izidu, ampak ko ti je ena nekje napisala, da bodi samozavestna...(a sem si prav zapomnila, ker res hitro tipkam, mam grozno gužvo v sl...), sem dobila res občutek tudi jaz: zaupaj vase. Zaupaj vase, zaupaj vesolju, da bo poskrbelo zate, za tvojo družino... Pri pošiljanju tudi samo podpore moramo biti previdni....kaj če nekdo ne želi, zavrača alternativo...ko pošiljamo podporo, odslikavamo neko sliko trenutnega stanja skozi karte, počnemo drugo...moramo vedno dodati: če nekdo te energije ne želi, naj se vrne v svoj izvor. Tudi nekdo lahko reče, da želi, pa v svoji podzavesti to zavrača... Skratka Pika...uživaj in zaupaj si tudi glede poslovnih priložnosti...pa postavi se zase in naredi tudi rez, če je treba  :-* :-* :-*

Hvala, Rena. Sem ti odgovorila na privat.  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #20 on: April 25, 2012, 07:54:10 PM »

Sem z zanimanjem čakala odgovor, ker povratna informacija je tudi meni v učenje  :D. Namreč tako na hitro deluješ aktivna, potem pa čaše, čaše.. Pa še to mi je bilo zanimivo, da je bil zate kralj, zanj pa kraljica. Ravno nasprotno spolom. Ali si ti bolj aktivna, ali pa morata glih udejanit vsak drugi pol malo bolj  ;)

Hehe, ja, je že res tako, da sem jaz bolj aktivna v tej smeri. :)

On pusti, da ga omejujejo določene zadeve, kot na primer, ne bom načrtoval, dokler nimam dovolj na strani, jaz mu pa govorim, da je treba začet že prej razmišljat in se seveda uskladiti, da bo šlo tako, kot je treba, ne pa potem vse nekaj na hitro in na pol. Dokler imam še čas, da se odločam, zakaj pa ne. Sedaj se je vsaj razjasnilo, kje bova gradila, tako da je vsaj to sedaj za nama.

Potem pa on še pravi, ne, je treba še kozolec prej postaviti. Ja, dragi, če očetu ne poveš, da bi rad kaj začel, potem bo on res kozolec začel delat, če pa poveš, da bi rad kaj začel, pa se bo premaknilo. Ima res super starše in bi vsekakor šli nama na roko, ker jih poznam. Je pa potem tukaj še sestra, ki sedaj gradi, pa je tako ona kot njen sedaj brez službe in bo spet se kaj zavleklo, moj bo imel pa odličen izgovor, da spet kaj ni. Pač je bik, se ga težko kam premakne  :P
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: April 26, 2012, 07:48:06 AM »
Ja, Saša, bika boš pa res težko premaknila :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #22 on: April 26, 2012, 08:35:07 AM »
Sanjalka, ne govori! Veš kako se mi smeji... Vedno se hecam, da je najprej hrana, potem jaz, potem pa še njegovo nepremikanje nikamor  :P Sej zato bo najino stanovanje v isti hiši kot njegovi starši. Se ne premakne veliko  :P ;) ;D :laugh:
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #23 on: April 26, 2012, 08:57:12 AM »
Na moškega pritiskat je itak brez veze ... Sploh, če ni zainteresiran za kaknšne premike glede česarkoli. Ima ponavadi kontra učinek.

Na srečo nimam težav s tem trenutno ...

Saša, tvoj je še mlad, ima še ogrooooomno časa.  :laugh:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #24 on: April 26, 2012, 09:42:50 AM »
Sanjalka, ne govori! Veš kako se mi smeji... Vedno se hecam, da je najprej hrana, potem jaz, potem pa še njegovo nepremikanje nikamor  :P Sej zato bo najino stanovanje v isti hiši kot njegovi starši. Se ne premakne veliko  :P ;) ;D :laugh:

Hahaha ;D Moj je sicer oven, ampak vladar vseh njegovih planetov v ovnu je  :Ma, ki pa je v biku. Pa še njegovo  :So je na 29,43 stopinji ovna. Imam pa očeta, hčerko, oba bikca, tako da vem kako je to.
Mojega očeta ne premakneš iz nejgovega stanovanja in njegovih navad, nikakor. Se pa rad guštira in uživa v dobri hrani in lepih stvareh.Imajo veliko lepih lastnosti, so zelo čutni, ob njih se počutiš lepo.
Tako, da uživaj s svojim bikcem in počasi, počasi se bo mogoče pa še kaj premaknil. Drugače pa rdečo zastavico v roke in mahaj :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: April 30, 2012, 08:45:21 PM »
Jaz pa odhajam v soboto na poroko svojega najboljšega prijatelja (wwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dolgo jo je čakal!! ampak pričakal tapravo!!), in to kot polovica nečesa, kar je bilo nekoč par :) vem, čudno (one je njegova priča), ampak tako je :) ne vem zakaj, ampak nekako čutim, da bo to prelomnica zame, za naju. Kaj pa kažejo karte? :)

pa še eno vprašanje. kolebam v sebi, če naj se lotim ene sodne poti, ki najbrž ne bo lahka. bom vesela, če katera pogleda, kako in kaj bi bilo s tem. ne bi rada izgubljala časa z bojem z mlini na veter! :)

hvala sončice!  :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #26 on: May 03, 2012, 10:11:25 PM »
Jaz pa odhajam v soboto na poroko svojega najboljšega prijatelja (wwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dolgo jo je čakal!! ampak pričakal tapravo!!), in to kot polovica nečesa, kar je bilo nekoč par :) vem, čudno (one je njegova priča), ampak tako je :) ne vem zakaj, ampak nekako čutim, da bo to prelomnica zame, za naju. Kaj pa kažejo karte? :)

pa še eno vprašanje. kolebam v sebi, če naj se lotim ene sodne poti, ki najbrž ne bo lahka. bom vesela, če katera pogleda, kako in kaj bi bilo s tem. ne bi rada izgubljala časa z bojem z mlini na veter! :)

hvala sončice!  :-* :-*

Oj. Ne razumem vredu prvega vprašanja...Za koga vaju bo prelomnica? Tega, ki se poroči z drugo in tebe? Mene te dni skoraj ni bilo doma...na polno sem izkoristila te čudovite dni. Šele za vikend bom, upam, lahko ukradla kakšno minutko za tarot, tako da... če ne bo katera druga prej, ti odgovorim takrat.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: May 03, 2012, 11:42:16 PM »
:) ne Rena, jaz odhajam na to poroko kot par (pač skupaj greva) z mojim bivšim :) torej nekoč sva bila par, zdaj pa nisva več :) zapleteno ja :) ne znava drug brez drugega pa drug z drugim ne ;) sem ap res malo čudno napisala :)

nah se sploh ne mudi :)  :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #28 on: May 04, 2012, 07:06:55 AM »
No, sem jaz pogledala danes zjutraj. Ja, itak vaju nekaj vleče skupaj in tale dogodek vaju bo oba napolnil z nostalgičnimi občutki. Z lepimi. Ne vem, zakaj sta se razšla, ampak če pride do tega, da vaju zopet potegne skupaj za kaj resnega, bosta morala te stvari pustiti za sabo. Sploh bosta morala opustiti vse strahove in dvome, ki bodo nastali na podlagi pretekle izkušnje. Če sta se kot posameznika spremenila in dorasla določenim stvarem, se lahko še kaj zgodi.  ;)

Uživaj na poroki!
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #29 on: May 05, 2012, 03:35:10 AM »
A bi lahko zopet prosila za vpogled v karte? Kaj kažejo karte za en odnos katerega imam v mislih? Nekaj se je zgodilo, pa ne vem točno kaj, ampak je zdaj neko nelagodje prisotno z obeh strani. Se bo vrnilo na stare tirnice, ali pa je bolje, da s to osebo  nima več nekih stikov?